0

مادربرد ایسوس (Asus Motherboard) | معرفی + قیمت

asus motherboard

مادربرد ایسوس (Asus) را می‌توان جزو بهترین مادربردهای موجود در بازار دانست که محصولات قدرتمندی را روانه بازار کرده است.

در این مطلب علاوه بر معرفی مادربرد ایسوس، با چند مدل از آن و قیمت این محصول آشنا خواهیم شد.

شرکت ایسوس

به گزارش خوبو، ایسوس به عنوان یکی از بزرگترین و مطرح ترین شرکت‌های تولید کننده تجهیزات جانبی رایانه شناخته می‌شود. این برند از سال 1990 فعالیت خود را آغاز کرده است.

شرکت ایسوستک که کاربران بیشتر آن را با نام اختصاری ایسوس می شناسند، در کشور تایوان فعالیت خود را انجام می‌دهد. چهار مهندس کامپیوتر به عنوان موسسین این شرکت با هدف پیشگیری از کمپانی‌های دیگر، فعالیت‌های تخصصی خود را آغاز کردند.

این کمپانی به عنوان موفق ترین برند در زمینه تولید کامپیوتر و تجهیزات جانبی سیستم به خوبی توانسته در حوزه فناوری خود را به عنوان یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها در میان کاربران معرفی نماید. علاوه بر کشور تایوان، کارخانه‌های تولیدی شرکت ایسوستک در کشورهای مکزیک، چین و جمهوری چک فعالیت خود را انجام می‌دهند.

مادربرد ایسوس

ایسوس سعی کرده بخش زیادی از فعالیت های خود را بر روی تولید مادربرد انجام دهد. به همین علت امروزه از مهمترین و بزرگترین تولید کنندگان مادربرد در جهان شرکت ایسوس شناخته می‌شود.

پردازشگرهای دوم نیز نخستین بار توسط ایسوس معرفی شد. این شرکت نخستین مادربرد خود را بر پایه پردازنده اینتل در سال 2000 روانه‌ بازار کرد.

با توجه به اینکه کاربران در زمینه های کاربری مختلف، علاقه فراوان به خرید مادربرد های ایسوس دارند، این شرکت سالانه 2 میلیون مادربرد را در اختیار آن ها قرار می دهد.

تکنولوژی Auto Tuning در مادربرد ایسوس

این ابزار هوشمند برای اورکلاک خودکار و دستیابی به سطح بالایی از سیستم و در عین حال مادربرد و قطعات آن را از نظر ثبات و پایداری تست می کند. با این ابزار حتی افراد مبتدی هم می توانند به اورکلاکی افراطی و در عین حال پایدار دست یابند.

تکنولوژی CPU Level Up

با استفاده از این امکان مورد استفاده در مادربرد ایسوس کاربران قادر خواهند بود تا کارایی پردازشگرسیستم خود را تنها با یک کلیک ساده و به شکل آنی ارتقاء دهند.

فناوری Crossfire x

crossfire x نسل بعد از crossfire به فناوری کارت گرافیک و مادربرد گفته می‌شود، که توانایی جمع شدن با بیشتر از یک کارت را دارند یعنی وقتی شما 3 یا 4 کارت گرافیک رو با هم وصل کنید طبیعتا از این تکنولوژی استفاده کرده‌اید کارت‌های این رده دارای یک یا دو پل crossfire هستند و مادربردهایی هم که از crossfire x پشتیبانی می‌کنند طبیعتا داری 3 یا 4 تا اسلت 16 PCIx برای کارت گرافیک هستند.

انواع مادربرد ایسوس

از لحاظ سری ساخت ایسوس مادربردهای خود را در 7 مدل گوناگون برای کاربران عرضه می‌کند. در عین حال با توجه به اینکه مادربردهای ایسوس بر پایه اینتل و amd تولید می‌شوند، بخش زیادی از کاربران توجه خود را به این ویژگی دوخته‌‌اند.

سری TUF

مادربردهای TUF تولید شده توسط ایسوس با بروزترین ویژگی های amd و اینتل، محصولاتی برای سیستم‌های گیمینگ شناخته می‌شوند. علاوه بر این فناوری‌ها، ایسوس این دسته از مادربردهای خود را با قطعات فوق‌العاده با کیفیت و با دوام بسیار بالا در دسترس کاربران قرار می‌دهد.

به لطف بهره ‌وری از فناوری‌های مدرن در مادربردهای TUF، ایسوس سیستم های خنک کننده و همچنین مدیریت مصرف و توزیع انرژی به کار رفته در این مدل از مادربردها از بالاترین سطح کیفی برخوردار هستند.

سری ROG

مادربردهای سری ROG نیز به منظور پاسخگویی به نیازهای گیمرها علاوه بر قدرت عملکرد بسیار بالا، به واسطه نورپردازی های بی نظیر فناوری RGB به عنوان گزینه ای هیجان انگیز برای کاربران می تواند انتخاب شود.

سری Prime

مادربردهای ایسوس در سری Prime برای کامپیوترهای خانگی و سیستم‌های اداری و کارهای روزمره عملکرد مناسبی از خود نشان می دهند. این مادربردها با قیمت مقرون به صرفه در دسترس کاربران قرار می ‌گیرند. سیستم خنک کننده کارآمد و سیستم توزیع برق بهینه در این سری از مادربردهای ایسوس به کار رفته اند.

سری ProART

اگر برای انجام پروژه‌های گرافیکی به دنبال خرید مادربرد ایسوس هستید، می‌توانید سری مادربردهای ProART این برند را در نظر داشته باشید. این سری از مادربردهای ایسوس برای رندر سه بعدی نیز عملکرد مناسبی خواهند داشت. استفاده همزمان از پردازنده‌های مختلف و تمرکز ایسوس بر روی مالتی تسکینگ این سری از مادربردها را به عنوان گزینه‌های مطمئن روانه بازار خواهد کرد.

سری Workstation

برای پروژه ‌های بزرگ انیمیشن، یادگیری عمیق و پروژه های حرفه ای هوش مصنوعی سری Workstation مادربردهای ایسوس به واسطه مدیریت بی نظیر و دیتاسنتر طراحی شده، عملکرد مناسبی خواهند داشت.

سری Expedition

اگر قصد خرید مادربرد ایسوس را دارید و به دنبال گزینه ای با طول عمر بالا و عملکرد در شرایط سخت محیطی هستید، می توانید سری مادربردهای Expedition این برند را در نظر داشته باشید. عملکرد بسیار مناسب، استفاده از طلا در پورت PCI، قرار گیری یک محافظ ضد رطوبت و همچنین ظاهر زیبا از جمله ویژگی های این سری از مادربردهای ایسوس عنوان می‌ شوند.

سری Mining

در نهایت محصول دیگر ارائه شده توسط ایسوس در سری Mining به عنوان گزینه ای مناسب برای استفاده در سیستم های ماینینگ با تعداد بالایی اسلات PCIe و امکان مدیریت کارت گرافیک در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

در ادامه با چند مدل از مادربردهای ایسوس آشنا خواهیم شد.

مادربرد ایسوس ROG STRIX Z390-H Gaming

این مادربرد به موارد اساسی شامل جدیدترین قطعات و اتصالات به همراه نرم‌افزاری‌های بصری بهینه ساز راگ مجهز شده تا ROG STRIX Z390-H را به یک انتخاب جذاب برای تمامی اقشار گیمری تبدیل کند.

با راهکارهای خنک سازی جامع، سیستم تغذیه تقویت شده برای تأمین انرژی پردازنده‌های قدرتمند با هسته‌های پردازشی بیشتر و راهکارهایی برای تسریع در سرعت حافظه‌ها و تجهیزات ذحیره سازی، مادربرد ROG STRIX Z390-H Gaming تمامی امکانات اساسی مورد نیاز برای مهار قدرت اجزاء سیستم گیمینگ شما را فراهم کرده و عملکردی بالا رده را به شما ارائه خواهد کرد.

مادربرد ایسوس

مادربرد ROG STRIX Z390-H Gaming میزبان طراحی زیبا و پر احساس است که از جمله این موارد می‌توان به الگوی یکتا و آینده وار به همراه موارد شخصی سازی خاص، لیستی جامع از لوازم و قطعات معتبر و یک اکوسسیستم جامع و متنوع از اجزاء اشاره کرد که با امکانات شخصی‌سازی که در اختیار شما قرار می‌دهد باعث شده تا سیستم گیمینگ به سادگی هرچه تمام هیجان انگیز شود.

مادربرد ایسوس Z390-H با ارائه راهکارهای کنترل فریمور و ابزارهای نرم‌افزاری که برای تمام سطوح مهارتی مهیا شده، آماده سازی، تیونینگ و تنظیمات را ساده‌تر از همیشه کرده است. از گزینه‌هایی برای اورکلاکینگ و خنک سازی تا مدیریت شبکه و تنظیمات صدا، با استفاده از این ابزارها شما می‌توانید سیستم گیمینگ ROG STRIX خود را تنظیم کرده و آن را به سمتی که خواهان آن هستید ببرید.

مشخصات

  • قالب ساخت: ATX
  • حافظه رام: 128 مگابایت
  • پلتفرم سازنده: Intel
  • سوکت پردازنده: LGA 1151
  • پشتیبانی از پردازنده: 14 نانومتری
  • نوع رم: DDR4
  • حافظه رم: 64 گیگابایت
  • تعداد اسلات رم: 4 عدد
  • شش عدد کانکتور SATA 3.0
  • دو عدد هدر USB 3.0

مادربرد ایسوس ROG RAMPAGE VI EXTREME

این مادربرد یکی از مادربرد های رده بالا در عرصه اورکلاکینگ و گیمینگ است که البته به دلیل سیستم خنک کننده فوق پیشرفته ، اکثرا از آن به عنوان مادربرد اورکلاکینگ استفاده می شود.

هشت اسلات رم DDR4 که پیکربندی دو کاناله دارند ، تا حداکثر حافظه 256 گیگابایت را پشتیبانی میکنند که در این مادربرد با نرم افزار RAMCACHE III میتوان سطح کار رم ها و حتی اورکلاک شدن آن ها را کنترل کرد.

انواع دکمه ها و سوییچ های طراحی شده بر روی برد این مادربرد از جمله MemOK ،BIOS FlashBack و لامپ های LED که وضعیت مادربرد را در حالات مختلف به شما نشان می دهند ، بیشترین کمک را در کنترل اورکلاک کردن مادربرد به کاربر اورکلاکر می کنند.

مادربرد ایسوس

شکاف‌ های توسعه متشکل از چهار PCI Express x16 و یک PCI Express x4 است که از هر یک از پیکربندی‌های CROSSFIRE و SLI با کارت‌های گرافیک AMD و GeForce پشتیبانی می‌کند.

کانکتور های مخصوص وسایل ذخیره سازی متشکل از شش SATA 6Gb/s و چهار شکاف M.2 با پشتیبانی از هر دو SSDهای PCIe x4 و SATA است.

این مادربرد دارای دو درگاه USB 3.1 نسل 2 با پهنای باند 10 گیگابیت بر ثانیه و هشت درگاه نسل 1 می باشد. در پنل پشتی این مادربرد یک عدد درگاه شبکه کابلی گیگابیتی مبتنی بر کنترلر پرقدرت Aquantia AQC-107 10G تعبیه شده است.

مشخصات

  • تعداد اسلات حافظه: 8 عدد
  • حداکثر رم پشتیبانی شده: 256 گیگابایت
  • اسلات PCI Express x16: سه عدد
  • نوع سوکت پردازنده: Intel LGA 2066
  • فرم فاکتور: EATX
  • پنل اورکلاک: دارد
  • WI-FI: دارد
  • بلوتوث: ‌دارد

مادربرد ایسوس WS C422 PRO SE

این محصول در گروه مادربردهای workstations قرار می‌گیرد. سری Workstations ایسوس محصولات حرفه‌‌ای هستند که می‌توانند از پس پردازش‌های سنگین به خوبی برآیند.

این مادربرد شرکت ایسوس از چیپست Intel C422 بهره می‌برد که جزو حرفه‌ای‌ترین چیپست‌های شرکت اینتل است. مادربرد WS C422 PRO SE دارای 8 اسلات برای حافظه‌ رم است که حداکثر 512 گیگابایت رم را می‌ تواند پشتیبانی کند.

مادربرد ایسوس

حداکثر فرکانس رم قابل پشتیبانی توسط این محصول برابر با 2666 مگاهرتز است. این مادربرد شرکت ایسوس از قابلیت SLI و CrossFireX بهره می‌ برد.

در پنل پشتی مادربرد WS C422 PRO SE درگاه‌های آن به چشم می‌خورد. این درگاه‌ها شامل دو پورت LAN، 5 پورت USB3.1، یک پورت USB Type-C، 4 پورت USB2.0، یک خروجی S/PDIF و یک پورت 8-channel برای صدا است.

این مادربرد از تنوع بسیار خوبی در درگاه‌های بهره می‌برد. فرم فاکتور این مادربرد ATX است که توسط بسیاری از کیس‌ها قابل پشتیبانی است. این مادربرد همراه با سی پی یو مدل Xeon W2133 ارایه می شود که هماهنگی کامل را با مادربرد داشته و شما را مایوس نمی کند.

مشخصات

  • سوکت پردازنده: LGA 2066
  • فناوری حافظه رم: DDR4
  • پردازنده های سازگار:Intel Xeon
  • نوع چیپست: Amd Geode Gx
  • سرعت حافظه: 1 گیگاهرتز
  • ظرفیت ذخیره سازی حافظه: 1 مگابایت
  • پورت USB 2.0: چهارد عدد
  • جک 3.5 میلیمتری: 5 عدد

مادربرد ایسوس ROG Zenith II Extreme

ROG Zenith II Extreme یک مادربرد E-ATX بر پایه چیپست AMD TRX40 و پلتفرم sTRX4 برای نسل سوم از پردازنده‌های Ryzen Threadripper است.

ماژول ROG DIMM.2 یک افزاینده برای نصب درایورهای M.2 است که از حرارت‌گیر آلومینیومی نیز بهره می‌برد. آیتم جالب دیگر، Fan Extension Card II است. با استفاده از این برد می‌توان تعداد بیشتری فن و همچنین نوار یا فن مجهز به نورپردازی RGB به مادربرد وصل و البته کنترل کرد.

می‌توان گفت این مادربرد فاقد زره یا Armor است اما از بک‌پلیت فلزی بسیار محکم بهره می‌برد. البته خود برد PCB به شدت ضخیم و البته سنگین و محکم است.

مادربرد ایسوس

در نیمه بالایی هم سوکت پردازنده و حرارت گیر بزرگ مدار تغذیه پردازنده قرار دارد که یک جفت فن کوچک داخل آن تعبیه شده است. همچنین چهار شکاف حافظه DIMM DDR4 با پشتیبانی از حداکثر 256 گیگابایت حافظه رم چهار کاناله تعبیه شده است. بیشینه فرکانس حافظه قابل پشتیبانی به 4733 مگاهرتز می‌رسد.

مادربرد ROG Zenith II Extreme دارای چهار شکاف PCIe 4.0 x16 است که امکان استفاده از هر چهار تای آنها با پهنای گذرگاه کامل x16 وجود دارد. به این ترتیب دست کاربر در استفاده از پیکربندی چندگانه SLI یا CrossFire بسیار باز است.

با استفاده از ماژول ROG DIMM.2 می‌توان دو شکاف M.2 PCIe 4.0 x4 دیگر داشت. یک شکاف M.2 هم در پشت مادربرد تعبیه شده که البته بدون حرارت گیر است.

مشخصات

  • اسلات PCI Express *4: سه عدد
  • اسلات حافظه: 8 عدد
  • پردازنده قابل پشتیبانی: نسل سوم پردازنده‌های Ryzen و Threadripper با سوکت sTRX4
  • پیکربندی: چهار کاناله
  • تعداد سوکت: 1 عدد
  • حافظه قابل پشتیبانی: DDR4
  • حداکثر حجم حافظه: 256 گیگابایت
  • نسل PCI Express X16: نسل چهارم

مادربرد ایسوس PRIME H510M-C/PS

یکی از این مادربرد‌های مقرون به‌ صرفه بازار، PRIME H510M-C/PS است که با توجه به مشخصات فنی و البته قیمت در نظر گرفته شده، در این بازه قیمتی، توانایی ارائه عملکرد مناسب و قابل قبولی را دارد.

در قسمت پنل پشتی، پورت‌های متعدد و کاربردی در نظر گرفته شده تا اتصال با دستگاه‌های دیگر به‌خوبی انجام شود. خروجی HDMI در نظر گرفته شده برای این مادربرد، توانایی ارائه رزولوشن 2304×4096 پیکسل با فرکانس 24 هرتز، خروجی DVI توانایی ارائه رزولوشن 120061920 پیکسل با فرکانس 60 هرتز و خروجی RGB هم توانایی ارائه رزولوشن 1200×1920 پیکسل با فرکانس 60 هرتز را دارند.

مادربرد ایسوس

این مادربرد توانایی پشتیبانی از پردازنده‌های نسل دهم و یازدهم اینتل با سوکت 1200 را دارد. حضور چیپست H510 شرکت اینتل هم توانایی ارائه عملکرد مناسب و قابل قبولی را برای این مادربرد میان‌رده به‌ ارمغان آورده است.

این مادربرد با داشتن امکانت و پورت های مختلفی ارائه شده است. اسلات M2، و 2 اسلات رم DDR4 با فرکانس 2933 مگاهرتز با قابلیت اورکلاک تا 3200 مگاهرتز نیازهای حرفه‌ای‌ها را برطرف می‌کند.

اگر به دنبال خرید مادربرد مقرون‌به‌‌صرفه‌‌ای هستید که با توجه به قیمت در نظر گرفته شده توانایی ارائه عملکرد مناسب و قابل قبولی را داشته باشد، مادربرد PRIME H510M-C/PS می‌‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌‌های ممکن در بازار باشد.

مشخصات

  • پلتفرم: Intel
  • فرم ظاهری: Micro-ATX
  • تعداد اسلات حافظه: دو عدد
  • سوکت پردازنده: LGA-1200
  • نسل پردازنده: نسل 10 و 11
  • حداکثر حجم حافظه: 64 گیگابایت
  • اتصال Wi-Fi: ندارد

قیمت مادربرد ایسوس

در جدول زیر قیمت برخی از مادربردهای ایسوس را مشاهده خواهید کرد. (آپدیت قیمت: مهرماه 1401)

ردیفمدل مادربردقیمت (تومان)
1Asus ROG STRIX Z490-E 10,000,000
2Asus ROG MAXIMUS XII13,000,000
3Asus ROG STRIX X299-E GAMING18,800,000
4Asus ROG Zenith Extreme22,200,000
5Asus Z590 ROG Maximus XIII27,200,000
6Asus WS C422 SAGE45,800,000
7Asus ROG RAMPAGE VI EXTREME60,400,000

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *