0

معرفی سایت ایمالز emalls.ir؛ هرآنچه درباره ایمالز باید بدانید

ایمالز

حتماً پیش‌آمده که در هنگام خرید یک کالای خاص با اختلاف قیمت فروشگاه‌های متنوع گیج شوید، گاهی پیداکردن بهترین قیمت کار دشواری است و نیاز به جستجوی طولانی در بین فروشگاه‌های مختلف دارد. به همین دلیل بستر‌های همچون ایمالز بر روی کار آمدند تا با کاهش هزینه و صرفه‌جویی در وقت خریداران بهترین را به آن‌ها معرفی کنند. در این مطلب از وب‌سایت خوبو تلاش کرده‌ایم علاوه بر معرفی ایمالز مزایا، خدمات و روش‌های درآمدزای آن را نیز بررسی کنیم.

ایمالز چیست؟

سایت ایمالز (emalls.ir) یک پلتفرم جستجوی کالا و فروشنده در بستر اینترنت است. وظیفه اصلی این بستر معرفی کالا و فروشندگان آن در بستر اینترنت و رساندن آن به مشتریان است، این‌گونه کاربران می‌توانند به‌راحتی فروشندگان معتبر کالای موردنظر خود را پیدا کرده و بهترین قیمت را به نسبت خدمات جانبی پرداخت کنند. این موضوع برای کسب‌وکارها نیز فوایدی دارد، مهم‌ترین آن دیده‌شدن توسط مخاطبین بیشتر است که با کمترین هزینه احتمال خرید و افزایش درآمد آن‌ها را به وجود می‌آورد. امروزه نام ایمالز در کنار ترب، 2 ثانیه و … به‌عنوان بهترین موتورهای جستجوی کالا قرار گرفته است.

تاریخچه ایمالز

می‌توان گفت ایمالز قدیمی‌ترین موتور جستجوی کالا است، این پلتفرم اولین‌بار در سال 1391 کار خود را شروع کرد. در ابتدا خرید اینترنتی چندان رونق نداشت و تعداد فروشگاه‌های اینترنتی نیز زیاد نبود، ولی با رشد فروشگاه‌های اینترنتی و افزایش علاقه مردن به خرید اینترنتی تعداد آن‌ها نیز بیشتر شد، در همان زمان بود که علی واثقی کمبود یک بستر بومی برای پیداکردن فروشندگان آنلاین یک کالا را شناسایی و شروع به ایجاد پلتفرم ایمالز کرد. امروزه ایمالز با بیش از 12 هزار فروشگاه بستری است که 2 میلیون کالا را در 1000 دسته کالایی برای مقایسه قیمت و مشخصات عرضه می‌کند.

ایمالز
تاریخچه ایمالز

چرا باید از ایمالز استفاده کنیم؟

این پلتفرم قدیمی‌ترین در نوع خود است، بنابراین چالش‌ها و نیازهای مخاطبین را به‌خوبی می‌شناسد. همچنین وجود بیش از 12 هزار فروشگاه به‌عنوان ارائه‌دهنده قیمت از آن به یک مرجع عالی برای جستجوی کالا تبدیل کرده است. اما یک نکته مهم درمورد این پلتفرم وجود دارد که کمتر به آن توجه شده است و آن امکان به‌روزرسانی خودکار است، به عبارت ایمالز قابلیتی را ایجاد کرده است که در آن قیمت کالاها بدون نیاز به بررسی فروشندگان و بر اساس اطلاعات وب‌سایت فروشگاهی ایشان به‌روز می‌شود. این امکان هم کار را برای فروشنده راحت می‌کند و هم خیال خریدار را از نوسان قیمت راحت خواهد کرد.

خدمات ایمالز

خدمات ایمالز ساده و کاربردی است، بیشتر تمرکز این مجموعه بر روی ایجاد ارتباط مؤثر بین فروشندگان کالا در بستر اینترنت و خریدارانی است که به آن کالا نیاز دارند. البته ایمالز در جهت بهبود این خدمات امکانات دیگری نیز ارائه می‌کند که در ادامه برخی از آن‌ها را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

برخی از خدمات و امکانات ایمالز به شرح زیر است:

  • جستجوی کالا
  • کالاهای تخفیف‌دار
  • به‌روزرسانی خودکار قیمت
  • و …

جستجوی کالا

همان‌طور که اشاره کردیم مهم‌ترین و اصلی‌ترین خدمتی که ایمالز ارائه می‌دهد جستجوی کالا در بین فروشگاه‌های اینترنتی است که این کالای خاص را ارائه می‌دهند. در این راستا ایمالز بیش از 12 هزار فروشگاه و 2 میلیون محصول را در قالب هزار دسته‌بندی متنوع ارائه می‌دهد، تنوع این بستر به‌قدری بالا است که از کابل شارژ تلفن همراه تا یخچال فریزر سایدبای‌ساید را می‌توانید در این پلتفرم پیدا کنید. همچنین امکان ایجاد فیلتر و جستجوی هوشمند نیز برای بهبود عملکرد پلتفرم ارائه شده است تا کاربران سریع‌تر به دسته‌بندی و کالاهای موردعلاقه خود دسترسی داشته باشند.

کالاهای تخفیف‌دار

یکی از بخش‌های جذاب ایمالز بخش کالاهای تخفیف‌دار است. در این بخش تمامی فروشندگانی که بر روی کالاهای خود تخفیفی را اعمال کرده‌اند نمایش داده می‌شوند، این کار امکان انتخاب و فروش کالا توسط خریداران را افزایش می‌دهد. همچنین کاربرانی که قصد خرید محصول خاصی را دارند بیشتر از خرید آن از سایت فروشگاه تخفیف دهنده استقبال خواهند کرد. البته توجه به این نکته مهم است که اگر قیمت محصولی بالاتر از قیمت واقعی آن مشخص شود و سپس شامل تخفیف شود امکان دارد نتیجه عکس داشته باشد، چون کاربران امکان امتیازدهی به فروشگاه‌ها را دارند.

به‌روزرسانی خودکار قیمت

بسیاری از فروشگاه‌ها و فروشندگان برای به‌روزرسانی قیمت محصولات در فروشگاه اینترنتی خود وقت زیادی را صرف می‌کنند، پس از آن باید پلتفرم‌هایی جستجوی محصولی که در آن‌ها فعال هستند را نیز ویرایش کنند که آن هم زمان زیادی می‌طلبد. اما ایمالز با امکان به‌روزرسانی خودکار این مورد را به‌صورت کامل برطرف کرده است. ایمالز با استفاده از تکنولوژی کاربردی که به کار برده است قیمت محصولات را از فروشگاه اینترنتی فروشندگان برداشت می‌کند و آن را در صفحه محصول و فروشنده به‌روز می‌کند. این‌گونه زمان و انرژی کمتری از جانب فروشندگان صرف خواهد شد.

دسته‌بندی‌های ایمالز

همان‌طور که گفتیم ایمالز دسته‌بندی‌های متنوع و گسترده‌ای دارد. اصلی‌ترین دسته‌های این پلتفرم شامل 14 عنوان است که هرکدام زیرمجموعه‌های متنوع مخصوص به خود را دارند، در این دسته‌ها از کالاهای دیجیتال تا لوازم‌خانگی و حتی محصولات سوپرمارکتی را می‌توانید پیدا کنید. حتی شاید جالب باشد که بدانید بخشی به‌عنوان ارزهای خارجی نیز در این پلتفرم قرار دارد که به کاربران کمک می‌کند فروشندگان و قیمت ارز را در لحظه مشاهده کنند. این دسته‌بندی گسترده امکان پیداکردن راحت‌‌تر محصولات را برای کاربران فراهم می‌کند. در ادامه دسته‌بندی‌های اصلی را معرفی خواهیم کرد.

بخشی از دسته‌بندی‌های اصلی پلتفرم ایمالز به شرح زیر است:

  • گوشی موبایل و تبلت
  • لپ‌تاپ و کامپیوتر
  • لوازم‌خانگی
  • زیبایی و سلامت
  • ورزش و سرگرمی
  • خودرو و لوازم
  • فرهنگ و هنر
  • ابزار
  • ساختمان و فضای عمومی
  • مادر و کودک
  • مد و پوشاک
  • خوراکی‌ها
  • پت‌شاپ
  • ارزهای خارجی

ثبت فروشگاه در ایمالز

فروشگاه‌هایی که می‌خواهند محصولات خود را در جستجوهای ایمالز به نمایش در آورند این بخش را به‌خوبی مطالعه کنند. برای این کار نیاز به تخصص با انجام مراحل پیچیده‌ای ندارید، حتی ورود محصول و انتشار آن نیز به‌صورت کاملاً اتوماتیک انجام می‌شود. تنها کافی است مراحل زیر را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله انجام دهید و سپس منتظر بمانید. نکته‌ای که باید به آن توجه کنید آن است که فروشگاهی که قصد ورود به ایمالز را دارد باید حتماٌ اینماد یا نماد الکترونیک داشته باشد. در ادامه مراحل ثبت فروشگاه اینترنتی در پلتفرم ایمالز را شرح می‌دهیم.

مراحل ثبت پلتفرم ایمالز به شرح زیر است:

  1. مطمئن شوید که فروشگاه اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیک باشد؛
  2. وارد بخش ثبت فروشگاه در وب‌سایت ایمالز شوید و در فرم ثبت‌نام اطلاعات فروشگاه را دقیق ثبت کنید؛
  3. بعد از ثبت درخواست لینک ثبت‌نام از طریق ایمیل برای شما ارسال خواه شد؛
  4. بعد از تأیید فروشگاه می‌توانید حساب خود را بر اساس بسته‌های موجود داخل ایمالز شارژ کنید؛
  5. بعد از شارژ حساب، محصولات شما توسط ربات‌های ایمالز دریافت می‌شود؛

نکته: این فرایند ممکن است بین 7 تا 10 روز طول بکشد.

  • بعد از دریافت اطلاع توسط ربات‌های ایمالز کالاهای فروشگاه به کالای متناظر در ایمالز متصل خواهد شد و فروشگاه به‌عنوان فروشنده آن کالا نمایش داده می‌شود.
 ایمالز
ثبت فروشگاه در ایمالز

درآمدزایی

ایمالز یک پلتفرم با کاربران میلیونی است، چنین پلتفرمی می‌تواند درآمد بسیار بالایی را به دست آورد. اما نکته مهم‌تر آن است که چگونه کاربران آن می‌توانند از این پلتفرم سود کافی را ببرند؟ معمولاً بسترهای این‌چنینی می‌توانند یا مستقیم در افزایش درآمد کاربران خود تأثیرگذار باشند یا با صرفه‌جویی در هزینه و زمان به کاربران سود برسانند. در ادامه تمامی جنبه‌های درآمدزایی از پلتفرمی همچون ایمالز را معرفی و بررسی خواهیم کرد.

درآمدزایی برای ایمالز

ایمالز یک پلتفرم جستجوی کالا است، یعنی فروش در مرحله نهایی در ایمالز اتفاق نمی‌افتد. کاربران یک محصول را جستجو می‌کنند، فروشندگان و قیمت‌های ثبت شده آن را بررسی می‌کنند و در نهایت با ورود به سایت برتر خرید را انجام می‌دهند. پس سود ایمالز در این پروسه کجاست؟ در چنین پلتفرم‌هایی معمولاً هر فروشگاه یک صفحه کاربری دارد که در آن بر اساس بسته‌های موجود مبلغی را به‌عنوان شارژ پرداخت می‌کند، وقتی کاربران روی اطلاعات یک فروشگاه کلیک می‌کنند مبلغ اندکی از حساب فروشگاه کسر می‌شود که درآمد ایمالز را پوشش می‌دهد. البته تبلیغات بنری و موارد مشابه نیز شامل هزینه می‌شوند.

درآمدزایی برای کاربران

اگر یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید و بتوانید قیمت‌ها را بر اساس سود و رقابت با سایر فروشندگان تنظیم کنید می‌توانید به‌خوبی ورودی سایت خود را از طریق این وب‌سایت بیشتر کنید و فروش خود را نیز به‌شدت افرایش دهید. این کار هم درآمد بیشتری به همراه خواهد داشت و هم می‌تواند باعث کاهش هزینه‌های تبلیغاتی و اجرای کمپین‌ها خواهد شد.

در بعد دیگر ماجرا کاربرانی هستند که برای خرید به این بستر مراجعه می‌کنند. وجود فروشندگان متنوع و نمایش اخلاف قیمت کالاها در کنار خدمات جانبی که این فروشندگان ارائه می‌دهند رقابتی را ایجاد خواهد کرد که درنهایت خریدار پیروز آن خواهد بود. به‌عبارت‌دیگر ایمالز توانسته در وقت و هزینه کاربران خود صرفه‌جویی کند که خود مزیت بزرگی است.

جمع‌بندی

ایمالز یک موتور جستجو مخصوص کالا است که به کمک آن فروشندگان و خریداران به‌راحتی به هم متصل خواهند شد. چیزی این بستر از سال 91 به‌عنوان اولید در حوزه خود شروع به کار کرد و امروز با بیش از 2 میلیون محصول . 12 هزار فروشگاه یکی از بزرگ‌ترین نمونه‌هایی است که در ایران فعالیت می‌کنند. این مجموعه امکانات متنوعی همچون به‌روزرسانی خودکار قیمت و نمایش تخفیف‌ها را نیز برای فروشندگان و کاربران خود فراهم کرده است، همچنین علاوه بر درآمدی که برای خود به وجود آورده است توانسته به افزایش درآمد فروشگاه‌ها و کاهش هزینه کاربران خود نیز کمک کند.

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *