0

دانلود آلبوم مداحی بدخشان تاجیکستان از ژان دورینگ

دانلود آلبوم مداحی بدخشان تاجیکستان از ژان دورینگ

آلبوم مداحی بدخشان تاجیکستان اثری از ژان دورینگ است که به صورت رسمی در مهر ۱۳۹۴ منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار گرفت.

به گزارش خوبو، آلبوم موسیقی مداحی بدخشان تاجیکستان یکی از آثار منتشر شده توسط ژان دورینگ است. این آلبوم شامل ۸ عدد قطعه موسیقی در سبک موسیقی ملل را می‌توانیم گوش دهیم. قیمت این آلبوم، ۴۰,۰۰۰ تومان است.

آلبوم مداحی بدخشان تاجیکستان، مجموعه‌ای است از آوازهای یک گونه‌ موسیقایی مذهبی در بدخشان تاجیکستان؛ منطقه‌ای که مردمانش شیعه‌ اسماعیلی‌اند . اینگونه، که «مدح» یا «مداح خوانی» نام دارد، شامل مدح پنج تن و مددجویی از آن‌هاست و در اجرای آن از رَباب و تنبور استفاده می‌شود.

برخی از قطعات مختلف این مجموعه، که با ریتم‌های خاص و بعضا نامأنوس بدخشانی همراه هستند عبارت‌اند از: «مدح امام علی»، «الا هو»، «پنج تن»، «علی مدد» و «ذکر».

آهنگ های آلبوم مداحی بدخشان تاجیکستان

مداحی بدخشان تاجیکستان نام اثری است که توسط ژان دورینگ منتشر شده است. این آلبوم که شامل ۸ عدد قطعه موسیقی است، توسط موسسه فرهنگی هنری ماهور، در سبک موسیقی ملل منتشر شده است.

#نام آهنگمدت زمان
۱می گذارد۰۳:۵۸
۲زمین و آسمان۰۸:۰۳
۳خوش آمدی۰۵:۴۵
۴مدح امام علی (ع)۰۶:۲۹
۵الا هو۱۰:۴۱
۶پنج تن۱۵:۰۶
۷علی مدد۱۲:۳۳
۸ذکر۱۱:۵۸

بیوگرافی ژان دورینگ

پروفسور ژان دورینگ (Jean During) زاده ۱۹۴۷ میلادی، موسیقی‌دان و خاورشناس، مدیر تحقیقات در مرکز ملی تحقیقات در دانشگاه سوربن، نماینده انجمن فرانسوی موسیقی ملل و استاد دانشگاه استراسبورگ است.

وی سالیان متمادی از عمر خود را صرف تحقیق و شناخت فرهنگ و موسیقی ملل شرق، به‌خصوص ایران، آسیای میانه، افغانستان و آذربایجان کرده است. دورینگ از کارشناسان انگشت شمار موسیقی ایرانی در سطح جهان است و تألیفات متعددی در این زمینه دارد.

دورینگ در ۱۳ سالگی به فراگیری گیتار پرداخت و در ۱۷ سالگی موفق به تدریس گیتار کلاسیک غربی در کنسرواتور ملی تولوز شد و کنسرت‌های مختلفی به صورت فردی یا به همراه ارکسترهای مجلسی برگزار کرد. پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته فلسفه، کشور فرانسه را به قصد آموختن موسیقی ایرانی ترک کرد و در ایران اقامت نمود.

دو سال بعد موسیقی غربی را کاملاً کنار گذاشته و باشوق بسیار به نواختن تار و سه‌تار نزد بهترین استادان آن زمان از جمله، علی اکبر خان شهنازی، نورعلی برومند، داریوش صفوت، یوسف فروتن، سعید هرمزی و احمد عبادی پرداخت. همچنین ایشان بین سال‌های ۱۹۷۵ تا ۱۹۸۰ با استاد جلال ذوالفنون در زمینه آشناییشان با موسیقی ایرانی همکاری داشتند.

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *