0

دانلود آلبوم موسیقی نواحی ایران – استادان بزرگ موسیقی بلوچی از ژان دورینگ

آلبوم موسیقی نواحی ایران - استادان بزرگ موسیقی بلوچی از ژان دورینگ

آلبوم موسیقی نواحی ایران – استادان بزرگ موسیقی بلوچی اثری از ژان دورینگ است که به صورت رسمی در سال ۱۳۹۱ منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار گرفت.

به گزارش خوبو، آلبوم موسیقی نواحی ایران – استادان بزرگ موسیقی بلوچی یکی از آثار منتشر شده توسط ژان دورینگ است. این آلبوم شامل ۱۰ عدد قطعه موسیقی در سبک فولکلور را می‌توانیم گوش دهیم. قیمت این آلبوم، ۷۶,۰۰۰ تومان است.

اجرای موسیقی بلوچی توسط نوازندگان به‌نام بلوچی چون اَرزو محمد، عبدالباقی، عبدالله لاسی، محمد رمضان و یار محمد شیخ با سازهای رایج این منطقه مثل سُرود، دونِلی و  بِنجو. متن دفترچه‌ سی‌دی نوشته‌ ژان دورینگ به معرفی موسیقی بلوچی، نوازندگان، سازها و توضیح قطعات سی‌دی می‌پردازد.

آهنگ های آلبوم موسیقی نواحی ایران – استادان بزرگ موسیقی بلوچی

استادان بزرگ موسیقی بلوچی یکی از سری آلبوم‌های موسیقی نواحی ایران بوده که موسسه‌ فرهنگی هنری ماهور منتشر کرده است. این آلبوم که شامل ۱۰ عدد قطعه موسیقی است، در سبک فولکلور منتشر شده است.

#نام آهنگ
۱زهیریگ و شِروَندی (سرود: آزرو محمد)
۲زهیریگ و آواز (سرود: علی‌جان)
۳زهیریگ و آواز (سرود: علی‌جان)
۴زهیریگ و آواز (سرود: علی‌جان)
۵لاهرو (دونلی: ناشناس از سراوان)
۶گنه‌ بلوچی (سرود: عُمر سُری)
۷سَسولی (سرود: عبدالله لاسی)
۸تک‌نوازی سرود (سرود: رمضان اَبچُکی)
۹خراسانی – جنگلی (بِنجو: مبارک)
۱۰نوبتِ‌ گواتی (سرود: یارمحمد شیخ)

بیوگرافی ژان دورینگ

پروفسور ژان دورینگ (Jean During) زاده ۱۹۴۷ میلادی، موسیقی‌دان و خاورشناس، مدیر تحقیقات در مرکز ملی تحقیقات در دانشگاه سوربن، نماینده انجمن فرانسوی موسیقی ملل و استاد دانشگاه استراسبورگ است.

وی سالیان متمادی از عمر خود را صرف تحقیق و شناخت فرهنگ و موسیقی ملل شرق، به‌خصوص ایران، آسیای میانه، افغانستان و آذربایجان کرده است. دورینگ از کارشناسان انگشت شمار موسیقی ایرانی در سطح جهان است و تألیفات متعددی در این زمینه دارد.

دورینگ در ۱۳ سالگی به فراگیری گیتار پرداخت و در ۱۷ سالگی موفق به تدریس گیتار کلاسیک غربی در کنسرواتور ملی تولوز شد و کنسرت‌های مختلفی به صورت فردی یا به همراه ارکسترهای مجلسی برگزار کرد. پس از اخذ مدرک کارشناسی ارشد در رشته فلسفه، کشور فرانسه را به قصد آموختن موسیقی ایرانی ترک کرد و در ایران اقامت نمود.

دو سال بعد موسیقی غربی را کاملاً کنار گذاشته و باشوق بسیار به نواختن تار و سه‌تار نزد بهترین استادان آن زمان از جمله، علی اکبر خان شهنازی، نورعلی برومند، داریوش صفوت، یوسف فروتن، سعید هرمزی و احمد عبادی پرداخت. همچنین ایشان بین سال‌های ۱۹۷۵ تا ۱۹۸۰ با استاد جلال ذوالفنون در زمینه آشناییشان با موسیقی ایرانی همکاری داشتند.

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *