لپ تاپ لنوو یکی از بهترین برندهای لپ تاپ در دنیا است. در این مطلب با ویژگی های این برند و محصولات آن آشنا خواهیم شد.
به گزارش خوبو، سی سال پیش و زمانی که اولین بار برند چند ملیتی لنوو تاسیس شد، کسی فکرش را نمیکرد که امروز بهترین لپ تاپ لنوو در لیست مدلهای پرفروش بازار قرار بگیرند. لنوو در مسیر معرفی خود به بازار تا قد علم کردن در برابر سایر رقبا راههای مختلفی را پیش گرفت اما در هیچ کدام به اندازه طراحی لپ تاپ موفق نبوده است.
البته که بعضی از کاربران ممکن است لنوو را با گوشیهای هوشمند میان رده بشناسند اما ارزش این برند بیش از این که به خاطر سرمایه گذاری روی اسمارت فونها رشد کرده باشد ناشی از جایگاه مستحکم در زمینه تولید و طراحی لپ تاپ است. لپ تاپهای نسبتا سبکی که با پردازنده و قیمتهای متنوع پاسخگو نیاز قشر گسترده کاربران در بازار بودهاند.
در ادامه این مطلب با انواع سری های لپ تاپ لنوو آشنا خواهیم شد.
سری های لپ تاپ لنوو
در نگاه اول نامگذاری لپتاپ لنوو شاید برای شما کمی عجیب بهنظر برسد و توانایی انتخاب نمونهی مناسب را از میان گزینههای متعدد نداشته باشد.
برای حل این چالش ابتدا و پیش از انتخاب لپتاپ مورد نظر، باید تفاوت دستههای گوناگون لپتاپ لنوو را درک کنید. محصولات شرکت چینی در دستههای اصلی Thinkpad, Ideapad, Yoga, Legion و Essential عرضه میشوند که هرکدام، کارایی و بازار هدف خاص خود را دارند.
در ادامه هریک از سری های این برند را بررسی خواهیم کرد.
سری Ideapad؛ مناسب کاربران عمومی
لپتاپهای لنوو در دستهی Ideapad را میتوان گزینههای عمومی و مناسب انواع کاربران دانست.
اگر شما کاربری بازی معمولی یا تنها کارهای روزمره مانند مرور وب و پیامرسانی و موارد مشابه داشته باشید، Ideapad گزینهی مناسبی خواهد بود.
لپتاپهای Ideapad در مدلهای گوناگون با نامگذاری متنوع عرضه میشوند که هرکدام، کارایی متفاوتی دارند. این لپتاپها بهاندازهی خانوادههای دیگر همچون Thinkpad و Legion سنگین و قدرتمند نیستند اما تنوع زیادی دارند.
برخی از لپ تاپ های سری Ideapad عبارتند از:
- Ideapad 100
- Ideapad 300
- Ideapad 500
- Ideapad 700
سری Yoga؛ انعطاف پذیر و چندکاره
همانطور که از نام دسته Yoga بر میآید، با لپتاپهایی کاملا انعطافپذیر و چندکاره روبهرو هستیم.
کیبورد لپتاپ لنوو یوگا بهراحتی تا زاویه 360 درجه میچرخد و بهنوعی یک لپتاپ دوکاره را در اختیار شما قرار میدهد. نمایشگر لمسی، از مشخصات اصلی خانواده یوگا بهشما میرود که آنها را به گزینههای جالب توجه برای طرفداران تبلت نیز تبدیل میکند.
برخی از لپ تاپ های سری Yoga عبارتند از:
- Yoga 300
- Yoga 500
- Yoga 700
- Yoga 900
سری Yoga Book؛ کاربری لپ تاپ و تبلت
دسته Yoga Book به نوعی مشتق از لپتاپهای دوکاره یوگا محسوب میشود.
این لپتاپها انواع کاربری لپتاپ و تبلت را به کاربر ارائه میکنند. کیبورد مورد استفاده در سری یوگا بوک، کارایی چندمنظوره دارد و میتوان انواع فعالیتهای خلاقانه را با آن انجام داد.
اگر بخواهید برای کاربری عادی تایپ کردن از کیبورد یوگا بوک استفاده کنید، دکمههای لمسی آن نیاز شما را برطرف میکنند. کاربری دیگر، طراحی با قلم در پنل کیبورد است که با کوچک کردن رابط کاربری کیبورد در صفحهی لپتاپ، میتوانید از آن بهرهمند شوید.
از قابلیتهای جذاب لپتاپ Yoga Book میتوان به ترکیب آن با کاغذ برای کاربریهای نوشتاری اشاره کرد. برای این کار تنها باید یک برگه کاغذ را روی پنل کیبورد دستگاه قرار دهید و شروع به نوشتن یا طراحی کنید. قلم دستگاه مانند یک قلم عادی متن و تصویر مورد نظر شما را روی کاغذ میکشد البته نسخه دیجیتالی آن را نیز در نمایشگر لپتاپ نشان میدهد.
سری ThinkPad؛ مناسب کارهای اداری
شاید لپ تاپ ThinkPad را بتوان مشهورترین خانوادهی لپتاپها لنوو دانست. محصولات این خانواده که نام خود را از برند IBM یدک میکشند، در دسته اداری قرار دارند.
البته بسیاری از کاربران عادی هم برای کاربریهای ساده تا حرفهای خود، به سراغ لپتاپهای تینک پد میروند. این محصولات در برخی نمونهها قابلیتهای امنیتی قابلتوجهی را به کاربر ارائه میکنند. کیفیت ساخت آنها نیز نشاندهندهی مقاومت قابلقبول در شرایط گوناگون است.
اغلب لپتاپهای سری تینکپد از تراشه TPM بهره میبرند که فایلهای ذخیرهشده در لپتاپ را رمزنگاری میکند. اکثر آنها نیز مجهز به حسگرهای بیومتریک همچون اثر انگشت هستند که ورود به حساب کاربری را آسانتر میکنند.
از قابلیتهای مرسوم دیگر در لپتاپهای سری ThinkPad میتوان به ویندوز 10 پرو اشاره کرد.
به دلیل اینکه سری ThinkPad خود به سری های مختلف و پرفروشی تبدیل شده، هرکدام را جداگانه بررسی خواهیم کرد.
سری ThinkPad X؛ جابجایی آسان
لپتاپهای این سری قابلیت جابهجایی بسیار عالی را با کارایی پردازشی قابلقبول تا حرفهای، به کاربر ارائه میکنند.
از نسخههای مشهور آنها میتوان به X1 Carbon اشاره کرد که همیشه بهخاطر وزن پایین و قدرت مناسب، در میان کامپیوترهای شخصی تحسینشده قرار میگیرد.
از حرفهایترین نمونهها نیز میتوان X1 Extreme را نام برد که قابلیتهای پیشرفتهی گیمینگ و نمایشگر لمسی 4K و پشتیبانی از دالبی ویژن را هم به کاربر ارائه میکند.
سری ThinkPad T؛ دوام و بازدهی بالا
لپتاپهای سری T بهترین مدل لپتاپ لنوو از لحاظ دوام و بازدهی بالا بهشمار میروند. البته برخی از آنها قابلیت حمل مناسبی را به کاربر ارائه نمیکنند.
از نمونههای مشهور میتوان به T580 اشاره کرد که باوجود طراحی نهچندان قابل حمل، مقاومتی عالی را در شرایط گوناگون از خود نشان میدهد و عمر باتری 27 ساعته برای آن عنوان میشود.
سری ThinkPad P؛ ورک استیشن های قابل حمل
این سری از لپتاپهای تینک پد، لقب ورکاستیشنهای قابل حمل را یدک میکشند.
لپتاپهای سری P نیز مانند سری T دوام بالایی دارند، اما قدرت و قیمت آنها کمی بیشتر از دیگر برادران است. از مدلهای مشهور میتوان P52 را نام برد که بهعنوان اولین لپتاپ ورکاستیشن لنوو با قابلیت حرفهای VR شناخته میشود.
سری ThinkPad E؛ مناسب کسب و کارهای کوچک
سری اقتصادی از خانوادهی تینک پد، گزینهی مناسبی برای کسبوکارهای کوچک محسوب میشود.
لپتاپهای سری ThinkPad E با قیمتهایی حدود 500 دلار نیز در بازار یافت میشوند. بدون کاهش آنچنان زیاد قدرت و کارایی، مقرونبهصرفهتر از نسخههای دیگر هستند.
سری ThinkPad L؛ گزینه ای اقتصادی
سری L از خانوادهی تینک پد هم در میان گزینههای اقتصادی جای میگیرد.
این سری در مدلهای 14 تا 15 اینچ، کارایی قابلقبولی را در اختیار کاربر قرار میدهد.
سری ThinkPad A؛ متنوع و میان رده
کسب و کارهایی که بهدنبال لپتاپ با کارایی متنوع و میانرده هستند، سری A را انتخاب میکنند.
این دستگاهها با پردازندههای AMD Ryzen به بازار عرضه میشوند.
سری Thinkpad 13؛ مناسب دانش آموزان و دانشجویان
این دسته تنها یک عضو به نام Chromebook 13 دارد که در دسته لپتاپهای مناسب دانشآموزی و دانشجویی قرار میگیرد.
علاوه بر مدارس و دانشگاهها، کسبوکارهای متعددی نیز خرید انبوه لپ تاپ لنوو سری تینک پد 13 را در دستور کار قرار دادهاند.
سری Thinkpad 11e؛ اقتصادی ترین لپ تاپ لنوو
سری 11e را میتوان اقتصادیترین لپتاپهای تینک پد دانست.
این لپ تاپ بهعنوان دستگاه دوم یا لپتاپ مناسب کودکان، گزینه قابل توجهی محسوب میشود.
سری Legion؛ لپ تاپی برای گیمرها
لپتاپهای سری Legion بهصورت اختصاصی برای گیمرها طراحی شدهاند. انواع گروههای آماتور تا حرفهای دنیای بازی، میتوانند از گزینههای متعدد موجود در این خانواده بهره ببرند.
لپتاپهای سری Legion به آخرین نسخه موجود از پردازندههای لپتاپ مجهز هستند و با بهرهبرداری از حافظهی ذخیرهسازی از نوع PCIe SSD، سرعت قابلتوجهی را در بارگذاری بازیها ارائه میکنند.
لپتاپهای Legion به سری Y نیز شهرت دارند.
سری Essential؛ مناسب کارهای نیمه سنگین
لپ تاپ لنوو سری Essential جزو لپ تاپ های روزمره با کاربری عام محسوب می شوند. این سری خود شمال سری های B،V و G است. این سری به مانند دیگر لپ تاپ های لنوو با یک حرف و سه رقم نام گذاری شده است.
سری G از این دسته بیشتر شناخته شده است. دو سری دیگر یعنی B و V نیز مناسب کسب و کارهای کوچک هستند. در کل می توان گفت سری Essential از نظر قیمت و کانفیگ، لپ تاپ مناسبی هستند.
معرفی بهترین لپ تاپ های لنوو
لپ تاپ های لنوو در چند سال گذشته بازار لپتاپهای پایینرده را به خود اختصاص داده اند.
اکثر افرادی که با بودجه محدود به دنبال خرید لپتاپ با کیفیت هستند به سراغ برند لنوو میروند اما این بدان معنا نیست که لنوو لپتاپ بالارده و گران قیمت تولید نکند. برای خرید لپتاپ قدرتمند گیمینگ یا بالارده نیز میتوانید بر روی لنوو حساب باز کنید.
انواع لپ تاپ لنوو برای برآورده کردن نیاز طیف گستردهای از مردم تولید شده و با هر بودجه و نیازی میتوانید بر روی لپ تاپ های لنوو حساب باز کنید. در ادامه مطلب برخی از لپ تاپ های مشهور این برند را
لپ تاپ لنوو Ideapad 330 – NXB؛ ارزان قیمت و پایین رده
این لپ تاپ لنوو به طور کلی جزو لپتاپهای بسیار مقرونبهصرفه و خوش قیمت بازار است. نسخهها و کانفیگهای مختلفی از این لپتاپ به بازار آمده اما در حال حاضر نسخه NXB با پردازنده سلرون و حافظه یک ترابایت در بازار موجود است.
این لپتاپ برای کارهای سبک و روزانه مناسب است و با توجه به سخت افزاری که دارد، نباید توقع زیادی از آن داشته باشیم. بدنه لپتاپ از پلاستیک فشرده با کیفیت تولید شده، کیبورد جزیرهای و وجود درایو نوری، از ویژگیهای مثبت این لپتاپ به شمار میرود. آیدیاپد 330 NXB به پردازنده اینتل سلرون n4000 مجهز شده، فرکانس این پردازنده تا 2.5 گیگاهرتز را پشتیبانی میکند که برای کارهای روزمره مناسب است.
یکی از برترین ویژگیهای این لپ تاپ، حافظه رم 8 گیگابایت از نوع DDR4 است که تاثیر فراوانی در سرعت کار با این دستگاه خواهد داشت. این مدل از پردازنده گرافیکی مجتمع اینتل UHD Graphics 600 استفاده میکند که برای کارهای گرافیکی سنگین مناسب نیست. نمایشگر 15 اینچی این مدل با روکش مات و رزولوشن 1366 در 768 برای یک لپتاپ پایینرده مناسب است. باتری 30 وات ساعتی با شارژدهی 5 ساعت، دو بلندگوی دالبی قدرتمند و ورودیهای HDMI و USB 3.0 از دیگر ویژگیهای این لپتاپ هستند.
لپ تاپ لنوو Ideapad 330 – MR؛ مناسب انجام کارهای روزمره
لپ تاپ لنوو Ideapad 330 – MR دستگاهی میان رده برای انجام کارهای ساده و روزمره است.
این دستگاه ظاهری شیک و ساده دارد. وزن دستگاه نیز کم است. در نتیجه به راحتی میتوانید آن را حمل کنید. صفحه نمایش 15.6 با پنل TFT LED-backlit LCD و دقت Full HD| 1920 x1080 تصاویری واضح و با کیفیت پخش میکند.
پردازنده مرکزی CORE I7 8550U اینتل، 8 گیگابایت رم از نوع DDR4 و 1 ترابایت حافظهی داخلی و کارت گرافیک Nvidia با حجم 4GB سخت افزارهای به کار رفته در این لپ تاپ هستند. در مجموع این سخت افزارها لپ تاپ Ideapad 330 – MR را برای انجام کارهای محاسباتی و یا گرافیکی مناسب کرده است.
لپ تاپ لنوو IdeaPad 3؛ مناسب دانشجویان
لپتاپ آیدیاپد 3 به دلیل مشخصات خوب و قیمت مناسبی که دارد، برای دانشجویان و حتی دانش آموزان بسیار مناسب است. با این لپتاپ میتوانید برنامههای نیمه سنگین را اجرا کنید و به کارهای روزانه خود برسید.
این مدل به طور کلی از نظر سخت افزاری و قدرت پردازشی با مدل آیدیاپد 330 NXB تفاوت چندانی ندارد اما برخی قابلیتهای آن مانند طراحی باریک، وزن سبک، ظاهر بسیار زیبا و داشتن کارت گرافیکی جدا، موجب میشود که تعداد زیادی از خریداران، لپتاپ آیدیاپد 3 را به مدلهای دیگر ترجیح دهند.
به دلیل عدم وجود درایو نوری، ضخامت لپتاپ کاهش پیدا کرده و به کمتر از 2 سانتیمتر رسیده است. همچنین این لپتاپ با وزن 1.75 کیلوگرم، حدود 500 گرم از مدل آیدیاپد 330 NXB سبکتر است.
این لپتاپ از پردازنده نسل دهم اینتل پنتیوم Gold 6405U استفاده میکند که با فرکانس 2.4 گیگاهرتز، برای کارهای روزمره مناسب است. پردازنده گرافیکی انویدیا MX130 موجب شده تا لپ تاپ لنوو آیدیاپد 3، برای اجرای برنامههای گرافیکی نیمه سنگین مناسب باشد. حافظه رم 4 گیگابایت از نوع DDR4 و یک ترابایت حافظه داخلی، از دیگر مشخصات این مدل هستند.
لنوو در لپتاپ پایینرده خود از نمایشگر 15.6 اینچی با رزولوشن 1366 در 768 و روکش مات استفاده کرده، همچنین یک عدد پورت HDMI، دو پورت USB 3 و یک پورت USB 2 از دیگر قابلیتهای این مدل هستند. لنوو آیدیاپد 3 با باتری 2 سلولی با ظرفیت 35 وات ساعت، تا 4 ساعت شارژ نگه میدارد.
لپ تاپ لنوو IdeaPad V130-AB؛ میان رده و قیمت مناسب
لپتاپ آیدیاپد V130 AB یکی از بهترین لپ تاپ های میانرده لنوو با پردازنده سری Core i3 است.
این لپتاپ نیز در نسخههای مختلفی وارد بازار شده که نسخه AB آن مشخصات خوبی برای یک لپتاپ میانرده دارد. لنوو در این محصول از پردازنده اینتل Core i3 مدل 8130U استفاده کرده است، محدوده سرعت این پردازنده تا 2.5 گیگاهرتز و فرکانس آن در بالاترین حالت به 3.4 گیگاهرتز میرسد. در کنار این پردازنده، حافظه 12 گیگابایت از نوع DDR4 و یک ترابایت حافظه داخلی، سیستم خوبی را برای اجرای برنامهها و بازیهای نیمه سنگین و سنگین فراهم میسازد. البته عدم وجود پردازنده گرافیکی مجزا، نقطه ضعف این مدل خواهد بود.
این مدل به همان نمایشگر 15 اینچی با روکش مات و رزولوشن 1366 در 768 معروف لنوو مجهز شده است. لنوو در لپتاپ آیدیاپد V130 AB از درایو نوری استفاده کرده است، همچنین یک پورت HDMI ،USB 3 و USB 2 در کناره لپتاپ در نظر گرفته شده است. برای خرید لپتاپ در این رده نگاهی به مدل لنوو آیدیاپد S145 N نیز داشته باشد.
لپ تاپ لنوو Ideapad 130 – PI؛ میان رده و همه کاره
برای خرید یک لپتاپ همهکاره و خوش قیمت میتوانید به سراغ مدل آیدیاپد 130 PI بروید.
لنوو در این مدل از پلاستیک فشرده و مستحکم استفاده کرده است. نمایشگر این مدل نیز در اندازه 15.6 اینچ با رزولوشن 1366 در 768 و با روکش مات در نظر گرفته شده است. لنوو برای اکثر لپتاپهای پایینرده و میانرده خود از این نمایشگر استفاده کرده است.
این لپ تاپ از پردازنده نسل هشتم اینتل Core i5 مدل 8250U استفاده کرده که فرکانس آن در حالت توربو بوت تا 3.4 گیگاهرتز نیز میرسد. همچنین 6 مگابایت حافظه کش برای پردازنده درنظر گرفته شده است. این مدل دارای پردازنده گرافیکی جداگانه انویدیا MX110 با 2 گیگابایت حافظه اختصاصی، حافظه رم 4 گیگابایت از نوع DDR4 و یک ترابایت حافظه داخلی است.
لنوو در آیدیاپد 130 PI از درگاههای پورت HDMI ،USB 3 و USB 2 استفاده کرده است. همچنین این مدل به درایو نوری و باتری دو سلولی با شارژدهی 5 ساعت نیز مجهز شده است.
لپ تاپ لنوو Ideapad L3 – AC؛ قدرتمند و جذاب
مدل آیدیاپد L3 AC یکی از بهترین لپ تاپ های لنوو در بازار ایران است.
لپتاپ آیدیاپد L3 AC از نمایشگر 15.6 اینچی با رزولوشن فولاچدی 1080 در 1920 استفاده میکند. این مدل همچنین از پردازنده Core i7 مدل 10510U بهره میبرد. هرچند پردازنده Core i7 اینتل بهترین پردازنده بازار نیست اما میتواند از پس کارهای سنگین بر بیاید. فرکانس این پردازنده در حالت توربو به 4.9 گیگاهرتز میرسد.
لنوو در این مدل از دو حافظه یک ترابایتی دیسک سخت و یک حافظه 500 گیگابایتی SSD به صورت هیبریدی استفاده کرده است. همچنین 12 گیگابایت رم از نوع DDR4 و پردازنده انویدیا جیفورس MX 130 نیز مشخصاتی هستند که میتوانید با تکیه بر آنها از پس کارهای گرافیکی بربیایید.
لنوو در این مدل برای افرادی که همچنان از CD و DVD استفاده میکنند، درایو نوری قرار داده است. همچنین پورتهای HDMI ،USB-C ،USB 3 و USB 2 نیز برای این مدل در نظر گرفته شده است. یکی از امکانات خوب لپتاپ آیدیاپد L3 AC آن است که ویندوز 10 اورجینال به صورت پیش فرض بر روی لپتاپ نصب شده که میتوانید از آن بهره ببرید.
لپ تاپ لنوو ThinkPad X1 Carbon؛ سبک و طراحی عالی
لنوو تینک پد ایکس 1 کربن را میتوان بهترین لپ تاپ لنوو در سال 2019 معرفی کرد. با اینکه این لپ تاپ از نوع تجاری است، اما انتخابی مناسب برای همه کسانی است که به دنبال لپ تاپی با ویژگیهای عالی هستند.
کیفیت لپ تاپ لنوو ایکس 1 کربن بینظیر است. طراحی عالی، تجربه تایپ عالی، طول عمر زیاد باتری و صفحه نمایش خارقالعاده از ویژگیهای این لپ تاپ هستند. تینک پد ایکس 1 کربن نه تنها بهترین لپ تاپ لنوو است، بلکه یکی از بهترین لپ تاپ های 2019 و بهترین لپ تاپ 2019 در دسته لپ تاپ های تجاری است.
پردازنده Core i5-8250U، کارت گرافیک اینتل UHD Graphics 620، رم بین 8 یا 16 گیگابایت و حافظه ذخیره سازی 128 گیگابایت تا 1 ترابایت از ویژگی های سخت افزاری این لپ تاپ هستند.
این لپ تاپ بسیار سبک حدود 11 ساعت دوام میآورد. همچنین یکی از بهترین کیبوردهای بین لپ تاپها را در خود جای داده است. صفحه نمایش این لپ تاپ نیز تصاویر را با کیفیت زیبایی پخش میکند. این لپ تاپ با صفحه نمایش 14 اینچی، از PCIe-NVMe SSD پشتیبانی میکند و پورتهای تاندربولت 3 و USB 3 را هم در خود جای داده است.
لپ تاپ لنوو ThinkPad X380 Yoga؛ زیبا و باکیفیت
این لپ تاپ از سری دستگاههای با کیفیت و زیبای کمپانی لنوو است.
این دستگاه مجهز به صفحه نمایش 13 اینچی با دقت Full HD 1920 x1080 است که تصاویری کاملا واضح و با کیفیت در اختیار شما قرار میدهد. اسن صفحه نمایش لمسی بوده و با استفاده از قلم نیز کار میکند.
به واسطه لولایی که در لپ تاپ تعبیه شده میتوانید صفحه نمایش را 360 درجه بچرخانید و لپ تاپ را به حالت تبلت درآورید. پردازش اطلاعات بر عهده پردازنده قدرتمند Intel core i7 است. 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی برای دستگاه در نظر گرفته شده است. این لپ تاپ وزن سبکی دارد و حمل آن بسیار آسان است.
لپ تاپ لنوو IdeaPad 730S؛ مناسب افرادی که زیاد سفر می کنند
شاید این لپ تاپ ویژگیهای مدرن سایر لپ تاپها را نداشته باشد، اما دارای ویژگیهای قابل توجهی است که آن را تبدیل به یکی از بهترین لپ تاپ های لنوو کرده است.
کیفیت لپ تاپ لنوو آیدیاپد 730S بسیار خوب بوده و با داشتن بدنه بسیار باریک و آلومینیومی، باعث میشود که احساس کنیم با یک لپ تاپ گرانتر روبهرو هستیم. با خرید این لپتاپ، شما دستگاهی با عملکرد عالی، صفحه نمایش عالی و کیبورد نسبتا راحت را دریافت خواهید کرد.
پردازنده Intel Core i5-8265U، کارت گرافیک اینتل UHD Graphics 620، رم بین 8 تا 16 گیگابایت و حافظه ذخیره سازی اس اس دی 256 گیگابایت و تا 512 ترابایت قابل ارتقا از ویژگی های این لپ تاپ است.
اگر باتری بهترین لپ تاپ 2019 لنوو در بازه زیر 1000 دلار طول عمر بیشتری داشت، میتوانست در برابر رقبای بیشتری قد علم کند. با این حال 730 اس انتخاب عالی برای دانش آموزان و افرادی که زیاد مسافرت میکنند است.
لپ تاپ لنوو Yoga C930؛ یکی از بهترین لپ تاپ های 2 در 1
لپ تاپ لنوو یوگا 920 که جزو بهترین لپ تاپ های 2018 لنوو محسوب میشد.
علاوه بر داشتن تجهیزات بروزتر، این لپ تاپ ویژگیها جدیدی مانند لولای ساندبار نیز دارد. طراحی جالب یوگا C930 نیز باعث شده یک محل مخصوص برای استایلوس آن و کاور برای وبکم اختصاص داده شود.
از ویژگی های آن می توان به پردازنده Intel Core i7-8550U، کارت گرافیک اینتل UHD Graphics 620، رم تا 16 گیگابایت و حافظه ذخیره سازی اس اس دی 256 گیگابایت و تا 2 ترابایت قابل ارتقا اشاره کرد.
این موارد قطعا باعث میشود جدیدترین لپتاپ لنوو نسبت به نسخه پیشین خود جالب به نظر برسد. با اضافه کردن طراحی ظریف و باتری با طول عمر بیشتر، C930 قطعا یکی از بهترین لپ تاپ های لنوو در دسته 2 در 1 است.
لپ تاپ لنوو ThinkBook 15 – A؛ طراحی منحصر به فرد
این لپ تاپ طراحی زیبا و منحصر به فرد و بدنهای مقاوم و مستحکم دارد.
صفحه نمایش این لپ تاپ از نوع Full HD TN با روکش مات و رزولوشن 1920×1080 است و تصاویری با کیفیت در اختیار شما قرار میدهد. روکش مات روی نمایشگر از خسته شدن چشم شما در طولانی مدت جلوگیری میکند.
وجود سخت افزارهای قدرتمندی مثل پردازنده Intel core i7، رم 8 گیگابایت و حافظه یک ترابایت سرعت قابل قبولی برای دستگاه ایجاد کرده است. پردازش اطلاعات گرافیکی نیز برعهده AMD RADEON 620 است.
لپ تاپ لنوو Legion Y7000؛ فوق العاده در گیمینگ
لپ تاپ لنوو لیجن Y7000 یکی از بهترین لپ تاپ های لنوو در دسته گیمینگ است.
لنوو Y7000 یک پردازنده i7 قوی و کارت گرافیک GTX 1060 انویدیا را در بدنه زیبای خود جا داده است. این لپ تاپ البته خالی از ایراد نیست. کیفیت اسپیکرهای آن چندان جالب نیست. وبکم آن نیز عملکرد مناسبی نداشته و در پایین صفحه نمایش قرار گرفته است.
این لپ تاپ با قیمت مناسب خود، ویژگیهای عالی را در اختیار کاربران میگذارد. کیفیت لپ تاپ لنوو Y7000 نیز عالی بوده و در کنار ارائه عملکرد گیمینگ عالی به خاطر کارت گرافیک انویدیا GTX 1060، این دستگاه کیفیت بدنه عالی در کنار کیبورد راحت دارد.
کیفیت لپ تاپ لنوو در بخش صفحه نمایش آن بسیار عالی بوده و طول عمر باتری آن نیز مناسب است. این لپ تاپ یکی از بهترین لپ تاپ های لنوو برای ادیت و پردازش ویدیو نیز به شمار میرود.
لپ تاپ لنوو Legion 5؛ آماده انجام کارهای گرافیکی سنگین
لپ تاپ legion 5 محصولی با امکانات فوق العاده و سخت افزار قدرتمند، مناسب برای افرادی است که به انجام بازیهای کامپیوتری علاقه دارند.
این محصول مجهز به یک صفحه نمایش 15.6 اینچی با دقت Full HD| 1920 x1080 است که تصاویری با کیفیت فوق العاده به نمایش میگذارد. وظیفه پردازش اطلاعات بر عهده پردازنده قدرتمند intel core i7 است 16 گیگابایت رم و یک حافظه هیبریدی 1 ترابایتی نیز باعث افزایش سرعت این لپ تاپ شده است.
این مدل از لپ تاپ گیمینگ لنوو به لطف وجود سخت افزارهای قدرتمند و رم بالا میتواند سنگینترین بازیهای روز دنیا را به راحتی اجرا کند.
قیمت لپ تاپ لنوو
در جدول زیر قیمت برخی از لپ تاپ های لنوو را بر اساس دلار قرار خواهیم داد.
ردیف | نام | قیمت به دلار |
1 | Yoga 6 | $700 |
2 | Yoga 9i | $1629 |
3 | X1 Yoga Gen 6 | $2504 |
4 | Legion Y540 | $910 |
5 | Legion 5 | $1214 |
6 | Legion Slim 7i | $1620 |
7 | ThinkPad T490s | $800 |
8 | ThinkPad X1 Carbon Gen 7 | $980 |
9 | ThinkPad P15s Gen 2 | $1275 |
10 | ThinkPad X13 | $2039 |
نظرات کاربران