0

فیلم من سالوادور نیستم

I Am Not Salvador

فیلم من سالوادور نیستم پنجمین کار هنری منوچهر هادی است که به عنوان اولین فیلم نوروزی از پنجم اسفند ماه سال ۱۳۹۴ در سینماهای کشور اکران شد.

به گزارش خوبو، این اثر در ژانر کمدی به کارگردانی منوچهر هادی، نویسندگی رضا مقصودی و تهیه کنندگی سید امیر پروین‌ حسینی محصول سال ۱۳۹۴ ایران است. این فیلم 14٬330٬523٬100 فروش داشت و در زمان اکران به پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران تبدیل شد و اکنون نیز در رده چهاردهم قرار دارد.

این فیلم از سایت معتبر IMDB نمره ضعیف 3.7 را کسب کرده است. 1400 نفر به این اثر رای داده‌اند.

دانلود فیلم من سالوادور نیستم

عوامل و بازیگران فیلم من سالوادور نیستم

من سالوادور نیستم فیلمی است که در ژانر کمدی و درام توسط منوچهر هادی ساخته شده است. منوچهر هادی از جمله کارگردانانی است که عملکرد موفقی در زمینه فروش گیشه داشته و سه فیلم از چهار فیلم اخیر سینمایی او در میان ۱۴ فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران جای گرفته است. او سابقه ساخت فیلم‌های پرفروشی همچون رحمان ۱۴۰۰ و آینه بغل را در کارنامه دارد.

کارگردانمنوچهر هادی
تهیه‌ کنندهسید امیر پروین حسینی
منصور سهراب پور
نویسندهرضا مقصودی
بازیگرانرضا عطاران
یکتا ناصر
کارول ویدوتی
مهدی محرابی
ژیلا صادقی
سوگل محرابی
بری فیوکا
ریوالدو
تدوین‌حسن ایوبی
سال ساخت1394
مدت زمان90 دقیقه
نمره IMDB3.7
فروش گیشه۱۴٬۳۳۰٬۵۲۳٬۱۰۰ تومان

خلاصه داستان فیلم من سالوادور نیستم

ناصر معلمی است که یک کیف پول پیدا می کند و او را به صاحبش باز می گرداند و به خاطر همین فداکاری او معروف می شود.

روزی با او تماس می گیرند که سفری رایگان به برزیل داشته باشد اما او که فردی مذهبی است با سفر به برزیل مخالف است اما همسرش او را مجبور به سفر می کند و در آنجا اتفاقاتی می افتد و…

نقد و بررسی فیلم من سالوادور نیستم

من سالوادور نیستم به واقع فیلمنامه ای ندارد و به نظر نمی رسد که نویسنده زمان چندانی هم برای نگارش آن صرف کرده باشد. فیلمنامه ای آکنده از ایرادات پایه ای که کارگردانی بدتر منوچهر هادی آن را تکمیل کرده است.

به عنوان مثال در بخشی از فیلم شاهد هستیم که شخصیت ناصر نزد یک غیر ایرانی از کلمه داعش استفاده می کند و قصد دارد اعلام نماید که او داعش نیست و مرد هم که زبان او را نمی فهمد، تنها کلمه داعش را متوجه می شود و واکنش نشان می دهد! این در حالی است که در غرب داعش با عنوان ISIS شناخته می شود و تقریبا هیچکس کلمه داعش را در آن حوالی نشنیده است!

در صحنه عجیب دیگر، زمانی که دو پسر لات برای دختر برزیلی مزاحمت ایجاد می کنند و ناصر پس از درگیری، آنان را از محوطه دور می کند، تماشای این دو جوان که در حال خارج شدن از کادر دوربین دیگر نشانی از قدم زدن به سبک لات ها را ندارند، این سوال را پیش روی مخاطب قرار می دهد که آیا فیلم، کارگردانی هم داشته که نماهای گرفته شده را بازبینی نماید؟

فارغ از گاف های متعدد « من سالوادور نیستم » که تعداد آنها اصلا هم کم نیست، شخصیت پردازی نیز مفهومی گم شده در فیلم می باشد که ابدا توجهی به آن نشده.

پسرک عاشق پیشه داستان که قرار است مفهوم عشق را بیان نماید، اصلا و ابدا حتی به چنین واژه ای نزدیک هم نمی شود. از آن طرف، بازیگر زن غیر ایرانی هم که بازی بسیار بدی دارد و گهگاهی به افراد پشت صحنه خیره می شود، هرگز تبدیل به شخصیت نمی گردد تا بتواند به عنوان بازیگر مکمل تاثیرگذار باشد.

در واقع بطور خلاصه می توان گفت که شخصیت قابل درکی در « من سالوادور نیستم » وجود ندارد و سازندگان تنها به هر بهانه ای که امکانش وجود داشته، نسبت به ایجاد موقعیت های کمیک بی ربط اقدام کرده اند و از این بابت نیز مطمئن بوده اند که عطاران به خوبی خواهد توانست از عهده همگی آنها برآید.

من سالوادور نیستم یک کمدی سخیف و بی ارزش است که فیلمنامه و کارگردانی مشخصی ندارد و به راحتی با حذف عطاران حتی می شد آن را لایق اکران در سینما نیز ندانست.

بامزگی ذاتی عطاران در اینجا به کمک سازندگان فیلم آمده تا ایرادات پرشمار فیلمنامه و کارگردانی را بپوشاند. به نظر می رسد که حضور عطاران در سینما کماکان می تواند به فروش آثار منجر گردد. اما باید منتظر ماند و دید که آیا حضور ارزشمند وی در سینما، قرار است به حضور در چنین آثاری منوط گردد یا اینکه وی خواهد توانست خود را از منجلاب تکرار و کلیشه و ابتذال خارج نماید.

نویسنده: میثم کریمی
منبع: سایت مووی مگ

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *