0

دانلود آلبوم نرگیس جار از ابوالحسن خوشرو

نرگیس جار

آلبوم نرگیس جار اثری از ابوالحسن خوشرو است که به صورت رسمی در سال ۱۳۸۷ منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار گرفت.

به گزارش خوبو، آلبوم نرگیس جار از آثار منتشر شده توسط ابوالحسن خوشرو است. این آلبوم دارای ۹ قطعه موسیقی است که در سبک فولکلور منتشر شده است. قیمت این آلبوم، ۴۰,۰۰۰ تومان است.

اجرای موسیقی مازندرانی به روایت گروه امیر پازواری، به سرپرستی و خوانندگی ابوالحسن خوشرو. اعضای گروه عبارتند از: عبدالله خوشرو (کمانچه)، حمیدرضا طالبی (لَلَهوا)، نورعلی رمضانی (سه‌تار)، رجب رمضانی (دوتار، نقاره)، قاسم رمضانی (کمانچه‌ بم)، مهرداد نیک‌رفتار (نی) و جمشید نیکوزاد (دف).

آهنگ های آلبوم نرگیس جار

نرگیس جار شامل ۹ قطعه موسیقی در سبک فولکلور است. در این آلبوم موسیقی محلی مازندرانی را می‌شنویم. این آلبوم توسط شرکت فرهنگی هنری ماهور منتشر و عرضه شده است.

#نام آهنگمدت زمان
۱مقدمه کرچال و ترانه ویشه۰۷:۰۳
۲ورف سما۰۷:۳۴
۳همدم جان۰۴:۳۰
۴غریبی۰۵:۲۳
۵ماه ننه۰۴:۵۱
۶امیری۰۷:۱۳
۷ترانه شرقی۰۶:۵۹
۸نموترنه مار۰۷:۵۷
۹کتولی و کله حال ضربی۰۶:۲۵

بیوگرافی ابوالحسن خوشرو

ابوالحسن خوشرو متولد سال ۱۳۲۵ در شهر قائم‌شهر استان مازندران است. از کودکی به نواختن لـله وا یا نی چوپانی مازندران پرداخت

خوشرو در سال ۱۳۳۹ یک گروه موسیقی با همکاری برادرانش فرج الله خوشرویی (سنتور) و عبدالله خوشرو (کمانچه)و هم چنین احمد محسن پور (ویولن) تشکیل داد و از سال ۱۳۴۵ با رادیو مرکز استان همکاری کرد و با تشکیل گروه موسیقی روجا «ستاره صبح» در سال ۱۳۵۰ فعالیت فعالیت هنری‌اش گسترش یافت. او سرپرستی گروه امیر پازواری را نیز به عهده داشت و به عنوان خواننده و نوازنده لـَله وا در مازندران (ناحیه مرکزی) شهرت یافت.

شرکت درجشنواره‌های آیینه و آواز، حماسی و نواحی کرمان، و دیگر جشنواره‌های بین المللی نظیر جشنواره موتستر آلمان و اجرا در برنامه ترقه از دیگر فعالیت‌های هنری او به شمار می‌روند که درهمه آن‌ها جایزه نوازنده و خواننده برتر و لوح سپاس دریافت داشته است.

آواز خلیل طهماسبی نوازنده لـله وا و خواننده بزرگ مازندران را در حیات هنری خود مؤثر و الهام بخش می‌داند و از آقاجان فیوج زاده، حسین علیزاده و سلیمان اسدی بزرگان موسیقی مازندران به نیکی یاد می‌کند.

این هنرمند در اجرای کیجاجانها و آوازهای مازندرانی و تلفیقی از شیوه‌های استادان قدیم و نیز سبک و لحن شخصی خود را ارائه می‌کند و این ویژگی، او را از دیگران متمایز و برجسته می‌نماید.

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *