0

دانلود کتاب صوتی پیام مهر از فریدون مشیری و علی اصغر طاهری

کتاب صوتی پیام مهر از فریدون مشیری و علی اصغر طاهری

کتاب صوتی پیام مهر مجموعه‌ای است از اشعار فریدون مشیری به کوشش و اهتمام علی اصغر طاهری که به صورت رسمی در اسفند ۱۳۹۲ منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان به شعر قرار گرفت.

به گزارش خوبو، کتاب صوتی پیام مهر اثری از فریدون مشیری و علی اصغر طاهری است. این کتاب صوتی شامل ۱۹  قطعه موسیقی در سبک شعر را می‌توانیم گوش دهیم. قیمت این کتاب صوتی، ۵۳,۰۰۰ تومان است.

قطعات کتاب صوتی پیام مهر

پیام مهر نام اثری است که توسط فریدون مشیری و علی اصغر طاهری منتشر شده است. این آلبوم که شامل ۱۹ عدد قطعه موسیقی است در سبک شعر منتشر شده است. این آلبوم توسط موسسه فرهنگی و هنری آوا خورشید منتشر و عرضه شده است.

#نام آهنگ
۱خیال انگیز
۲مروارید مهر
۳سرود گل
۴آتش پنهان
۵همراه
۶خلوت دلخواه
۷آخرین جرعه این جام
۸دوستی
۹ساحل خاموش
۱۰طلوع
۱۱بهار را باور کن
۱۲ایثار
۱۳مهر می ورزیم …
۱۴عطر نرگس
۱۵خوش بحال غنچه های نیمه باز
۱۶تو نیستی که ببینی
۱۷خواب، بیدار
۱۸کوچه
۱۹صد خاطره
کتاب صوتی پیام مهر از فریدون مشیری و علی اصغر طاهری

بیوگرافی فریدون مشیری

فریدون مشیری متولد ۳۰ شهریور ۱۳۰۵ در شهر تهران و درگذشته در ۳ آبان ۱۳۷۹ در تهران، شاعر معاصر ایرانی بود. پدربزرگ پدری او میرزا محمود خان مشیر در عصر قاجار امور مخابراتی غرب ایران را اداره می‌کرد و به دلیل مأموریت اداری به همدان منتقل شده بود. پدرش ابراهیم مشیری افشار در سال ۱۲۷۵ خورشیدی در همدان متولد شد، در روزهای جوانی به تهران آمد و از سال ۱۲۹۸ در وزارت پست مشغول خدمت گردید. مادرش نام خورشید و لقب اعظم‌السلطنه داشت و پدر مادرش میرزا جواد موتمن‌الممالک از اشراف‌زادگان قاجار و نماینده اولین دوره مجلس شورای ملی بود که در عین حال ادیب و شاعر نیز بود و با تخلص «نجم» شعر می‌سرود. از این رو فضل‌الله بایگان که از پیشگامان تئاتر نوین ایران است، دایی فریدون مشیری محسوب می‌شد.

مشیری سرودن شعر را از نوجوانی و تقریباً از پانزده سالگی شروع کرد. اولین مجموعه شعرش با نام تشنه توفان در ۲۸ سالگی او با مقدمه محمدحسین شهریار و علی دشتی در ۱۳۳۴ به چاپ رسید. خود او درباره این مجموعه می‌گوید: “چهارپاره‌هایی بود که گاهی سه مصرع مساوی با یک قطعه کوتاه داشت، و هم وزن داشت، هم قافیه و هم معنا، آن زمان چندین نفر از جمله نادر نادرپور، هوشنگ ابتهاج (سایه)، سیاوش کسرایی، مهدی اخوان ثالث و محمد زهری بودند که به همین سبک شعر می‌گفتند و همه شاعران نامدار شدند، زیرا به شعر گذشته بی‌اعتنا نبودند. اخوان ثالث، نادرپور و من به شعر قدیم احاطه کامل داشتیم، یعنی آثار سعدی و حافظ و فردوسی را خوانده بودیم، در مورد آن‌ها بحث می‌کردیم و بر آن تکیه می‌کردیم.”

بیوگرافی فریدون مشیری
کتاب صوتی پیام مهر از فریدون مشیری و علی اصغر طاهری
دانلود کتاب صوتی پیام مهر از فریدون مشیری و علی اصغر طاهری
فریدون مشیری
کتاب صوتی پیام مهر از فریدون مشیری و علی اصغر طاهری

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *