0

فیلم حکم تجدیدنظر

فیلم حکم تجدیدنظر

فیلم حکم تجدیدنظر فیلمی ایرانی است که توسط محمد امین کریم پور در سال ۱۳۹۹ ساخته و در سال ۱۴۰۰ به اکران عمومی درآمد.

به گزارش خوبو، حکم تجدیدنظر از فیلم‌های جدیدی است که توسط یکی از اینفلوئنسرهای اینستاگرامی ساخته شده و با انتقادات فراوانی همراه بوده است. این فیلم از سایت معتبر IMDB، نمره بسیار ضعیف 2.6 را کسب کرده، که یکی از پایین‌ترین نمره‌های کسب شده توسط یک فیلم است. 98 نفر به این فیلم نمره داده‎اند.

دانلود فیلم حکم تجدیدنظر

عوامل و بازیگران فیلم حکم تجدیدنظر

حکم تجدیدنظر فیلمی است که در ژانر درام، خانوادگی و اجتماعی توسط محمد امین کریم پور ساخته شده است. محمدامین کریم پور فارغ‌التحصیل رشته برق الکترونیک است که با ساخت کلیپ‌های طنز در اینستاگرام به شهرت رسید و صفحه اینستاگرام او بیش از 4/5 میلیون دنبال کننده دارد. او بر حسب علاقه به فیلم‌سازی روی آورد، هرچند کار اولش با انتقادات زیادی همراه شده است.

کارگردانمحمد امین کریم پور
تهیه کنندهرضا کریمی
نویسندهرضا کریمی
(بر اساس طرحی از حسین سلیمانی)
بازیگرانژاله صامتی
همایون ارشادی
فرید سجادی حسینی
گیتی قاسمی
زیبا کرمعلی
شاهرخ فروتنیان
احسان امانی
آرش عدل پرور
مجید یلان
تدوینبهرام دهقانی
موسیقیفریدون شهبازیان
سال ساخت1399
نمره IMDB2.6
مدت زمان فیلم102 دقیقه
پوستر فیلم حکم تجدیدنظر

خلاصه داستان

حکم تجدید نظر همیشه برای دادگاه نیست، گاهی پذیرش واقعیت و تجدید نظر در عقاید و باور‌های انسان سخت‌تر از حکم قصاص است…

آرش که متهم به قتل نامزدش لیدا است، در انتظار حکم دادگاه در زندان به سر می‌برد. او برای مادرش قسم می‌خورد که بی‌گناه است. گاهی پذیرش واقعیت و تجدید نظر در عقاید و باورهای انسان، سخت تر از حکم قصاص است.

نقد و بررسی فیلم حکم تجدیدنظر

اولین فیلم محمدامین کریم پور همانطور که انتظار می‌رفت ایرادات عجیب و ساختاری دارد. ایراداتی که بخش بزرگ آن به عدم تجربه فیلمسازی کریم پور در فضایی غیر از اینستاگرام می‌گردد. فیلمنامه «حکم تجدید نظر» به اندازه‌ای حفره و مشکلات عجیب دارد که حتی گاهی فیلم را تبدیل به اثری طنز می‌کند. کریم پور در طول فیلم، شخصیت‌ها و موقعیت‌های متعددی را به مخاطب معرفی کرده که به طور شگفت انگیزی به حال خود رها می‌کند.

به عنوان مثال، در فیلم شخصیت پدر (همسر سابق مادر آرش) که در بخش‌هایی از فیلم حضور دارد اما نه می‌دانیم قبلاً کجا بوده و نه می‌دانیم الان کجاست و فیلم هم به یکباره او را از داستان حذف می‌کند! این در شرایطی است که شخصیت پدر در ابتدای فیلم حضور فعالی داشت و حتی زمانی که نیاز به حضور او نبود، خود ر ا به معرکه می‌رساند تا بتواند موقعیت را به نفع خود تغییر دهد اما زمانی که موقعیت بغرنج شده و شرایط سخت تر می‌شود، هیچ خبری از شخصیت پدر نیست و به عجیب و غریب ترین شکل ممکن از داستان حذف می‌شود!

فارغ از شخصیت پدر، فیلم خرده روایت‌های دیگری را هم مطرح می‌کند که کارکرد مشخصی ندارند. مقوله اهدای عضو وصله ای کاملاً ناجور در کلیت قصه است به طوری که توازن داستان را برهم ریخته است. مقوله‌ای که هیچ ارتباطی به هسته اصلی داستان ندارد و پرداختن نصفه و نیمه به آن تنها زمان مفید فیلم را کاهش داده است. ایرادات تدوین و فیلمبرداری نیز در اثر قابل مشاهده است به طوری که گاهی هنگام صحبت با تلفن به یکباره سکانس کات نامربوطی می‌خورد و بحث به پایان می‌رسد. نمونه این مشکل را می‌توان در سکانس گفتگوی تلفنی پس از سرقت منزل مشاهده کرد که در نوع خودش عجیب است. وجود شخصیت‌های عجیب و غریبی همچون پرستاری که از موسیقی و صدای خوش برای بهبود وضعیت بیمار سخن می‌گوید نیز در نوع خودش جالب است!

اما یکی از بزرگترین ضعف‌هایی که می‌توان در فیلم مشاهده کرد، بازی بازیگران فیلم است که به جز ژاله صامتی، در وضعیت بحران قرار دارند! بازیگران مطرحی از جمله همایون ارشادی که یکی از بدترین بازی‌های دوران بازیگری‌اش را در فیلم به نمایش گذاشته و حتی در مقاطعی به راحتی می‌تواند باعث خنده مخاطب شود. بازیگران فرعی دیگر نیز وضعیت بهتری از ارشادی ندارند و عدم توانایی کارگردان در بازی گرفتن از بازیگران به وضوح در فیلم «حکم تجدید نظر» قابل رویت است.

محمد امین کریم پور راهی طولانی برای تبدیل شدن به یک فیلمساز پیش روی دارد. پشتوانه محکم او در فضای مجازی و محیط اینستاگرام هیچ تضمینی برای موفقیت او در سینما نخواهد بود چرا که مدیوم سینما تفاوت فراوانی با فضای مجازی دارد. در سینما قصه و شخصیت ساخته شده و سپس پرداخت می‌شوند، ویژگی که به طور مشخص در فیلم «حکم تجدید نظر» در ضعیف ترین حالت ممکن خلق شده است. به روایت پر ایراد کریم پور، گره گشایی نهایی فیلم را هم باید اضافه کرد که علامت سوال های منطقی فراوانی بر جای می گذارد که فیلمساز به آن پاسخی نمی‌دهد. «حکم تجدید نظر» هیچ شباهتی به یک فیلم سینمایی ندارد و در بهترین حالت می‌تواند تله فیلم یا یک اثر ویدیویی باشد.

نویسنده: میثم کریمی
منبع: سایت مووی مگ

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *