0

دانلود آلبوم سیمرغ (برگزیده موسیقی فیلم) از لوریس چکناوریان

آلبوم سیمرغ (برگزیده موسیقی فیلم) از لوریس چکناوریان

آلبوم سیمرغ (برگزیده موسیقی فیلم) اثری است از لوریس چکناوریان که به صورت رسمی در خرداد ۱۳۹۷ منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار گرفت.

به گزارش خوبو، آلبوم موسیقی سیمرغ (برگزیده موسیقی فیلم) یکی از آثار منتشر شده توسط لوریس چکناوریان است. این آلبوم شامل ۲۳ قطعه موسیقی در سبک کلاسیکال، کلاسیک ایرانی و ساوندترک را می‌توانیم گوش دهیم. قیمت این آلبوم، ۳۶,۰۰۰ تومان است.

آهنگ های آلبوم سیمرغ (برگزیده موسیقی فیلم)

سیمرغ (برگزیده موسیقی فیلم) نام اثری است که توسط لوریس چکناوریان منتشر شده است. این آلبوم که شامل ۲۳ عدد قطعه موسیقی است در سبک کلاسیکال، کلاسیک ایرانی و ساوندترک منتشر شده است. این آلبوم توسط موسسه فرهنگی هنری رادنواندیش منتشر و عرضه شده است.

#نام آهنگ
۱زایش زندگی
۲اولین عشق و مرگ پری
۳دوگانه شدن اهریمن به نیکی و بدی
۴عشق بلبل و گل
۵عشق شمع و پروانه
۶عشق پاک
۷رقص دراویش
۸طلوع آفتاب
۹مرگ روستائیان
۱۰سوگواری اهریمن
۱۱رقص آتش و نابودی اهریمن
۱۲سپیدم دم رستگاری
۱۳موسیقی فیلم: تجاوز
۱۴موسیقی فیلم: خلیج فارس ۱
۱۵موسیقی فیلم: بیتا
۱۶موسیقی فیلم: ادیان
۱۷موسیقی فیلم: بیتا ۱
۱۸موسیقی فیلم: بیتا ۲
۱۹موسیقی فیلم: بیتا ۳
۲۰موسیقی فیلم: تنگسیر
۲۱موسیقی فیلم: خلیج فارس ۲
۲۲موسیقی فیلم: خلیج فارس ۳
۲۳موسیقی فیلم: حاج مصورالملک
آلبوم سیمرغ (برگزیده موسیقی فیلم) از لوریس چکناوریان

نقد و بررسی آلبوم سیمرغ (برگزیده موسیقی فیلم)

روزگاری را در نظر آورید که آهنگسازی برآمده از سنت کلاسیک غربی قطعه‌ای برای ترکیبی از سازهای ایرانی و غیرایرانی می‌نوشته و بهترین نوازندگان و بهترین گروه موسیقی کلاسیک ایرانی وقت به دلیل مناسبات نهادی‌ای که در دل آن می‌زیستند، بی‌دلزدگی و استنکاف (یا احساس عداوتی برآمده از عدم صلاحیت آهنگساز) از غریبگی‌اش آن را اجرا می‌کردند. این یک فرض رویایی نیست بلکه حقیقت اجرای باله‌ سیمرغ لوریس چکناوریان است (و همچنین یکی دو اثر دیگر از جمله عیاران احمد پژمان) که گروه سازهای ملی به سرپرستی فرامرز پایور آن را به شایستگی نواخته‌اند. و این نکته‌ای بس مهم در مناسبات نهادی و اجتماعی موسیقایی است (و فقدان بزرگ امروزین) حتا اگر در انتشار کامل سیمرغ (نسبت به تنها بخش «سوگ‌»اش که سال‌ها پیش در آلبوم «گوش» شماره‌ 4 منتشر شده بود) سال اجرا به اشتباه 53 (درست 1354 است) نوشته و نام گروه و نوازندگان برجسته‌اش (فرامرز پایور، حسن ناهید، هوشنگ ظریف، رحمت‌الله بدیعی، حسن منوچهری، محمد دلنوازی و محمد اسماعیلی) را به کلی فراموش کرده باشند.

سیمرغ جنبه‌هایی آشنایی‌زدا، خیال‌انگیز و زیبا از رنگ‌آمیزی گروه ایرانی را به نمایش می‌گذارد. بافت‌اش در لحظات اول تنها چند نغمه‌ پراکنده‌ بی‌هدف می‌نماید، اما اگر خوب بشنویم متوجه طر ح پنهان در حال گسترشی در این نقطه‌گذاری موسیقایی می‌شویم که هر لحظه زیبایی مینیمال خود را در نغمه‌های تک اما مرتبط به نمایش می‌گذارد. بااین‌حال بخشی از سرگردانی اثر هرگز برطرف نمی‌شود زیرا این یک اثر موسیقایی محض نیست بلکه همراه رقص بوده است. یعنی بخشی (و به گمانم بخش اصلی) از زیبایی اثر در هم‌افزایی میان کنش رقصندگان و موسیقی تکمیل می‌شود. افسوس که ما امروز از درک لذت کامل این اثر محرومیم و تنها باید مانند یک سوییت سازی آن را دریابیم. این درست است که در جاهایی که امکان اجرای باله‌ها هست نیز گاهی سوییت‌هایی از آنها اجرا یا ضبط می‌شود اما آنجا مساله‌ی انتخاب است و هر دو میسر.

بااین‌همه علاوه بر زیبایی موسیقایی سیمرغ در همین شکل موسیقایی محض‌اش هم خودبسنده است و به ما نشان می‌دهد که چگونه می‌توان با همان ترکیب‌های کاملا آشنا فضای صوتی غریب و وهم‌انگیزی آفرید.

نویسنده: آروین صداقت کیش
منبع: سایت نویز

آلبوم سیمرغ (برگزیده موسیقی فیلم) از لوریس چکناوریان
آلبوم سیمرغ (برگزیده موسیقی فیلم) از لوریس چکناوریان

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *