0

دانلود آلبوم شرح این هجران از مهدی امامی و امیر شریفی

آلبوم شرح این هجران از مهدی امامی و امیر شریفی

آلبوم شرح این هجران اثری است به آهنگسازی امیر شریفی و خوانندگی مهدی امامی که به صورت رسمی در شهریور ۱۴۰۰ منتشر شد.

به گزارش خوبو، آلبوم موسیقی شرح این هجران اثری از مهدی امامی و امیر شریفی است. این آلبوم، شامل ۱۰ عدد قطعه موسیقی در سبک کلاسیک ایرانی را می‌توانیم گوش دهیم. قیمت این آلبوم، ۷۶,۰۰۰ تومان است.

شرح این هجران یک نوبتِ کاملِ موسیقیِ کلاسیک ایرانی است که اولین قدم ­های ساخت آن را در سال ۱۳۹۳ برای اجرا در سلسله برنامه ­های شب ساز ایرانی برداشتم. یکسال پس از آن قطعاتی به مجموعه افزودم و در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۴ به همراه گروه نقش این قطعات را در تالار رودکی به شکلِ سازی اجرا و پس از کنسرت، قطعات در استودیو ضبط شد. پس از گذشت دو سال با تکمیل قطعات و ساخت و پرداختِ آوازهای این مجموعه، در تیرماه ۱۳۹۶ شکل کامل شده این اثر در تالار رودکی به به روی صحنه رفت. سرانجام از پس وقفه‌ای سه ساله که به دلیل تعدد فعالیت‌های گروه نقش اجتناب ناپذیر می ­نمود آوازهای این مجموعه در فاصله بین تابستان ۱۳۹۸ تا پاییز ۱۳۹۹ ضبط و سرانجام در زمستان ۱۳۹۹ کار آماده انتشار شد. اثر پیش ِ­رو به لحاظ ساختار فرمال، نظام ایقاعی و نظام مدال، بهره ­مند از امکاناتِ ساختِ قطعات در دو نظام موسیقی قدیم ایران و موسیقی دستگاهی است. از این منظر این اثر همچون آلبوم پیشینِ منتشر شده از گروه نقش با نام  در گیسوی او پیچید در پی احیاء امکانات موسیقی قدیم ایران و ایجاد پیوندی ظریف و عمیق و حساب شده­ از امکانات یاد شده با مبانی اجرایی و دستاوردهای موسیقی دستگاهی ایران است.

امیر شریفی

آهنگ های آلبوم شرح این هجران

این آلبوم شامل ۱۰ قطعه موسیقی با صدای مهدی امامی و آهنگسازی امیر شریفی است. از نوازندگان این آلبوم می‌توان به امیر شریفی (تار، سه ­تار، رباب)، مهدی امامی (خواننده، بندیر، دایره)، هوشمند عبادی (نی)، محمد عشقی (سنتور)، المیرا مردانه (کمانچه، کمانچه آلتو)، مرجان مهربان (قانون)، سهیل اله دادیان (تمبک) و آرش سعیدیان (عود) اشاره کرد. این آلبوم توسط موسسه فرهنگی هنری ماهور منتشر و عرضه شده است.

اشعارِ این نوبتِ موسیقایی، چهل بیت برگرفته از سه ساحت عاطفی و حسی گوناگون شامل: «هجران»، «شوریدگی»، «رهایی»، از میان غزل‌واره‌های مثنویِ معنویِ مولوی برگزیده شده است و سپس با چینشی خاص روایت‌کننده‌ی داستانی پر تلاطم است. این نگاه به جای پرداختن به ابعاد حکمی و تعلیمی در اشعار مثنوی، به دنبال جستجوی تغزل‌های نغز در میان انبوه ابیات مثنوی مولوی بوده است.

#نام آهنگمدت زمان
۱اسفار ثلاثه (سفر اول: هجران). دیباچه و حسرت‌نامه۱۱:۵۲
۲اسفار ثلاثه (سفر اول: هجران). غم‌نامه۰۳:۰۹
۳اسفار ثلاثه (سفر اول: هجران). عشاق‌نامه۰۴:۰۳
۴اسفار ثلاثه (سفر دوم: شوریدگی). فغان‌نامه و بیدادنامه۱۳:۱۳
۵اسفار ثلاثه (سفر دوم: شوریدگی). نی‌نامه۰۳:۵۳
۶اسفار ثلاثه (سفر دوم: شوریدگی). شهادت‌نامه۰۲:۳۰
۷اسفار ثلاثه (سفر سوم: رهایی). شورش‌نامه۰۹:۰۹
۸اسفار ثلاثه (سفر سوم: رهایی). نیایش‌نامه۰۵:۲۲
۹اسفار ثلاثه (سفر سوم: رهایی). مناجات‌نامه۰۵:۲۴
۱۰اسفار ثلاثه (سفر سوم: رهایی). طرب‌نامه۰۳:۱۱

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *