0

دانلود آلبوم رفاقت ناکوک از پوریا خادم و سروش محمدی

آلبوم رفاقت ناکوک از پوریا خادم و سروش محمدی

آلبوم رفاقت ناکوک اثری است بی کلام حاصل دونوازی پیانو پوریا خادم و سروش محمدی که به صورت رسمی در آذر ۱۳۹۹ منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار گرفت.

به گزارش خوبو، آلبوم موسیقی رفاقت ناکوک اثری از پوریا خادم و سروش محمدی است. این آلبوم، شامل ۹ قطعه موسیقی در سبک کلاسیکال را می‌توانیم گوش دهیم. قیمت این آلبوم، ۷۶,۰۰۰ تومان است.

آهنگ های آلبوم رفاقت ناکوک

رفاقت ناکوک نام اثری است که توسط پوریا خادم (پیانو میکروتنال) و سروش محمدی (پیانوی کوک کلاسیک) منتشر شده است. این آلبوم شامل ۹ عدد قطعه موسیقی است که در سبک کلاسیکال منتشر شده است. این آلبوم توسط موسسه فرهنگی هنری ماهور منتشر و عرضه شده است.

#نام آهنگ
۱عقیده‌ تضاد
۲کلنجار ثبات
۳رزم لنگ
۴دشت در دست
۵نقش بی‌فرش
۶بافت نامرئی
۷اصالت دورگه
۸پایکوبی شفق
۹سُرمه

بررسی آلبوم رفاقت ناکوک

درباره‌ این اثر، به قلم پوریا خادم می‌خوانیم:

موسیقی این آلبوم برگرفته از طرح‌ها و ایده‌پردازی‌هایی بر اساس منابع صدایی موسیقی شرق برای بداهه‌نوازی با نگاه آهنگسازی موسیقی معاصر است برای دو پیانو؛ یكی با كوك تعدیل شده كلاسیك و دیگری كوك میكروتنال كه در آن تمام می‌بمل‌ها (ر‌دیزها) و تمام لابمل‌ها (سل‌دیزها) یك‌چهارم پرده بالا‌تر كوك شده‌اند؛ همینطور سی بكار اكتاو پنجم یك‌چهارم پرده پایین‌تر كوك شده است. 

پلی‌فونی چند‌وجهی و سکوئنس‌های موتیفیک با تغییر مكرر متر و حتی گسترش موسیقی در فضای بدون متر اما چند‌لایه‌ای گوش را تا حد زیادی به فضای موسیقی آتنال و همچنین آمدال هدایت می‌کند اما در عین حال با لایت موتیف‌های واریاسیون شده براساس فضای تماتیک و بسط و گسترش آن‌ها در استایل‌های مختلف به ریشه‌ی مینیمال و ناب شرقی خود قوت می‌بخشد.

بافت هموفونی قطعه حتی در صورت 2 صدایی بودن، از هارمونی 3 صدایی دوری می‌كند تا از استایل‌های گسترش قرن 20 به بعد دوری نگزیند؛ هارمونی سریالی، چند صدایی میکروتنال و هارمونی جز به این روند کمک کرده است که در نتیجه‌ی آن در طی بخش‌هایی از اثر به هارمونی شش صدایی به بالا بر می‌خوریم. 

تمرکز آلبوم بر تلفیق روند پلی‌تنال و پلی‌مدال و پلی‌متر در موسیقی شرق و‌ غرب است که در این روند از اولین تا آخرین قطعه آلبوم از تکنیک‌های نوازندگی موسیقی غرب و بیان موسیقی شرق در تركیب دو پیانو با كوك‌های مختلف برای رنگ بخشی متفاوت به موسیقی معاصر خاورمیانه استفاده شده است.

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *