0

دانلود آلبوم موسیقی کلاسیک عراق – مقام العراقی بغداد از گروه محمد القبانجی و عزوری هارون

آلبوم موسیقی کلاسیک عراق - مقام العراقی بغداد از گروه محمد القبانجی و عزوری هارون

آلبوم موسیقی کلاسیک عراق – مقام العراقی بغداد اثری است از گروه محمد القبانجی و عزوری هارون که به صورت رسمی در مهر ۱۳۹۷ منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار گرفت.

به گزارش خوبو، آلبوم موسیقی کلاسیک عراق – مقام العراقی بغداد اثری از گروه محمد القبانجی و عزوری هارون است. این آلبوم شامل ۱۴ قطعه موسیقی در سبک موسیقی ملل را می‌توانیم گوش دهیم. قیمت این آلبوم، ۷۶,۰۰۰ تومان است.

آهنگ های آلبوم موسیقی کلاسیک عراق – مقام العراقی بغداد

موسیقی کلاسیک عراق – مقام العراقی بغداد نام اثری است که توسط گروه محمد القبانجی و عزوری هارون منتشر شده است. این آلبوم که شامل ۱۴ عدد قطعه موسیقی است در سبک موسیقی ملل منتشر شده است. این آلبوم توسط موسسه فرهنگی هنری ماهور منتشر و عرضه شده است.

#نام آهنگ
۱قصیده
۲تقسیم قانون
۳قصیده
۴تقسیم موَقّع مقام هُلَیلاوی
۵تقسیم جوزه
۶تقسیم موَقّع
۷تقسیم موَقّع
۸تقسیم موَقّع
۹تقسیم سنتور
۱۰مُسَبّه
۱۱تقسیم موَقّع
۱۲قصیده
۱۳تقسیم موَقّع
۱۴ایقاعات مکتب بغداد

بررسی آلبوم موسیقی کلاسیک عراق – مقام العراقی بغداد

درباره‌ی این اثر، به قلم برنار موصلی می‌خوانیم:

موسیقی عالمانه‌ بغداد میراثدار یک سنّت عربی پیچیده است که در آن تأثیرات سامی، ترکی، ایرانی، کُردی و حتی هندی با هم در آمیخته‌اند. این موسیقی نوبت‌های مُدال با ساختارهای معینی را به کار می‌گیرد که می‌توان مشابه آن‌ها را در مکتب‌های سوریـ مصری و عثمانی یافت. نوعی رنگ‌آمیزی خاصْ هر مُد آن را با انسجام و حس‌آمیزی‌ای که برانگیزاننده‌ «طرب» است احاطه کرده است. رنگ صوتی سازها و فنون آوازی نیز این سنّت را متمایز می‌کند. این موسیقی، که موسیقیدانانش آن را المقام العراقی می‌نامند، در موصل و کرکوک نیز، در جشن‌ها و کنسرت‌های خصوصی، رواج دارد.

یک گروه از سازهای سنتی، به‌نام چالغی بغدادی (از ترکی چالماک، به‌معنی «نواختن») اجراکننده‌ آن است و این کارگان ملُدیک، که در آن، به‌ندرت، مذهبی و غیرمذهبی از هم جدا می‌شوند، در بیشتر آیین‌های مذهبی بین‌النهرین (سُنّی، شیعه، یهودی، مسیحیِ کلدانی و آسوری، زرتشتی و یزیدی) با تفاوت‌هایی یافت می‌شود و اغلب با متونِ عرفانی و رازوَرزانه پیوند خورده است. بیشترِ اقوامِ کشور در شکل‌گیری این کارگان سهمی ایفا کرده‌اند و این سنّت، که به‌خوبی شناخته نشده و از سبکی همان‌قدر کهن که پالوده برخوردار است (و این پرسش را برمی‌انگیزد که چه رابطه‌ای میان آن و عمل موسیقایی زمان‌های دور، در عصر طلایی عباسیان، وجود دارد)، زیباشناسی باکیفیتی را در خود حفظ کرده است.

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *