0

فیلم اخراجی ها ۳

اخراجی ها 3

فیلم اخراجی ها ۳ فیلمی ایرانی است که توسط مسعود ده نمکی در سال ۱۳۸۹ ساخته شده و در عید سال ۱۳۹۰ در سینماهای سرتاسر کشور به اکران درآمد.

به گزارش خوبو، این فیلم مانند اخراجی ها و اخراجی ها ۲ از مضمون جنگ ایران و عراق و روایتی طنز برخوردار است و به نوعی نتیجه قصه این سه‌گانه در این فیلم بیشتر نمود پیدا می‌کند. در این فیلم علاوه بر اشاره به انتخابات دهم ریاست جمهوری ایران، به مناظره‌های انتخابات اشاره‌ای کنایه آمیز شده است.

این فیلم قرار بود در بخش مسابقه بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر حضور یابد. ولی به علت نرسیدن نسخه ۳۵ میلی‌متری به هیأت داوری، در زمان تعیین شده از بخش مسابقه خارج شد. این فیلم در زمان اکران حدود پنج میلیارد تومان فروش داشت و پرفروش‌ترین فیلم سال ۱۳۹۰ شد.

این فیلم از سایت معتبر IMDB، نمره بسیار ضعیف 2.4 را کسب کرده است. 1700 نفر به این اثر رای داده‌اند.

فیلم اخراجی ها 3

دانلود و خرید قانونی فیلم اخراجی ها ۳

عوامل و بازیگران فیلم اخراجی ها ۳

اخراجی ها ۳ فیلمی است که در ژانر کمدی، اکشن، درام و دفاع مقدس توسط مسعود ده نمکی ساخته شده است. مسعود ده نمکی پس از ساخت دو مستند “فقر و فحشا” و “کدام استقلال؟! کدام پیروزی؟!” اولین فیلم سینمایی خود را با نگاهی کمدی به دفاع مقدس اختصاص داد. در ادامه، سه‌گانه اخراجی ها را تکمیل کرد.

کارگردانمسعود ده نمکی
تهيه‌ كنندهمسعود ده‌ نمكي
نویسندهمسعود ده نمکی
بازیگرانامین حیایی
محمدرضا شریفی نیا
اکبر عبدی
حسام نواب صفوی
سیدجواد هاشمی
محمود مقامی
قاسم زارع
بهنوش بختیاری
لیلا اوتادی
رضا رویگری
حلیمه سعیدی
نگار فروزنده
ابوالفضل همراه
نیما شاهرخ شاهی
مهران رجبی
یوسف صیادی
علی دهکردی
امیر نوری
موسيقیبهنام ابطحی
تدوینمحسن توكلی
مدت زمان115 دقیقه
نمره IMDB2.4
فروش گیشه4.7 میلیارد تومان

خلاصه داستان

جنگ تمام شده، اخراجی ها و دیگر هم‌رزمانش به شهر برگشتند و هر کس در پی کسب و کاری است، یک برنامه زنده تلویزیونی در تلاش است تا تعدادی از رزمندگان را برای حضور در یک برنامه دعوت کند، شرایط نامساعد حال یکی از هم‌رزمان او را راهی بیمارستان می کند، اما بر اثر حوادثی در سطح شهر دیر به بیمارستان می رسد و تا پای شهادت پیش می رود و این بهانه‌ای برای حضور هم‌رزمان سابق در بیمارستان می‌شود که حالا هر یک‌شان و شخصیتی جدید دارند.

نقد و بررسی فیلم اخراجی ها ۳

احمد میراحسان، منتقد سینما در بخشی از نقد خود نوشته است:

اخراجی ها فیلمی نیست که همچون بیشتر فیلم ها، تنها با بررسی فیلمنامه اش، بتوانیم کار را تمام شده بپنداریم. اخراجی ها یک پدیده، با همه حواشی آن است که گاه سینما دچار چنین پدیده هایی می شود و سخن محدود، هرگز حق مطلب را ادا نمی کند. پس از همان آغاز باید روشن کرد که فیلم از چه منظری بررسی می شود و کدام یک از مسایل متعدد این پدیده، وجه ایدئولوژیک، نقد اجتماعی، روابط و حمایت ها یا خود فیلم در نظر است.

فیلم سرشار از نفی نگرش متعصبانه است و جا به جا دل مردم عادی را که زاهد و عابد نیستند وحق حیات می خواهند، خنک می کند. این حرف ها، به اضافه همه حرف هایی که برادر متعصب و ظاهر بین درباره خاطرخواهی مجید می گوید که «عشق نیست و هوس است»، و همه جواب هایی که پدرش در مخالفت با او می دهد، بالاخره به آنجا می رسد که همه کشمکش های بین حاجی خشک اندیش (شریفی نیا) که مدام به مجید سوزوکی و رفقایش سرکوفت می زند که جای شما همون چاله میدونه و نه جبهه که جای آدم های پاکه … و همه جواب های مجید و همراهانش که خدا را بزرگ تر از حاجی می بینند: «… اگر خدا بطلبد من هم می رم» از جمله همین حرف های مردم پسند است. این «من هم می رم»، بیان عامیانه پذیرش بخت گمراه و نگون بختی «من» است که با این وصف امید به توفیق خدا دارد و حاجی و حاجی ها و هر قدرتی را خدا نمی داند … و نمی ترسد که به آنها گوشزد کند که خدا نیستند و می توان به آنها گفت: بالای چشمتان ابروست!

فیلم اخراجی ها 3

فیلم اخراجی ها فیلم ناپخته و سهل گیری است. ده نمکی می تواند بگوید من همین سینما را دوست دارم و دیده اید که جواب می دهد، استقبال مردم برایم کافی است و البته کسی را به زور نمی توان وادار کرد که کاری شایسته تر از آنچه انجام می دهد، انجام دهد.

بسیاری فیلم های فارسی بوده اند که فروش خوبی داشته اند و همواره در حد فیلم فارسی باقی مانده اند و همه می دانند که حافظه سینمای ایران، حتما برای همیشه بین مرتبه فیلم هایی به نام قیصر، هامون، گاو، سلام سینما، گای، بچه های آسمان، خانه دوست کجاست، و مرتبه شمسی پهلوون و گنج قارون فرق می نهد و این فرق به شعور و تفکر سینمایی و خلاقیت و ژرفنا و قوت های ساختاری آثاری ماندگار و هنرمندانه با کارهایی سر هم بندی شده و سطحی و احساس برانگیز مربوط است.

جذابیت و جهان اندیشگون و مهارت تکنیکی و درک غنی از فرم و زبان سینما، شاخصه آثاری است که تنها ویژگی شان عامه پسندی به هر قیمت نیست. حال آیا ده نمکی می خواهد با حس مسئولیت نسبت به کیفیت هنرمندانه و خلّاق فیلم بسازد یا تنها خود فیلم برای او کافی است؟ اگر او به جذابیت توأم با هنر و تفکر می اندیشد، پس فراتر از درک عامه، باید به ضرورت های تحقیقات و ظرافت عناصر فیلمنامه و فیلم پاسخ گوید. من می کوشم، نقص های اخراجی ها را در برخی وجوه سینما و اساسی ترین موارد و مفاهیم فیلم توضیح دهم.

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *