کتاب صوتی همیشه با تو مجموعهای است از اشعار فریدون مشیری با آهنگسازی فرشاد خواجه نصیری که به صورت رسمی در دی ۱۳۹۸ منتشر شد و در اختیار علاقهمندان به شعر قرار گرفت.
به گزارش خوبو، کتاب صوتی همیشه با تو اثری از فریدون مشیری است. این کتاب صوتی شامل ۴۴ قطعه موسیقی در سبک شعر را میتوانیم گوش دهیم. قیمت این کتاب صوتی، ۶۱,۰۰۰ تومان است.
قطعات کتاب صوتی همیشه با تو (+ متن اشعار)
همیشه با تو نام اثری است که توسط فریدون مشیری منتشر شده است. این آلبوم که شامل ۴۴ عدد قطعه موسیقی است در سبک شعر منتشر شده است. این آلبوم توسط موسسه فرهنگی و هنری نت هشتم منتشر و عرضه شده است.
کتاب صوتی همیشه با تو شامل چهل و چهار قطعه باکلام است که در آنها اشعاری از فریدون مشیری در پسزمینهای از موسیقی شنیده میشود. بیست و دو دکلمه فارسی و بیست و دو دکلمه انگلیسی. دکلمههای فارسی را با صدای خود شاعر میشنویم و دکلمههای انگلیسی اشعار را با صدای سوزی ضیایی. فرشاد خواجهنصیری که کار آهنگسازی قطعات را بر عهده داشته، نوه فریدون مشیری است و آثار صوتی او شامل موسیقی الکترونیک/آکوستیک، صدا و هنر رسانه نوین است. از نوازندگان این اثر میتوان به فرشاد خواجهنصیری، فرهنگ خواجهنصیری، یارا مشیری و یاور مشیری اشاره کرد.
بیوگرافی فریدون مشیری
فریدون مشیری متولد ۳۰ شهریور ۱۳۰۵ در شهر تهران و درگذشته در ۳ آبان ۱۳۷۹ در تهران، شاعر معاصر ایرانی بود. پدربزرگ پدری او میرزا محمود خان مشیر در عصر قاجار امور مخابراتی غرب ایران را اداره میکرد و به دلیل مأموریت اداری به همدان منتقل شده بود. پدرش ابراهیم مشیری افشار در سال ۱۲۷۵ خورشیدی در همدان متولد شد، در روزهای جوانی به تهران آمد و از سال ۱۲۹۸ در وزارت پست مشغول خدمت گردید. مادرش نام خورشید و لقب اعظمالسلطنه داشت و پدر مادرش میرزا جواد موتمنالممالک از اشرافزادگان قاجار و نماینده اولین دوره مجلس شورای ملی بود که در عین حال ادیب و شاعر نیز بود و با تخلص «نجم» شعر میسرود. از این رو فضلالله بایگان که از پیشگامان تئاتر نوین ایران است، دایی فریدون مشیری محسوب میشد.
مشیری سرودن شعر را از نوجوانی و تقریباً از پانزده سالگی شروع کرد. اولین مجموعه شعرش با نام تشنه توفان در ۲۸ سالگی او با مقدمه محمدحسین شهریار و علی دشتی در ۱۳۳۴ به چاپ رسید. خود او درباره این مجموعه میگوید: “چهارپارههایی بود که گاهی سه مصرع مساوی با یک قطعه کوتاه داشت، و هم وزن داشت، هم قافیه و هم معنا، آن زمان چندین نفر از جمله نادر نادرپور، هوشنگ ابتهاج (سایه)، سیاوش کسرایی، مهدی اخوان ثالث و محمد زهری بودند که به همین سبک شعر میگفتند و همه شاعران نامدار شدند، زیرا به شعر گذشته بیاعتنا نبودند. اخوان ثالث، نادرپور و من به شعر قدیم احاطه کامل داشتیم، یعنی آثار سعدی و حافظ و فردوسی را خوانده بودیم، در مورد آنها بحث میکردیم و بر آن تکیه میکردیم.”
نظرات کاربران