0

فیلم گربه سیاه

ترلان پروانه در فیلم گربه سیاه

فیلم گربه سیاه فیلمی ایرانی است که توسط کریم امینی در سال ۱۳۹۸ ساخته شده و در آذر ۱۴۰۰ در سینماهای سرتاسر کشور به اکران عمومی درآمد.

به گزارش خوبو، گربه سیاه فیلمی است که روایتگر داستان سلبریتی‌ها و اینفلوئنسرها است. این فیلم از سایت معتبر IMDB، نمره متوسط 5.4 را کسب کرده است. 151 نفر به این فیلم نمره داده‎اند.

عوامل و بازیگران فیلم گربه سیاه

گربه سیاه فیلمی است که در ژانر ماجراجویی و درام توسط کریم امینی ساخته شده است. کریم امینی که بیشتر به عنوان یک بازیگر شناخته شده است، فیلم‌های سینمایی دشمن زن و گربه سیاه را در کارنامه دارد.

کارگردانکریم امینی
تهیه کنندهبهرام رادان
نویسندهعلی اصغری
بازیگرانبهرام رادان
ترلان پروانه
حسین پورکریمی
کیا رکنی
پیام احمدی نیا
بهاره کیان افشار
علیرضا استادی
علی اوجی
تدوینبهرام دهقانی
موسیقیبامداد افشار
سال ساخت1398
مدت زمان110 دقیقه
نمره IMDB5.4
فروش گیشه۲٬۵۱۳٬۰۹۸٬۴۰۰ تومان
پوستر فیلم گربه سیاه

خلاصه داستان

“همه چیز از غروبی شروع شد که دیگه دلگیر نبود.”

این فیلم درباره افرادی است که بدون رنج و مشقت در فضای مجازی به شهرت می رسند در حالی که این شهرت آسیب‌های فراوانی به همراه دارد.

نقد و بررسی فیلم گربه سیاه

نکات مثبت فیلم

پرداختن به موضوع شاخ‌های اینستاگرام می‌تواند یک موضوع جدید در سینمای ایران باشد.

نکات منفی فیلم

فیلمنامه گربه سیاه به شدت سردرگم است و نمی‌تواند مسیر مشخصی را پیش بگیرد. فیلم قرار بوده معضلات شاخ‌های اینستاگرامی را به تصویر بکشد اما به حدی به حاشیه زده که خودش هم یادش می‌رود هدف اصلی‌اش چه بوده!

فیلم تاکید دارد که شاخ‌های مجازی انسان‌های ناراحت و عجیبی هستند و برعکس، اهالی سینما انسان‌های شریفی هستند که قربانی همین فضای مجازی شده‌اند. ایده‌ای که احتمالاً باعث خنده خود سازندگان هم شده است!

بازی بازیگران ضعیف و غیرقابل قبول است.

شخصیت‌های کلیشه‌ای در داستان کم نیستند. خانواده مذهبی و همسایه بد نیت و کلی شخصیت کلیشه‌ای دیگر که قرار است به ما بگویند در این جا خانواده بدی رفت و آمد می‌کنند اما راه دیگری برای نشان دادن آن نمی‌شناسیم!

گربه سیاه قرار بوده نقدی بر فضای مجازی کشور و نحوه به شهرت رسیدن افراد در آن باشد اما به جای بررسی موضوع، آن‌ها را در کنار سینماگران قرار داده تا مظلومیت سینمای ایران را فریاد بزند! اینکه یک فیلم قربان صدقه سینمای ایران می‌رود و به کلیشه‌ای‌ترین و نخ‌نماترین شکل ممکن شاخ‌های مجازی را افرادی غیر عادی معرفی کند، اتفاقی است که نمونه آن فقط در سینمای اجتماعی ایران یافت می‌شود که ادعای نقد و معضل شناسی دارد!

نویسنده: میثم کریمی
منبع: سایت مووی مگ

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *