0

دانلود آلبوم ردیف هفت دستگاه موسیقی ایران از محسن نفر

آلبوم ردیف هفت دستگاه موسیقی ایرانی از محسن نفر

آلبوم ردیف هفت دستگاه موسیقی ایران اثری است با تکنوازی تار توسط محسن نفر که به صورت رسمی در خرداد ۱۴۰۲ منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار گرفت.

به گزارش خوبو، آلبوم ردیف هفت دستگاه موسیقی ایران اثری از محسن نفر است. این آلبوم، شامل بیست سی‌دی در سبک کلاسیک ایرانی را می‌توانیم گوش دهیم. همچنین آلبوم ردیف هفت دستگاه موسیقی ایرانی به روایت موسی معروفی را نیز در دو سی‌دی می‌توانیم گوش دهیم. قیمت هر یک از بیست لوح این آلبوم، ۳۵,۰۰۰ تومان است.

رونمایی از آلبوم ردیف هفت دستگاه موسیقی ایرانی

آیین رونمایی از آلبوم ردیف هفت دستگاه موسیقی ایرانی با نوازندگی و آهنگسازی محسن نفر روز یکشنبه (پنجم تیر) با حضور محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، میلاد عرفان پور مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری و برخی دیگر از هنرمندان و مسئولان در تالار مهر حوزه هنری برگزار شد.

مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری در این آیین گفت: “هدف و روند فعالیت ما انتشار موسیقی علمی و تعالی‌بخش است و انتشار آلبوم ردیف هفت دستگاه موسیقی ایرانی مصداق این اتفاق است. موسیقی ایرانی با وجود تمام سختی‌ها خودش را حفظ کرده و میراث زنان و مردانی است که برای حفظ کردنش کوشیده‌اند. موسیقی دستگاهی بسیار مهم است و ما هم باید به آن توجه کنیم.”

آلبوم ردیف هفت دستگاه موسیقی ایرانی از محسن نفر
آلبوم ردیف هفت دستگاه موسیقی ایرانی از محسن نفر

بیوگرافی محسن نفر

محسن نفر متولد سال ۱۳۳۹ در شهر تهران است. او آهنگ‌ساز، پژوهش‌گر، مدرس موسیقی و نوازنده تار و سه تار اهل ایران است. وی آهنگ‌ساز و نوازنده تار آلبوم‌های وصل مستان، شمس الضحی، باغ ارغوان، یاد یار و فکر نو، یاس، خاکستری، آبی، سرگردان است. وی همچنین آهنگ‌سازی چند فیلم را بر عهده داشته است.

در دوازده سالگی به هنرستان عالی موسیقی وارد و از محضر اساتیدی همچون رضا وهدانی بهره‌مند گردید. همزمان با آغاز دوره دوم هنرستان بنا به پیشنهاد مرحوم وهدانی به استاد علی اکبر خان شهنازی معرفی شد که این دوره پنج سال به درازا کشید. گفتنی است عشق و علاقه به ساز تار، ایشان را شش جلسه در هفته به پای درس استاد شهنازی می‌کشاند، به طوری که علاوه بر کلاس‌های روزانه و شبانه استاد شهنازی در هنرستان، در کلاس‌های ایشان در مکتب صبا نیز حضور یافته و از خرمن دانش ایشان بهره‌ها گرفت. در سال ۱۳۵۵ بنا به پیشنهاد محمود کریمی و دعوت رئیس وقت مرکز حفظ و اشاعه موسیقی -داریوش صفوت- جهت تحصیل تار و سه تار وارد مرکز شده، و از محضر اساتیدی همچون یوسف فروتن و سعید هرمزی و نیز عبدالله دوامی و محمود کریمی بهره‌مند شد.

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *