0

معرفی دیوار divar.ir؛ هر آنچه که باید درباره آن بدانید

دیوار

از هر 3 ایرانی بیش از 1 نفر اپلیکیشن دیوار divar.ir را روی گوشی خود نصب‌کرده است. این آماری است که از نصب بیش از 50 میلیونی این سیستم خبر می‌دهد. ولی داستان این اپلیکیشن واقعاً چیست و از کجا شروع به کارکرده است؟ در این مطلب از وب‌سایت خوبو قصد داریم مزایا و بخش‌های مختلف اپلیکیشن و وب‌سایت دیوار را بررسی و راه‌های درآمدزایی که برای خود و کاربران ایجاد کرده است را معرفی کنیم.

دیوار چیست؟

دیوار یکی از برترین نیازمندی‌های آنلاین ایرانی در قالب وب‌سایت و اپلیکیشن موبایل است، این مجموعه درواقع زیرمجموعه شرکت آگه پردازان هوشمند است. در این پلتفرم دسته‌بندی‌های عمومی بسیاری دارد که استفاده آن را برای مصرف‌کنندگان و کسب‌وکارهای مختلف به گزینه مناسبی تبدیل کرده است. اما مهم‌ترین چیزی که این مجموعه را بسیار موردتوجه قرار داده است جذب کاربران زیادی در قالب بازدیدکننده و آگهی‌دهنده است. هدف اصلی دیوار ایجاد بستری مناسب برای خریدوفروش بدون واسطه و آنلاین بود که تاکنون به آن وفادار بوده است.

تاریخچه دیوار

اپلیکیشن دیوار در ابتدا توسط حسام آرمندهی، بنیان‌گذار کافه‌بازار و رضا محمدی شروع به کار کرد. ایده آن در سال 89 توسط مطرح شد، زمانی که حسام آرمندهی نمونه وب‌سایتی همچون دیوار را در سوئد تجربه کرد. در ابتدا این اپلیکیشن تنها برای انتشار آگهی خرید‌وفروش محصولات دست‌دوم مورداستفاده قرار گرفت و سپس دسته‌بندی‌های خدماتی نیز به آن اضافه شد. پس از 2 سال این اپلیکیشن به‌سرعت رشد کرد و تبدیل به یکی از مهم‌ترین ابزارهای انتشار آگهی شد. بر اساس گزارش خود دیوار در سال 99 این اپلیکیشن نزدیک به 130 میلیون آگهی توسط  19 میلیون کاربر منتشر شده است.

 دیوار
تاریخچه دیوار

چرا باید از دیوار استفاده کنیم؟

این اپلیکیشن بیش از 50 میلیون نصب در اپلیکیشن کافه‌بازار دارد، یعنی بیشتر از نصف جمعیت کشور. اگر چنین آماری برای استفاده از آن قانع‌کننده نیست می‌توان به مواردی همچون دسته‌بندی جامع عمومی تا 180 عنوان، امکان فیلتر و جستجوی پیشرفته، رابط کاربری ساده، چت درون برنامه‌ای، امکان درج آگهی در تمامی استان‌های کشور و درج رایگان آگهی اشاره کرد. در کنار تمامی این موارد امکانات متنوعی برای کسب‌وکارها، فروشگاه‌ها و مشاورین املاک تدارک‌دیده‌شده است که انتشار آگهی و رشد کسب‌وکار را بهبود می‌بخشد.

خدمات دیوار

اصلی‌ترین خدمت این پلتفرم انتشار و اراده آگهی است، ولی این اپلیکیشن خدمات متنوع دیگری به کاربران ارائه می‌دهد که شامل دسته‌بندی‌ها با کسب‌وکارهای خاص می‌شود. مواردی همچون کارشناسی خودرو و ارائه صفحه شخصی به کسب‌وکارهایی همچون فروشگاه‌ها و مشاورین املاک از اصلی‌ترین این خدمات است. علاوه‌برآن امکاناتی همچون چت آنلاین و جستجوی پیشرفته توانسته توجه بسیاری را به خود جلب کند. در ادامه برخی از این امکانات و خدمات متنوع را به‌صورت اجمالی بررسی خواهیم کرد.

برخی از خدمات متنوع دیوار به شرح زیر است:

  • کارنامه
  • آژانس املاک
  • نمایشگاه خودرو
  • فروشگاه‌ها
  • چت دیوار
  • و …

کارنامه

خرید خودرو سالم و شناخت خودروی تصادفی از سالم کار بسیار دشواری است، کلاهبرداری‌هایی که در این حوزه شده ترس بسیاری از خرید خودرو از پلتفرمی همچون دیوار را بیشتر کرده است. به همین دلیل دیوار در سال 1398 سرویس کارنامه را برای بهبود تجربه کاربری خریداران خودرو ایجاد کرد. این سیستم برای کاربران امکان می‌دهد تا خودرو موردنظر خود را کارشناسی شده خریدار کنند. البته در کنار این مورد می‌توان با عقد قرارداد فروش 5 الی 7 روزه فروش خودرو خود را به دست کارنامه بگذارید.

دیوار آژانس املاک

یکی از مواردی که بسیار موردتوجه قرار گرفته است امکان مراجعه به صفحه‌های اختصاصی مشاورین املاک است. این خدمت به مشاورین املاک امکان می‌دهد با ارائه فایل‌های اختصاصی خود در صفحه شخصی راحت‌تر مشتریان خود را راهنمایی کنند، همچنین این سیستم امکان جستجوی راحت برای مشتریان این آژانس‌ها بدون مراجعه حضوری را ارائه می‌دهد. چنین سیستمی برای آژانس‌های املاک کاهش هزینه انتشار آگهی را نیز به دنبال دارد.

دیوار نمایشگاه خودرو

امکان ایجاد صفحه اختصاصی و قراردادن موارد فروشی در قالب آگهی برای نمایشگاه‌ها و نمایندگی‌های خودرو نیز وجود دارد. به این معنی که نمایشگاه‌ها می‌توانند تمامی خودروهای موجود و ناموجود خود را در صفحه خود انتشار دهند و آگهی‌های آن را منتشر کنند، همچنین امکان جستجو و اعمال فیلتر برای موارد لیست صفحه وجود دارد. تمامی مزایایی که برای مشاورین املاک وجود داشت برای این صفحه نیز وجود دارد.

دیوار فروشگاه‌ها

فروشگاه‌هایی که محصولات خود را در دیوار منتشر می‌کنند می‌توانند با ساخت یک صفحه شخصی در دیوار به‌نوعی فروشگاه اینترنتی خود را با کمترین هزینه راه‌اندازی کنند. محصولاتی که آگهی می‌شود به‌صورت کامل در صفحه قرار می‌گیرد و به‌صورت کامل با توضیحات شما منتشر می‌شود. علاوه‌برآن در کنار عنوان آگهی کاربرانی که فروشگاه خود را ایجاد می‌کنند یک تیک برای تأیید فروشگاه نمایش داده می‌شود که با افزایش اعتماد مشتری به اعتبار آگهی نیز اضافه می‌کند. دسته‌بندی فروشگاه‌ها شامل لوازم الکترونیکی، لوازم منزل، پوشاک و شخصی می‌شود.

چت دیوار

یکی از خدمات بسیار محبوبی که در دیوار ارائه می‌شود امکان برقراری ارتباط بین مشتری و آگهی‌دهنده از طریق چت درون برنامه‌ای است. به عبارت ساده‌تر بدون نیاز به تماس یا سیو کردن شماره در پیام‌رسان‌ها می‌توانید به‌راحتی و فشار یک دکمه بین آگهی‌دهنده و مشتری آن ارتباط برقرار کنید و بدون هزینه سؤالات خود را مطرح کنید.

دسته‌بندی‌های دیوار

همان‌طور که اشاره کردیم یکی از بهترین و مهم‌ترین مزیت‌های دیوار دسته‌بندی عمومی و جامع آن است. در وب‌سایت و اپلیکیشن دیوار می‌توانید از دسته‌بندی‌های ملک و خودرو تا مواردی همچون کالای دیجیتال، استخدام، وسایل شخصی و … را مشاهده کنید که هرکدام زیرمجموعه‌های خاص خود را دارند.

دسته‌بندی‌های کلی اپلیکیشن و سایت دیوار به شرح زیر است:

  • املاک
  • وسایل نقلیه
  • کالای دیجیتال
  • خانه و آشپزخانه
  • خدمات
  • وسایل شخصی
  • سرگرمی و فراغت
  • اجتماعی
  • تجهیزات و صنعتی
  • استخدام و کاریابی
  • و …
 دیوار
دسته‌بندی‌های دیوار

درآمدزایی

مدل‌های درآمدی خود دیوار متنوع ولی واضح است، ولی دیوار یک پلتفرم آزاد برای استفاده عمومی است و در چنین پلتفرمی یا بازدیدهای میلیونی و بیش از 50 میلیون کاربر ثابت مدل‌های درآمدی متنوعی برای کاربران نیز وجود خواهد داشت. این مدل‌ها می‌توانند با نمایش کالا و خدمات به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم باعث رشد یک کسب‌وکار شوند و یا با راحت کردن یک فرایند همچون جذب نیرو هزینه‌های جانبی را کاهش دهند. در ادامه علاوه بر معرفی مدل‌های درآمدی اصلی خود دیوار، برخی از مدل‌هایی درآمدی مناسب برای کاربران را نیز توضیح خواهیم داد.

درآمدزایی برای دیوار

دیوار دو مدل درآمدی اختصاصی دارد؛ یکی مدل درآمدی عمومی و یک مدل درآمدی خصوصی. مدل اول انتشار آگهی است، معمولاً انتشار آگهی در بخش‌های عمومی رایگان است، ولی برخی از دسته‌بندی‌های آگهی همچون املاک، خودرو، استخدام و … شامل هزینه می‌شوند. همچنین اگر آگهی‌دهنده نیاز به انتشار مجدد یا به‌روزرسانی آگهی در ابتدای لیست داشته باشد باید هزینه‌های جداگانه‌ای را پرداخت کند که معمولاً چندان زیاد نیست، ولی در مقیاس بزرگ درآمد خوبی به همراه خواهد داشت.

مدل درآمدی دوم مربوط به فروشندگان، نمایشگاه‌ها و مشاورین املاک می‌شود؛ اشاره کردیم که فروشندگان، فروشگاه‌های، نمایشگاه‌های خودرو و مشاورین املاک می‌توانند پروفایل شخصی خود را بسازند، ولی برای ساخت پروفایل باید ابتدا درخواست خود را در دیوار ثبت کنند، پس از بررسی و تأیید توسط دیوار هزینه‌ای اندک به‌عنوان اشتراک و ارائه خدمات و امکانات از کاربران گرفته می‌شود. در این مدل نیز هزینه کمی دریافت می‌شد، ولی تعداد بالای درخواست‌ها می‌تواند درآمد بسیار چشمگیری را به وجود آورد.

درآمدزایی برای کاربران

همان‌طور که گفتیم بخش پیچیده‌تر درآمدزایی مربوط به کاربران می‌شود. پیچیدگی و بزرگی این بخش به خلاقیت کاربران و قوانین دیوار محدود می‌شود. برخی کاربران می‌توانند با معرفی خدمات و محصولات خود و فروش آن درآمد خود را افزایش دهند، برخی نیز می‌توانند با ساخت یک صفحه شخصی در این پلتفرم مشتریان خود را برای مشاهده محصولات و لیست قیمت به آن راهنمایی کنند.

برخی افراد بدون آن که فروشگاه یا انباری داشته باشند محصولات دست‌ساز خود همچون دستبند، ظروف سفالی، و محصولات دکوراتیو را در دیوار آگهی کرده و از فروش آن‌ها کسب درآمد می‌کنند، حتی برخی محصولات دیگر فروشندگان را آگهی کرده و از فروش آن‌ها سود می‌برند. مواردی نیز وجود دارد که برای کاهش هزینه و صرفه‌جویی در زمان از این سیستم استفاده می‌کنند، همچون ادارات، شرکت‌ها و آژانس‌ها که برای پیداکردن محل کار، خدمات موردنیاز یا نیروی کار به این پلتفرم مراجعه می‌کند.

جمع‌بندی

دیوار یکی از بهترین پلتفرم‌های انتشار آگهی و نیازمندی آنلاین است که در ایران فعالیت می‌کند. دسته‌بندی جامع از خرید فروش خودرو و ملکت تا لوازم دیجیتال و استخدام به همراه رابط کاربری مناسب بخشی از مزایای این سیستم است. علاوه‌برآن در کنار انتشار آگهی امکانات متنوعی همچون کارشناسی خودرو کارنامه، صفحه مشاورین املاک، صفحه نمایشگاه خودرو، صفحه فروشگاه‌ها و چت آنلاین نیز ارائه می‌شود. درآمدزایی در این پلتفرم نیز امکانی است که هم برای خود دیوار و هم برای کاربران آن سودهای زیادی به همراه داشته است.

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *