0

فیلم حریم شخصی

privacy

فیلم حریم شخصی فیلمی ایرانی است که توسط احمد معظمی در سال ۱۳۹۵ ساخته شده و در آذر ۱۳۹۶ در سینماهای سرتاسر کشور به اکران عمومی درآمد.

به گزارش خوبو، اولین و تنها ساخته سینمایی احمد معظمی است. این فیلم از سایت معتبر IMDB، نمره ضعیف 4.4 را کسب کرده است. 206 نفر به این فیلم نمره داده‎اند.

دانلود فیلم حریم شخصی

عوامل و بازیگران فیلم حریم شخصی

حریم شخصی فیلمی است که در ژانر درام توسط احمد معظمی ساخته شده است. معظمی از کارگردانان جوان سینمای کشورمان است که بیشتر برای ساخت سریال‌هایی همچون شاید برای شما هم اتفاق بیفتد و خانه امن شناخته می‌شود.

کارگرداناحمد معظمی
تهیه‌کنندهعبدالرضا ساعتچی فرد
امیر ساعتچی فرد
نویسندهامیر ساعتچی فرد
بازیگرانامیر آقایی
میلاد کی مرام
رعنا آزادی ور
اندیشه فولادوند
بهنوش بختیاری
مهتاب ثروتی
موسیقیستار اورکی
فیلم‌بردارروزبه رایگا
تدوینسپیده عبدالوهاب
سال ساخت1395
مدت زمان فیلم90 دقیقه
نمره IMDB4.4
فروش گیشه۸۷۳٬۰۷۷٬۰۰۰ تومان
فیلم حریم شخصی

خلاصه داستان

زوج بابک و سحر همراه زوج فرهاد و دریا و خواهر دریا، درسا، به مناسبت تولد بابک راهی ویلایی در لواسان می شوند تا شبی را در کنار هم به خوشی بگذرانند.

میان این جمع، به واسطه رویدادهای گذشته مشکلاتی به وجود می آید که منجر به بیرون زدن فرهاد و دریا از ویلا و تصادفی می شود که در نهایت مرگ دریا را رقم می زند. حالا فرهاد که تنها شاهد صحنه تصادف است خود در مظان اتهام ضرب و شتم و قتل همسرش است و …

نقد و بررسی فیلم حریم شخصی

هومن نشتائی در روزنامه هنرمند در نقد این فیلم نوشته است:

حریم شخصی ، ایده ای به روز دارد. در واقع ایده ای تقریبا تکراری و قابل پیش بینی اما گره خورده با مسائل روز. که می تواند فیلم را برای مخاطب جذاب کند.

فیلم از سر خوشی چند جوان شروع می شود. چند جوان شاد و خرم که برای تفریح به ویلایی سفری یا هر جای دیگری می روند. اصولا بیننده به این مسئله عادت کرده است که وقتی ، فیلمی با این روایت شروع می شود. قرار است در پیش رو یکی از افراد آسیبی ببیند و آرامش را به هم بزند. که اگر بیننده به این امر هم عادت نداشته باشد ، کارگردان خودش را با نماهای بازپرسی لو می دهد. این نماها شاید حضورشان کمی بی منطق باشد. وقتی این بازپرسی های با اشک و آه و ناله با سر خوشی های این چند نفر ترکیب می شود. مخاطب را در فضای داستان معلق می گذارد.

حریم شخصی مخاطب را درگیر تعلیق نمی کند و اصولا تا سوالی برای مخاب ایجاد می شود جواب در جا داده می شود. اما با گذشت چند دقیقه ابتدایی فیلم به کارکتر ها مشکوک می شویم و قصه گویی شروع می شود. وقتی فرهاد عکس ها را پیدا می کند ، دعوایی شکل می گیرد که باعث می شود تا سر خوشی این چند نفر رنگ ببازد. حالا در حال پردازش داستان فرهاد و دریا هستیم. از گوشه و کنار فیلم اطلاعات جمع می شود تا حقیقت فاش شود. همان جایی که کم کم فکر می کنیم به اینکه فیلم به مرحله گشایی رسیده است ، تازه گره افکنی شروع می شود. و دریا می میرد. و اتفاقات که قبل از این افتاده به هم متصل می شوند تا معمای فیلم حل شود. در ابتدای یادداشت اشاره کردم به اینکه کارگردان خود را لو می دهد و فیلمنامه قابل پیش بینی است. اما حرفم را تا حدی پس می گیرم. چون کاگردان فقط فضای قصه و کلیتی از آینده داستان را برای ما فاش می کند. در صورتی که غافلگیری هایی در پشت اینها پنهان است. برای مثال از اول داشتم به این فکر می کردم که شخصیت درسا چه کمکی در پیشبرد داستان می کند. مخصوصا وقتی قصه او با بردیا فاش شد و دیدم که هیچ ربطی به شک فرهاد به دریا و مانی ندارد. و وقتی که قصه درسا و بردیا پنهان شد و کم کم به فراموشی سپرده شد با خودم گفتم : «خب ، شخصیت های اضافه و باقی ماندن در سطح» اما جلوتر پی بردم که کارگردان بسیار هوشمندانه از این ماجرا استفاده کرده و آن را به یک المان اصلی تبدیل کرده است. یا در ابتدا فکر می کردم که موضوع اصلی فیلم شک فرهاد به دریا و مانی است. که با فهمیدن اصل ماجرا (مرگ دریا) شوکه شدم.

فیلم حریم شخصی

البته این روایت ها کاملا به هم مرتبط هستند و روایتی اضافه نیست. یکی از نقاط ضعفی که وجود دارد ، گسترش ندادن مناسب موضوع اصلی است. زیرا فیلمنامه بیشتر به روایت های حاشیه ای می پردازد و در موضوع اصلی دچار شتابزدگی می شود. یا ای کاش ، کارگردان فضای فیلم را در ابتدا لو نمی داد و با وارد کردن ناگهانی مخاطب به فضایی دیگر او را بیشتر تحت تاثیر قرار می داد. زیرا این قابل پیش بینی بودن فضا ، باعث شده تا مخاطب فقط شاهد یک قصه باشد و تاثیری از آن نپذیرد.

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *