0

معرفی برند هوآوی

معرفی برند هوآوی

هوآوی در سال 1987 توسط رن ژنگفی، نظامی سابقِ ارتش آزادی بخش خلق چین تأسیس شد. هوآوی که در ابتدا بر روی تولید سوئیچ های تلفن متمرکز بود، کسب و کار خود را گسترش داد که شامل ساخت شبکه های مخابراتی، ارائه خدمات و تجهیزات عملیاتی و مشاوره ای به شرکت های داخل و خارج از چین و تولید دستگاه های ارتباطی برای بازار مصرفی شد. هوآوی تا دسامبر سال 2019 بیش از 194000 کارمند دارد.

تاریخچه

اولین موفقیت بزرگ این شرکت در سال 1993 زمانی که سوئیچ تلفن کنترل شده با برنامه C&C08 خود را راه اندازی کرد رخ داد. این سوئیچ تا حد زیادی قوی ترین سوئیچ موجود در چین در آن زمان بود. این شرکت با استقرار اولیه در شهرهای کوچک و مناطق روستایی و تأکید بر خدمات و قابلیت سفارشی‌سازی، سهم بازار را به دست آورد و به بازار اصلی راه یافت.

هوآوی همچنین با استفاده از رانت دولتی برنده یک قرارداد کلیدی برای ساخت اولین شبکه مخابراتی ملی برای ارتش آزادی بخش خلق چین شد. قراردادی که یکی از کارمندان آن را “از نظر تجارت کلی کوچک، اما از نظر روابط بزرگ” توصیف کرد. در سال 1994، رن ژنگفی با جیانگ زمین، دبیر کل حزب، ملاقاتی داشت و به او گفت که «فناوری تجهیزات سوئیچینگ با امنیت ملی مرتبط است و کشوری که تجهیزات سوئیچینگ خود را ندارد، مانند کشوری است که فاقد ارتش است. ” گزارش شده است که جیانگ با این ارزیابی موافق بود.

معرفی برند هوآوی
رن ژنگفی، بنیانگذارِ هوآوی

نقطه عطف مهم دیگری برای این شرکت در سال 1996 بود که دولت پکن سیاست صریح حمایت از تولیدکنندگان داخلی مخابرات و محدود کردن دسترسی به رقبای خارجی را اتخاذ کرد. هوآوی هم توسط دولت و هم ارتش به عنوان یک قهرمان ملی معرفی شد و دفاتر تحقیق و توسعه جدیدی تأسیس کرد.

تلفن های هوشمند

در جولای 2003، هواوی بخش موبایل خود را تأسیس کرد و در سال 2004، اولین گوشی خود، C300 را روانه بازار کرد. U626 اولین گوشی 3G هوآوی در 2005 بود. U8220 اولین گوشی هوشمند اندرویدی هواوی بود و در 2009 رونمایی شد. در نمایشگاه CES 2012، هوآوی سری Ascend را با Ascend P1 S معرفی کرد. در 2012، Huawei Ascend D1 را معرفی کرد. در سپتامبر 2012، ژوئن اولین تلفن هوشمند 4G خود را با نام Ascend P1 LTE عرضه کرد. در 2013، Ascend P2 به عنوان اولین گوشی هوشمند LTE Cat4 در جهان معرفی شد. در دسامبر 2013، هواوی Honor را به عنوان یک برند مستقل تابعه در چین معرفی کرد. MWC 2014، هوآوی تبلت MediaPad X1 و گوشی هوشمند Ascend G6 4G را معرفی کرد. P7 در می 2014، Ascend Mate7، Ascend G7 و Ascend P7 Sapphire Edition به عنوان اولین گوشی هوشمند 4G چین با صفحه نمایشِ یاقوت کبود، دیگر محصولِ عرضه شده در سال 2014 بود.

محصولات و همکاری ها

هوآوی محصولات و خدمات خود را در بیش از 170 کشور و منطقه مستقر کرده است. این شرکت در سال 2012 از اریکسون به عنوان بزرگترین تولید کننده تجهیزات مخابراتی در جهان و در سال 2018 از اپل به عنوان دومین تولید کننده بزرگ تلفن های هوشمند در جهان، پس از سامسونگ الکترونیکس پیشی گرفت. در جولای 2020، هوآوی برای اولین بار از سامسونگ و اپل در تعداد گوشی های تولید شده در سراسر جهان پیشی گرفت.

معرفی برند هوآوی
مقر اصلی هوآوی در چین

در سال 2016، شرکت آلمانی لایکا با هوآوی همکاری و اعلام کرد، فناوری دوربین‌های لایکا در گوشی‌های هوشمند هوآوی از جمله سری P و Mate استفاده خواهند شد. اولین گوشی هوشمندی که با دوربین لایکا به صورت مشترک مهندسی شد Huawei P9 بود.

در سال 2016، هوآوی با عرضه سری لپ تاپ های Huawei MateBook خود وارد بازارهای لپ تاپ شد. آن‌ها به عرضه مدل‌های متنوع در این سری در سال 2020 ادامه داده‌اند و جدیدترین مدل‌های آن‌ها MateBook X Pro و Matebook 13 2022 است.

ترس از جاسوسی

در سال 2007، هوآوی سرمایه‌گذاری مشترکی را با شرکت تولیدکننده نرم‌افزار آمریکایی، Symantec Corporation، آغاز کرد که هدف آن ارائه راه‌حل‌های end-to-end برای ذخیره‌سازی و امنیت داده‌های شبکه بود. هوآوی در سال 2012 سهم سیمانتک را در این سرمایه گذاری خریداری کرد و نیویورک تایمز خاطرنشان کرد که سیمانتک نگران است که این همکاری “از دستیابی آن به اطلاعات طبقه بندی شده دولت ایالات متحده در مورد تهدیدات سایبری جلوگیری کند”.

بین دسامبر 2018 و ژانویه 2019، سازمان‌های اطلاعاتی آلمان و بریتانیا در ابتدا ادعاهای ایالات متحده را بی اساس دانسته و اظهار داشتند که پس از بررسی سخت‌افزار 5G هوآوی و کد منبع همراه آن، هیچ مدرکی دال بر جاسوسی پیدا نکرده‌اند و بنابراین ممنوعیت آن بی‌مورد است. علاوه بر این، رئیس مرکز ملی امنیت سایبری بریتانیا اعلام کرد که ایالات متحده نتوانسته هیچ مدرکی دال بر ادعاهای خود علیه هوآوی به انگلیس ارائه دهد. مرکز ارزیابی امنیت سایبری هوآوی (HCSEC) که در سال 2010 برای کاهش ترس‌های امنیتی در حین بررسی سخت‌افزار و نرم‌افزار ژوئن برای بازار بریتانیا راه‌اندازی شد، به طور کامل توسط کارکنان هوآوی کار می‌کرد که منجر به پرسش‌هایی در مورد استقلال عملیاتی از هوآوی شد.

معرفی برند هوآوی
هوآوی و جاسوسی

سر انجام در 14 جولای 2020، دولت بریتانیا ممنوعیت استفاده از تجهیزات شبکه 5G این شرکت را به دلیل نگرانی های امنیتی اعلام کرد. در اکتبر 2020، کمیته منتخب دفاع بریتانیا اعلام کرد که شواهدی دال بر تبانی هوآوی با دولت چین پیدا کرده است و از پاکسازی سریع تجهیزات هواوی از زیرساخت‌های مخابراتی بریتانیا تا سال 2025 پشتیبانی می‌کند. زیرا آنها به این نتیجه رسیده‌اند که هوآوی علیرغم تکذیب های مکرر در “انواع مختلفی از. فعالیت های اطلاعاتی، امنیتی، مالکیت معنوی و جاسوسی” شرکت دارد.

هوآوی به مصادیق مختلف سرقت مالکیت معنوی علیه شرکت هایی مانند Nortel، Cisco Systems و T-Mobile US متهم شده است. مدیریت این شرکت ادعا می کند که دولت ایالات متحده تنها به این دلیل آن را تحت تعقیب قرار می دهد که توسعه هوآوی می تواند بر منافع تجاری آمریکا تأثیر بگذارد.

محصولات

عمده محصولات هوآوی در بخش سخت افزار های مخابراطی و ارتباطات است که شاید خیلی در ظاهر به نظر ما نیایند اما تاثیر بسزایی در زندگی ما دارند. هواوی محصولات مصرفی و نرم افزاری هم تولید می کند که سهم عمده ای در بازار جهانی و ایران دارند. در این بخش با این محصولات آشنا می شویم.

معرفی برند هوآوی
محصولات هوآوی

تلفن های هوشمند

هوآوی از سه ماهه اول سال 2019، پس از سامسونگ، دومین تولیدکننده بزرگ گوشی‌های هوشمند در جهان است. مجموعه گوشی‌های آن‌ها شامل گوشی‌های هوشمند رده بالا، سری Huawei Mate و سری Huawei P و گوشی‌های ارزان‌تر است که در زیر مجموعه برند آنر آن قرار می‌گیرند. با تاریخچه مختصر تولید تلفن های این شرکت در بالا آشنا شدیم. اکنون به معرفی آخرین محصولات این غول چینی می پردازیم.

جدید ترین محصول در سری P، خانواده P50 است که در سال 2022 راهی بازار شد. شاید قابل ‌توجه ‌ترین ویژگی هوآوی P50 عدم وجود سرویس‌های موبایل گوگل باشد – بنابراین به دلایلی که به در بالا به آن ها اشاره شده است، برنامه‌های Google و فروشگاه Google Play وجود ندارد. این بدان معنی است که سخت افزار عالی هوآوی اکنون توسط نرم افزار خوب پشتیبانی نمی شود.

معرفی برند هوآوی
گوشی هوشمند HUAWEI P50 PRO

اخرین محصولی که در سری Mate راهی بازار شده است خانواده Mate 50 است. این تلفن هوشمند هم به علت تحریم های آمریکا فاقد سرویس های گوگل است و با سیستم عامل بومی هواوی راهی بازار شده است. این گوشی از سخت افزار قدرتمندی برخوردار است. از دیگر ویژگی های آن می توان به صفحه نمایش با کیفیت OLED و دوربین های سه گانه بسیار با کیفیت اشاره کرد.

هوآوی از قافله تلفن های تاشو هم جا نمانده است. نسل دوم گوشی تاشو هوآوی قطعا پیشرفت زیادی نسبت به نسخه اصلی دارد. این گوشی دارای صفحه نمایش 8 اینچی OLED با رزولوشن 2200 در 2480 پیکسل است که از وسط خم می شود و از پردازنده Kirin 990 و 8 گیگابایت رم با 512 گیگابایت فضای ذخیره سازی داخلی پشتیبانی می کند. اتصال 5G نیز مانند سایز پرچمداران هوآوی در این گوشی وجود دارد.

هوآوی محصولات زیادی نیز در بخش میان رده و ارزان قیمت راهی بازار کرده است. این محصولات در سری های nova و Y تولید می شوند و تقریبا همه سلایق و بودجه ها را فرا می گیرند.

همچنین تلفن هایی با زیر برند Honor نیز در بازار حضور دارند که با سیستم عامل اندروید عرضه شده اند. هوآوی برای در امان ماندن این برند خود از تحریم های آمریکا، این شرکت را با قراردادی صوری به شرکتی دیگر واگذار کرد.

لپ تاپ

همانطور که گفته شد هوآوی در سال 2016 وارد بازار لپ تاپ ها شد. از آن سال به معرفی یک یا دو مدل در سال ادامه داد. همه لپ تاپ های معرفی شده در رده لپ تاپ های سبک وزن قرار می گیرند و از قابلیت حمل بالایی برخوردارند. البته این موضوع باعث نشده در بخش سخت افزار کمبودی داشته باشند و از سخت افزار های روز و قدرتمند بازار استفاده می کنند. هوآوی در سال 2022 دست به معرفی 4 مدل لپ تاپ جدید زد. لپ‌تاپ‌ های جدید عبارتند از MateBook 16s، MateBook D16، MateBook 14 (2022) و MateBook D14 (2022).

معرفی برند هوآوی
لپ تاپ huawei matebook x pro

این لپ‌تاپ‌ها مجهز به پردازنده‌های نسل دوازدهم اینتل Core با گرافیک Intel Iris Xe هستند و با 16 گیگابایت رم و حداقل 512 گیگابایت حافظه داخلی پیکربندی شده‌اند.

پوشیدنی های هوشمند

پوشیدنی های هوشمند هوآوی شامل ساعت، مچ بند و عینک می شود. البته عینک هوشمند این شرکت مانند سایر عینک های هوشمند هنوز به طور عمده وارد بازار نشده اند و نیاز به توسعه بیشتر دارد. اما هوآوی در بخش مچ بند ها و ساعت های هوشمند حرف زیادی برای گفتن دارد و حدود ده درصد بازار را پس از اپل با 38 درصد در اختیار دارد.

اولین ساعت هوشمند هوآوی Huawei Watch یک ساعت هوشمند مبتنی بر Android Wear است که توسط هواوی ساخته شده است. این ساعت در کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۵ ۲۰۱۵ معرفی شد. این اولین ساعت هوشمند تولید شده توسط هوآوی است. جدید ترین ساعت هوشمند این شرکت Huawei Watch GT 3 Pro است که در سال 2022 راهی بازار شده است. این ساعت، پرچمدار پوشیدنی این شرکت برای سال 2022 است و مطمئناً یکی از زیباترین ساعت های هوشمند ساخته شده است و در دو اندازه معرفی شده است. این ساعت با فریم تیتانیومی و سرامیکی با لبه های طلایی تولید شده است و ظاهری بسیار چشم نواز دارد.

معرفی برند هوآوی
ساعت هوشمند HUAWEI WATCH GT 3

مچ بند Huawei band 7 هم آخرین مچ بند این شرکت است که در سال 2022 معرفی شده است. Huawei Band 7 برای کسانی است که می‌خواهند ساعت هوشمندی به اندازه کافی جمع‌ و جور داشته باشند تا بتوانند هر روز آن را بپوشند. مدت زمان زیادی شارژ نگه دارد و تمام عملکردهای اولیه را پوشش دهد. چیزی که هوآوی بند 7 را چشمگیر می کند، لیست بلند بالایی از ویژگی هایی است که توانسته در آن برچسب قیمتی 60 دلاری جای دهد. تا عمق 50 متری ضد آب است، فقط 16 گرم (28 گرم با بند) وزن دارد، از 96 حالت تمرینی پشتیبانی می کند، ضربان قلب، اکسیژن خون و خواب را ردیابی می کند، اعلان ها را نمایش می دهد و تا 14 روز عمر باتری دارد.

محصولات نرم افزاری

هوآوی یکی از قوی ترین تیم های نرم افزاری را در اختیار دارد و از ابتدا تلفن های خود را به رابط کاربری اختصاصی خود، EMUI روانه بازار کرده است. Emotion UI یک ROM/OS است که توسط هوآوی و بر اساس پروژه منبع باز اندروید گوگل (AOSP) توسعه یافته است. EMUI از پیش روی اکثر دستگاه‌های تلفن هوشمند هواوی و زیرمجموعه‌های آن سری Honor نصب شده است. آخرین نسخه آن EMUI 12 است.

معرفی برند هوآوی
سیستم عامل هارمونی در پلتفرم های مختلف

در 9 آگوست 2019، هواوی رسماً در کنفرانس توسعه دهندگان HDC خود در Dongguan از سیستم عامل Harmony OS رونمایی کرد. هوآوی هارمونی را به عنوان یک سیستم عامل توزیع شده رایگان و مبتنی بر میکروکرنل برای انواع مختلف سخت افزار، با ارتباطات بین فرآیندی سریعتر از QNX یا میکرو هسته Google “Fuchsia” و تخصیص منابع در زمان واقعی توصیف کرد. از کامپایلر ARK می توان برای پورت بسته های APK اندروید به سیستم عامل هارمونی استفاده کرد. هوآوی اعلام کرد که توسعه دهندگان می توانند به طور “انعطاف پذیر” نرم افزار سیستم عامل هارمونی را در دستگاه های مختلف مستقر کنند. این شرکت عمدتاً بر روی اینترنت اشیا، از جمله «نمایشگرهای هوشمند»، دستگاه‌های پوشیدنی، و سیستم‌های سرگرمی داخل خودرو تمرکز دارد و صراحتاً هارمونی را به عنوان یک سیستم‌عامل تلفن همراه معرفی نکرد.

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *