ارز دیجیتال مَپِل Maple یک بازار اعتبار شرکتی غیرمتمرکز است. Maple به وام گیرندگان تامین مالی شفاف و کارآمد ارائه میدهد که به طور کامل در زنجیره تکمیل میشود. برای ارائه دهندگان نقدینگی، Maple یک منبع بازدهی پایدار از طریق وام دادن به استخرهای متنوع از موسسات ممتاز کریپتو ارائه میدهد.
Maple Finance به دنبال تکان دادن بخش مالی دیجیتال و وامدهی جهانی به طور کلی است. این پروتکل وام دادن و وام گرفتن را متفاوت از پروژههای معمولی DeFi را امکانپذیر میکند. در قلب این فرآیند، مفهوم تحت ضمانتبندی قرار دارد. تیم Maple میگوید از طریق آن، وامگیرندگان نهادی بررسیشده میتوانند به طور مؤثرتری به وجوه دسترسی داشته باشند و وام دهندگان میتوانند سود مناسبی را برای تلاشهای خود تضمین کنند.
Maple Finance چگونه برای رسیدن به این هدف برنامهریزی میکند؟ آیا توکن بومی آنها، MPL، چشمانداز جذابی برای سرمایهگذاران ارزهای دیجیتال است؟ و در مورد سیستم مالی که تیم Maple معتقد است نیاز به تعمیر دارد، چطور؟
آیا میتوان سیستمهای سنتی وامدهی و حتی DeFi را مختل کرد و برای بهتر شدن تغییر داد؟ Maple Finance معتقد است که پاسخ مثبت است. به همین دلیل است که این پروژه سعی در بهبود دیجیتال از طریق وامدهی بدون وثیقه دارد. این وامها به وام گیرندگان نهادی تعلق میگیرد. این فرآیند همچنین فرصتهای جدیدی را برای وامدهندگان فراهم میکند. آنها میتوانند از این ویژگیها برای به دست آوردن بازدهی پایدار در داراییهای دیجیتال خود استفاده کنند.
اما، چرا فضای DeFi به هیچ تغییری نیاز دارد؟ در حالی که درست است که پروتکلهایی مانند Aave و Compound به موفقیت دست یافتهاند، آنها نیز سهم خود را از انتقاد دریافت کردهاند. از یک سو، این پروژهها زمینه را برای نوع جدید و غیرمتمرکز مالی فراهم کردهاند. با این حال، در تلاش خود برای اطمینان از پرداخت بدهی پروژهها، آنها همچنین برای وثیقهگذاری بیش از حد فشار آوردهاند. این وضعیتی است که در آن ارزش وثیقه از خود ارزش وام بیشتر است.
Maple Finance استدلال میکند که در حالی که این امر ریسک وام را کاهش میدهد، فعالان اقتصادی را از دسترسی به وجوهی که به آنها کمک میکند تا ایدههایشان را توسعه دهند، متوقف میکند. برای جلوگیری از ریسک فوق، توسعهدهندگان Maple Finance میگویند که وامگیرندگان به شدت مورد بررسی قرار میگیرند. به عبارت دیگر، وامها براساس عوامل مرتبط با اعتماد و شهرت است. آنها استدلال میکنند که این برای اکوسیستم مالی دیجیتال مفید است. از جمله مزایای آن این واقعیت است که وامدهندگان میتوانند به بازدهی پایدار نیز وابسته باشند.
علاوه بر این، وام دهندگان همچنین نماد اصلی پلتفرم، MPL را علاوه بر بهرهای که به دست میآورند، دریافت میکنند. به این ترتیب، تیم پشت Maple استدلال میکند که آنها به وامگیرندگان اجازه میدهند به بازار سرمایه دسترسی داشته باشند، در حالی که اشخاص ثالث را حذف میکنند.
Maple Finance چگونه کار میکند؟
اول از همه، Maple Finance، مانند سایر پروژههای مالی دیجیتال، نیازمند مشارکت عموم مردم است و از آن سود میبرد. با این حال، برخلاف سیستمهای مالی غیرمتمرکز سنتی (DeFi)، وامدهی و استقراض آن بر وامدهندگان نهادی و وامگیرندگان شرکتی متمرکز است.
بازیگران اصلی اقتصادی در این سیستم، وامگیرندگان نهادی، وامدهندگان، نمایندگان استخر و سهامداران هستند. بیایید به هر یک از نقش های آنها نگاه کنیم. وام گیرندگان نهادی بررسی خود را از خود پلتفرم دریافت میکنند. آنها شامل صندوقهای تامینی، سازندگان بازار یا صرافیهای رمزنگاری میشوند.
آنها از منابع مالی جمع آوری شده با تمام فعالیت های مالی ثبت شده در زنجیره بهره میبرند. Maple Finance روی بلاکچین اتریوم و سولانا کار میکند. در ازای وام، وام گیرندگان «هزینه تأسیس» را پرداخت خواهند کرد. این به نمایندگان استخر و DAO پروژه میرسد که وجوه خزانه داری را کنترل میکند.
نمایندگان استخر مسئول بررسی اعتبار و پتانسیل وام گیرندگان برای بازپرداخت وام خود هستند. خود نمایندگان توسط تیم Maple Finance انتخاب می شوند. اطلاعات به دست آمده توسط نمایندگان به طور مستقیم بر شرایط هر وام تأثیر می گذارد. وجوه حاصل از وام ها از استخرهای نقدینگی تعیین شده دریافت می شود.
وام دهندگان این فرصت را دریافت میکنند که در هنگام ارائه وجوهی که توسط نمایندگان استخر اداره میشود، بازده ثابتی دریافت کنند. هر وام دهنده وجوهی را به یک استخر نقدینگی خاص واریز میکند. علاوه بر نرخ بهره، آنها همچنین ممکن است مشوقهای رمزنگاری MPL را دریافت کنند. در نهایت، سهامداران به اصطلاح “سرمایه از دست دادن” را فراهم میکنند.
در اصل، آنها توکنهای Balancer Pool Tokens (BPT) را به اشتراک میگذارند تا در صورت پیشفرض، ضرر را پوشش دهند. سهامداران بیشتر ریسک وام را برعهده میگیرند. برای تلاشهایشان، پاداشهایی که از بازده وام بین آنها توزیع میشود، و همچنین پاداشهای استیکینگ MPL دریافت میکنند.
مزایای Maple Finance
توسعه دهندگان Maple Finance معتقدند که پروژههای اصلی DeFi راه را برای استفاده از ابزارهای مالی جهانی هموار کرده است. با این حال، آنها همچنین فکر میکنند که این روند میتواند روانتر باشد. هدف آنها تسهیل وامدهی و استقراض به ویژه برای بازیگران نهادی است. ظهور فضای کریپتو به این معنی است که بازیگران نهادی بیشتر و بیشتری به دنبال تأمین مالی هستند.
Maple Finance استدلال میکند که شکل فعلی صنعت بسیاری از این موارد را از تامین مالی که میتواند برای کل اکوسیستم کریپتو بسیار مفید باشد، کاهش میدهد. فرآیند تثبیت بیش از حد، که توسط Aave یا Compound تایید شده است، به این معنی است که شرایط اعتباری به وامگیرندگان تعمیم نمییابد مگر در شرایط سخت. Maple میگوید که هدفش ایجاد یک شرکت 100 میلیارد دلاری است. این امر آن را به بزرگترین شبکه سرمایه رمزنگاری تبدیل می کند.
تا اینجای کار خیلی خوبه. امسال، Maple اولین سود خود را در سه ماهه اول گزارش کرد. به منظور حفظ اهداف خود، این شرکت در آوریل 2022 اعلام کرد که در شبکه Solana نیز راه اندازی خواهد شد. بلاکچین سولانا در حال حاضر دارای چندین مزیت نسبت به رقبایی مانند اتریوم است، از جمله هزینه کمتر و زمان انتظار. این شبکهای است که تضمین میکند Maple و سایر پروژههای روی آن میتوانند فعالیتهای خود را افزایش دهند. علاوه بر همه اینها، هنوز هم پتانسیل زیادی برای رشد وجود دارد.
موسسه مالی بینالمللی اخیراً گزارشی منتشر کرده است که مدعی شده است بدهی جهانی به بیش از 300 تریلیون دلار رسیده است. بخش عمدهای از این وامها ناشی از وامهای کم وثیقه است. با این حال، اکثریت قریب به اتفاق وامهای بلاکچین، وثیقه بیش از حد را تایید میکنند. Maple معتقد است که این فرصتی فوق العاده برای آنها ایجاد میکند تا به یکی از پلتفرمهای وامدهی پیشرو در ارزهای دیجیتال تبدیل شوند. علاوه بر این، نظر آنها این است که این نوع وامها در صنعت مالی برای املاک، بیمه، کارتهای اعتباری و غیره قابل استفاده خواهند بود.
استیکینگ توکن MPL
شایان ذکر است قصد Maple از راهاندازی xMPL است. این به کاربران پروتکل اجازه میدهد تا MPL را در ازای xMPL به اشتراک بگذارند. آنها همچنین بخشی از درآمد حاصل از این پروتکل را همراه با سایر خدمات شهری دریافت خواهند کرد. Maple میگوید که انتظار دارد برای MPL جوایزی در حدود 5 تا 10 درصد APY ارائه کند.
علاوه بر این، این تیم قصد دارد مقدار 30000 MPL را برای سهامداران اولیه صادر کند و این پروتکل تا 50 درصد از درآمد ماهانه پروتکل را برای بازخرید MPL از بازار آزاد استفاده خواهد کرد.
توکنومیک MPL
یکی از مهمترین بخشهای MPL موجود، 26 درصد در مالکیت Seed Investors است. در مرحله بعد، خزانه داری این توکن 14 درصد از کل عرضه را به خود اختصاص میدهد. فروش در حراج عمومی 5 درصد است. در نهایت، فرآیند استخراج نقدینگی 30٪ را به خود اختصاص میدهد، در حالی که توسعهدهندگان و سایر مشاوران 25٪ از MPL را کنترل میکنند.
شناسنامه توکن Maple
نام | مَپِل، Maple |
اختصار | MPL |
آدرس سایت | maple.finance |
تعداد کل توکنها | 10,000,000 |
رتبه | 553 |
حجم بازار | 64 میلیون دلار |
قرارداد | مشاهده |
وایت پیپر | مشاهده |
توییتر | maplefinance |
تلگرام | maplefinance |
استاندارد | Bep20 |
کیف پولهای توکن Maple
توکن Maple را میتوانید در کیف پولهای مطرح ارزهای دیجیتال به شرح زیر نگهداری کنید:
قیمت توکن Maple
توکن Maple در زمان نگارش این مقاله حدود 64 میلیون دلار و در رتبه 553 ارزهای دیجیتال است. اطلاعات کامل این ارز دیجیتال را میتوانید در سایت کوین مارکت کپ مشاهده کنید.
نحوه خرید توکن Maple
توکن Maple را میتوانید از بهترین صرافی ارزهای دیجیتال به شرح زیر خریداری کنید:
- صرافی یونی سواپ
- صرافی هات بیت
- صرافی بالانسر
- و …
نظرات کاربران