0

معرفی شیپور sheypoor.com و خدمات آن

شیپور

اگر گوشی هوشمند داشته باشید احتمالاً یکی از اپلیکیشن‌های نیازمندی آنلاین همچون شیپور sheypoor.com را نیز نصب دارید. تا پیش‌ازاین اپلیکیشن‌ها به روزنامه‌‌های و آگهی‌های پرهزینه و کم بازدید آن‌ها سروکار داشتیم، ولی شیپور با ورود خود همه چیز را تغییر داد. در این مطلب از مجله خوبو سعی کرده‌‌ایم به معرفی جامع اپلیکیشن و وب‌سایت پلتفرم شیپور بپردازیم و خدمات متنوع و روش‌های درآمدزایی از آن را بررسی کنیم. پس تا ادامه مطلب با ما همراه باشید تا همه چیز را درمورد شیپور بدانید.

شیپور چیست؟

شیپور (Shaypoor) یک مجموعه نیازمندی آنلاین با نام ثبتی شرکت نت تجارت اهورا و یکی از بزرگ‌ترین رقبای است دیوار است. این مجموعه همچون دیوار امکان استفاده از اپلیکیشن و وب‌سایت را به‌صورت هم‌زمان در تمامی سیستم‌عامل‌های موجود ارائه کرده است. دسته‌بندی‌های شیپور عمومی بوده بیشتر دسته‌های متنوع همچون خریدوفروش خودرو، املاک، آپارتمان، گوشی موبایل، تبلت، لوازم‌خانگی، لوازم دست‌دوم، استخدام و … را شامل می‌شود. این اپلیکیشن در بیش از 110 شهر فعالیت می‌کند و روزانه چنده ده‌ها هزار آگهی در آن ثبت می‌شود و بیش از 30 میلیون بازدیدکننده در آن فعالیت می‌کنند.

درباره شیپور

ایده شیپور در ابتدا توسط رضا اربابیان مطرح شد، او در کانادا تجربه استفاده از وب‌سایت‌هایی همچونی بی (Ebay) و کریگزلیست (Craigslist) را داشت؛ پس از بازگشت به ایران و پیداکردن جای خالی چنین بستری تصمیم به راه‌اندازی چنین سیستمی گرفت. در نتیجه شیپور از سال 91 و تقریباً هم‌زمان با دیوار کار خود را شروع کرد. در سال 97 لوگوی این مجموعه تغییر کرد و برای اولین‌بار بر روی سایت این مجموعه به نمایش درآمد. امروزه شیپور به یکی از سه برند برتر در حوزه نیازمندی‌های آنلاین ایران تبدیل شده است و جای خود را در کنار نام‌هایی همچون دیوار و ایران تجارت بازکرده است.

شیپور
درباره شیپور

چرا باید از شیپور استفاده کنیم؟

اگر برتری شیپور در بین سه وب‌سایت و اپلیکیشن بزرگ این حوزه برای استفاده از آن کافی نیست اجازه دهید دو نکته دیگر را اشاره کنیم. نکته اول آن که دیوار به نسبت سیستم‌های مشابه توانسته رابط کاربری بهتری را ارائه دهد. اپلیکیشن‌های دیوار به سیستم فیلتر هوشمند و پیشرفته مجهز هستند که به کمک آن می‌تواند به‌راحتی نیاز خود پیدا کنید. نکته دوم نیز فعالیت بیشتر و بهتر در حوزه‌های تخصصی همچون املاک است. این‌گونه که به نظر می‌رسد به دلایلی مشاورین املاک علاقه بیشتری به انتشار فایل‌های خود در شیپور دارند. به نظر می‌رسد این مورد در مورد لوازم دست‌دوم نیز بیشتر از دیوار صادق است.

خدمات شیپور

شاید نیاز به توضیح نباشد، اگر یک‌بار از شیپور استفاده کرده باشید متوجه می‌شوید که خدمات این اپلیکیشن چیست. اصلی‌ترین خدمتی که اپلیکیشن و وب‌سایت شیپور ارائه می‌دهد ثبت آگهی و نیازمندی‌ها در حوزه‌های عمومی و تخصصی است، به عبارت عمومی‌تر شیپور یک پلتفرم تبلیغاتی است.

خدمات اصلی شیپور شامل بخش‌های زیر می‌شود:

  • آگهی عمومی در شیپور؛
  • خدمات ویژه فروشندگان؛
  • خدمات ویژه فروشندگان.

آگهی عمومی در شیپور

اصلی‌ترین خدمت شیپور انتشار آگهی است، آگهی‌هایی که در زمینه‌های خریدوفروش لوازم دست‌دوم تا خانه و ملک و حتی استخدام نیروی کار منتشر می‌شوند. تقریباً هرکسی می‌تواند در این وب‌سایت آگهی دهد و بیشتر خدمات آن نیز رایگان است، ولی برخی خدمات همچون بازنشر یا به‌روز کردن آگهی و موارد مشابه می‌تواند با هزینه‌های ناچیزی همراه باشد.

خدمات ویژه فروشندگان

یکی از خدمات مهم و کاربردی این اپلیکیشن مربوط به فروشگاه‌های و فروشندگان می‌شود. این امکان برای برخی از فروشگاه‌ها و فروشندگان کوچک و بزرگ که تعداد زیادی آگهی در آن برای فروش محصولات خود منتشر می‌کنند بسیار مناسب خواهد بود. در این سرویس این افراد می‌توانند با دریافت پروفایل شخصی خود فروشگاه اینترنتی و صفحه اصلی خود را راه‌اندازی کنند، این‌گونه با ارائه صفحه شخصی خود می‌توانند راحت‌تر محصولات و خدمات خود را ارائه دهند. از دیگر مزایای این خدمت می‌توان به امکان با اضافه‌کردن بنر تبلیغاتی در صفحه فروشگاه و معرفی کسب‌وکار در شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد.

خدمات ویژه مشاورین

خدمت دیگری که توسط شیپور به کسب‌وکارهای ارائه می‌دهد امکان ساخت پروفایل برای مشاوران است. این سیستم نیز همچون خدمتی است که به فروشگاه‌ها ارائه می‌شود، با این تفاوت که برای مشاوران املاک در نظر گرفته شده است. یکی دیگر از تفاوت‌های بسیار مهم این خدمت آن است که مشاورین می‌توانند به‌صورت شخصی و خارج از نام‌های تجاری اقدام به ساخت پروفایل کنند. این‌گونه هر مشاور می‌توان صفحه شخصی خود را داشته باشد که در آن تمامی اطلاعات و فایل‌های خود را منتشر و در صورت نیاز به‌سرعت به‌روز کند. این یکی از مزیت‌های رقابتی بزرگ شیپور به نسبت رقبا است.

دسته‌بندی‌های شیپور

همان‌طور که گفتیم شیپور دسته‌بندی‌های عمومی و تخصصی دارد. به کمک این دسته‌بند کسب‌وکارها و کاربران شخصی می‌توانند به‌راحتی آگهی‌های خود را منتشر کنند و همچنین نیاز‌های خود را جستجو و برطرف کنند. البته خود شیپور بر روی دسته‌بندی‌های وسایل نقلیه، املاک، استخدام، خدمات و کسب‌وکار بیشتر مانور می‌دهد و قصد دارد در این دسته‌ها به نسبت رقبا موفق‌تر عمل کند. اما در کنار آن آگهی‌های دیگر در سایر دسته‌بندی‌ها و بخش‌های عمومی همچون لوازم‌خانگی، ورزش فرهنگ فراغت، لوازم الکترونیکی، صنعتی، اداری و تجاری، موبایل و تبلت، لوازم شخصی و … را منتشر می‌کند.

دسته‌بندی بخش‌های متنوع شیپور به شرح زیر است:

  • وسایل نقلیه
  • ورزش فرهنگ فراغت
  • املاک
  • لوازم الکترونیکی
  • استخدام
  • صنعتی، اداری و تجاری
  • خدمات و کسب و کار
  • موبایل، تبلت و لوازم
  • لوازم‌خانگی
  • لوازم شخصی
شیپور
دسته‌بندی‌های شیپور

درآمدزایی

مدل درآمدی خود شیپور واضع و ساده است. ولی شیپور یک پلتفرم آزاد برای استفاده همه است و در چنین پلتفرمی یا بازدید روزانه 30 میلیونی و بیش از 20 میلیون کاربر ثابت مدل‌های درآمدی متنوعی برای کاربران وجود دارد. این مدل‌ها می‌توانند با نمایش کالا و خدمات به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم باعث رشد کسب‌وکارها شوند و یا با راحت کردن یک فرایند همچون جذب نیرو هزینه‌های آن‌ها را کاهش دهند. در ادامه علاوه بر معرفی مدل‌های درآمدی اصلی خود شیپور، برخی از مدل‌هایی درآمدی کاربران را نیز توضیح خواهیم داد.

درآمدزایی برای شیپور

شیپور یک مدل درآمدی عمومی و یک مدل درآمدی خصوصی دارد؛ مدل او انتشار آگهی است، در مدل معمولاً انتشار آگهی در بخش‌های عمومی رایگان است. ولی برخی از دسته‌بندی‌های آگهی شامل هزینه می‌شود. همچنین اگر آگهی‌دهنده نیاز به انتشار مجدد یا به‌روزرسانی آگهی در ابتدای لیست داشته باشد باید هزینه‌های جداگانه‌ای را پرداخت کند که معمولاً چندان زیاد نیست. اما در مقیاس بزرگ درآمد خوبی به همراه دارد.

مدل درآمدی دوم مربوط به فروشندگان و مشاورین املاک می‌شود. اشاره کردیم که فروشندگان، فروشگاه‌های و مشاورین املاک می‌توانند پروفایل شخصی خود را بسازند. ولی برای ساخت پروفایل باید ابتدا درخواست خود را در شیپور ثبت کنند. پس از بررسی و تأیید توسط شیپور هزینه‌ای اندک به‌عنوان اشتراک بابت خدمات و امکانات از کاربران گرفته می‌شود. در این مدل نیز هزینه کمی دریافت می‌شد، ولی تعداد بالای درخواست‌ها می‌تواند درآمد بسیار چشمگیری را به وجود آورد.

درآمدزایی برای کاربران

همان‌طور که گفتیم بخش پیچیده‌تر درآمدزایی به کاربران مربوط می‌شود. پیچیدگی و بزرگی این بخش به خلاقیت کاربران و قوانین شیپور محدود می‌شود. دسته‌ای از کاربران می‌توانند با معرفی خدمات و محصولات خود و فروش آن درآمد کسب کنند. برخی نیز می‌توانند با ساخت یک صفحه شخصی در این پلتفرم مشتریان خود را برای مشاهده محصولات و لیست قیمت به آن راهنمایی کنند.

دسته‌ای دیگر بدون آن که فروشگاه یا انباری داشته باشند محصولات دست‌ساز خود همچون دستبند، ظروف سفالی، و محصولات دکوراتیو را در دیوار آگهی کرده و از فروش آن‌ها کسب درآمد می‌کنند. حتی برخی محصولات دیگر فروشندگان را آگهی کرده و از فروش آن‌ها سود می‌برند. برخی نیز همچون ادارات، شرکت‌ها و آژانس‌ها از این سیستم برای صرفه‌جویی در وقت و هزینه در پیداکردن محل کار، خدمات موردنیاز یا نیروی کار استفاده می‌کنند.

جمع‌بندی

شیپور یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های نیازمندی آنلاین است که در ایران فعالیت می‌کند. این سیستم در ابتدا توسط رضا اربابیان و با مشاهده ای بی فعالیت خود را آغاز کرد و به مرور به بیش از 30 میلیون بازدید روزانه رسید. این اپلیکیشن و وب‌سایت خدمات متنوعی از انتشار آگهی‌های عمومی تا ایجاد صفحه شخصی برای کسب‌وکارهای فروشگاهی و مشاورین املاک ارائه می‌دهد. خدماتی که به نسبت رقبا کمی متفاوت و رقابتی تر است. همچنین این سیستم در کنار درآمد خوبی که برای خود ایجاد کرده است روش‌های درآمدزایی متنوعی برای کاربران و بازدید‌کنندگان فراهم کرده است که محبوبیت آن را بسیار زیاد کرده است.

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *