0

دانلود آلبوم آوازهای اقبال آذر از ابوالحسن اقبال آذر

ابوالحسن اقبال آذر

آلبوم آوازهای اقبال آذر مجموعه‌ای از آثار ابوالحسن اقبال آذر است که به صورت رسمی منتشر شده و در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار گرفت.

به گزارش خوبو، آلبوم موسیقی آوازهای اقبال آذر اثری از ابوالحسن اقبال آذر است. این آلـبوم، شامل چهار سی‌دی و ۴۷ قطعه موسیقی در سبک سنتی و کلاسیک ایرانی را می‌توانیم گوش دهیم. قیمت هر یک از سی‌دی‌های این آلبوم، ۵۰,۰۰۰ تومان است.

آهنگ های آلبوم آوازهای اقبال آذر

آلبوم آوازهای اقبال آذر در سبک کلاسیک ایرانی و شامل ۴۷ عدد قطعه موسیقی است که توسط موسسه فرهنگی هنری ماهور منتشر شده است.

آوازهای اقبال آذر ۱

گزیده ای از آوازهای ابوالحسن اقبال آذر که به‌‌وسیله دستگاه های دیجیتال کامپیوتری تدوین و پالایش شده و در سال سال ۱۳۷۸ منتشر شده است. در این پالایش سعی کرده‌ایم بی آنکه از کیفیت صدای اصلی اثر کاسته شود خَش ذاتی و صداهای مزاحم موجود در آن به‌ حداقل برسد تا علاقه مندان بتوانند آوازهای اقبال آذر را به ‌صورت مطلوب ‌تری بشنوند. در این سی‌دی آوازهای اقبال آذر در دستگاه ها و آوازهای شور، نوا، سه گاه، چهارگاه، ماهور، بیات ترک، افشاری، اصفهان و ابوعطا، با تار علی اکبر شهنازی و ویلُن ابراهیم منصوری همراهی شده‌اند. یکی از قطعات (دستگاه نوا) به‌ همراهی تار عبدالحسین شهنازی است.

#نام آهنگ
۱دستگاه شور
۲آواز ابوعطا
۳آواز بیات ترک
۴آواز افشاری
۵دستگاه سه گاه
۶دستگاه چهارگاه
۷دستگاه نوا
آوازهای اقبال آذر ۱

آوازهای اقبال آذر ۲

گزیده ای از آوازهای ابوالحسن اقبال آذر که به‌‌وسیله‌ی دستگاه‌های دیجیتال کامپیوتری تدوین و پالایش شده و در سال سال ۱۳۷۸ منتشر شده است. در این پالایش سعی کرده‌ایم بی آنکه از کیفیت صدای اصلی اثر کاسته شود خَش ذاتی و صداهای مزاحم موجود در آن به حداقل برسد تا علاقه‌مندان بتوانند آوازهای اقبال آذر را به‌ صورت مطلوب تری بشنوند. در این سی‌دی آوازهای اقبال آذر در دستگاه‌ها و آوازهای ماهور، همایون، بیات اصفهان و افشاری، با تار علی اکبر شهنازی، غلامحسین بیگجه‌خانی و عبدالحسین شهنازی همراهی شده‌اند.

#نام آهنگ
۱دستگاه ماهور
۲دستگاه همایون
۳آواز بیات اصفهان
۴آواز افشاری
۵آواز افشاری
آوازهای اقبال آذر ۲

آوازهای اقبال آذر ۳

اقبال را باید همچون اغلب خوانندگان قدیم در زمره خوانندگانی دانست که بیش از آن‌که به شعرخوانی بپردازند به هنر خوانندگی و وجه موسیقایی کار خوانندگی توجه می‌کردند؛ یعنی سبکی درست در نقطه مقابل سلیقه مسلط امروز. در این سبک، از حنجره به عنوان یک وسیله برای خلق بداهه پردازانه‌ موسیقی، که در عین حال توانایی به‌کاربردن الفاظی با معانی خاص را نیز دارد، استفاده می‌شود. نمونه‌های آوازی این سی‌دی به  روشنی این سبک خوانندگی را به نمایش می‌گذارد. این آلبوم در سال ۱۳۸۸ منتشر شد.

#نام آهنگ
۱ابوعطا (حجاز)
۲افشاری
۳تصنیف افشاری
۴دشتی
۵بیات کرد (هم کوک با دشتی)
۶سه گاه (مخالف)
۷همایون (چکاوک)
۸همایون (بیداد)
۹همایون (بیداد)
۱۰بیات اصفهان
۱۱ماهور
۱۲ماهور (گشایش)
۱۳ماهور (راک)
۱۴نوا (نهفت)
آوازهای اقبال آذر ۳

آوازهای اقبال آذر ۴

یازده قطعه‌ نخست این مجموعه یادگار سفر تفلیس به همراه درویش‌خان، باقرخان، طاهرزاده و دوامی است. شش قطعه‌ بعدی آواز اقبال با همراهی کمانچه‌ موسیو هایْک است که در بیشتر آن‌ها شعر ترکی خوانده شده است. قطعات هجدهم و نوزدهم در صفحه‌ مربوط به دوران همراهی با ارکستر علی‌اکبر شهنازی است و دو قطعه‌ آخر که یکی به همراه تار محمد عَذاری است در سال‌های پایانی زندگی اقبال و در یک مصاحبه‌ رادیویی (احتمالاً رادیو تبریز) ضبط شده‌اند. این آلبوم در سال ۱۳۹۰ منتشر شد.

#نام آهنگ
۱مثنوی بیات زند
۲تصنیف عبدالله دوامی
۳آواز منصوری
۴آواز شوشتری منصوری
۵آواز دشتی
۶درآمد همایون
۷چکاوک
۸آواز بیات زند
۹تصنیف عبدالله دوامی
۱۰سه گاه
۱۱مخالف
۱۲ماهور
۱۳دلکش و عراق
۱۴آواز بیات زند
۱۵آواز افشاری
۱۶سه گاه
۱۷زابل و مخالف
۱۸آواز دشتی
۱۹آواز دشتی
۲۰بیات اصفهان
۲۱تصنیف بیات اصفهان
آوازهای اقبال آذر ۴

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *