0

دانلود آلبوم گرند کنسرتو از علیرضا مشایخی

آلبوم گرند کنسرتو از علیرضا مشایخی

آلبوم گرند کنسرتو اثری از علیرضا مشایخی است که به صورت رسمی در شهریور ۱۳۹۵ منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار گرفت.

به گزارش خوبو، آلبوم موسیقی گرند کنسرتو از آثار منتشر شده توسط علیرضا مشایخی آهنگساز مطرح کشورمان است. این آلبوم شامل ۶ عدد قطعه موسیقی در سبک کلاسیکال را می‌توانیم گوش دهیم. قیمت این آلبوم، ۷۶,۰۰۰ تومان است.

آهنگ های آلبوم گرند کنسرتو

گرند کنسرتو نام اثری از علیرضا مشایخی آهنگساز مدرن کشورمان است. این آلبوم شامل ۶ عدد قطعه موسیقی در سبک کلاسیکال است. این آلبوم توسط موسسه فرهنگی هنری ماهور منتشر و عرضه شده است.

#نام آهنگ
۱کنسرتو برای ویلنسل و ارکستر شماره‌ ۲، اپوس ۲۱۵ (گرند کنسرتو)، موومان اول
۲کنسرتو برای ویلنسل و ارکستر شماره‌ ۲، اپوس ۲۱۵ (گرند کنسرتو)، موومان دوم
۳کنسرتو برای ویلنسل و ارکستر شماره‌ ۲، اپوس ۲۱۵ (گرند کنسرتو)، موومان سوم
۴کنسرتو برای ویلنسل، ارکستر زهی، ارکستر ریکُردِر و کوبه‌ای شماره‌ ۴، اپوس ۲۳۳، موومان اول
۵کنسرتو برای ویلنسل، ارکستر زهی، ارکستر ریکُردِر و کوبه‌ای شماره‌ ۴، اپوس ۲۳۳، موومان دوم
۶کنسرتو برای ویلنسل، ارکستر زهی، ارکستر ریکُردِر و کوبه‌ای شماره‌ ۴، اپوس ۲۳۳، موومان سوم
  • ویلنسل: صنم قرچه‌داغی
  • به رهبری: ولادیمیر سیرنکو، مهرداد تیموری

بررسی آلبوم گرند کنسرتو

درباره‌ این اثر، به قلم سینا صدقی می‌خوانیم:

کنسرتو برای ویلُنسِل و ارکستر شماره‌ی ۲، اپوس ۲۱۵. در هر دوره از آثار مشایخی «صدا» به شیوه‌ متفاوتی سازماندهی شده است. در دوره‌ اخیر فعالیَّت آهنگسازی او، «صدا» دیگر اُبژهای فیزیکی نیست، بلکه حاملی از تاریخ، ترادیسیون و فرهنگ‌های متفاوت است. وی نسبت میان فرهنگ‌های متفاوت را از نقطه‌نظر «پیوستگی» صورت‌بندی می‌کند و قائل به «گسست» میان آنها نیست. از این‌رو در دوره‌ اخیر، «صدا» در تمام ابعاد «تُنال»، «مُدال»، «آتمسفر» و «نویز»، در یک «پیوستگی» سازماندهی می‌شود.

همراهی و دیالُگ «نویز» و «ملُدی» ملهَم از موسیقی ایرانی از یکسو، و ساختارهای آتماتیکـ آتمسفریک به عنوان رابط میان فرهنگ‌های موسیقایی متفاوت از نکات قابل توجه در این اثر است. نقطه‌ آغاز دورهی چهارم آهنگسازی مشایخی، سمفُنی شماره‌ ۹ اپوس ۲۰۱ و آثار پس از آن است. کنسرتو برای ویلُنسِل، ارکستر زهی، ارکستر ریکُردِر و کوبه‌ای شماره‌ی ۴، اپوس ۲۳۳. امکانات صوتی جدید، از مسائلی است که مشایخی در جهت صورت‌بندی «جهان صوتی» خود همواره به آن توجه داشته است.

در این اثر به‌واسطه‌ «کیفیت صوتی»ِ ارکستر ریکُردِر در همراهی با سازهای زهی و کوبه‌ای «بافت صوتی» ویژه‌ای معرفی شده، که در Meta-X شماره‌ی ۵ اپوس ۱۹۸ نیز به آن توجه شده است. این اثر در سه موومان، و مبتنی بر تلَّقی خاص آهنگساز از فُرم سُنات تصنیف شده است. در این تبیین نوین، «آتمسفر»، جایگزین «تِم» و روابط تماتیک شده است. این اثر با همکاری «ارکستر مجلسی شرق»، «ارکستر ریکُردِر پارس» و «گروه کوبه‌ای موسیقی نو» اجرا شده است.

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *