0

معرفی برند ایسوس

معرفی برند ایسوس

در سال 1989، چهار نفر از اطباع چین – مهندسان کامپیوتر و کارمندان سابق ایسر، با نام های T.X Tung، Ted Hsu، Wayne Hsi و M.T Liao – تصمیم گرفتند شرکت خود را تأسیس کنند. در آن سال ها، تایوان هنوز نتوانسته در زمینه تجارت کامپیوتر جایگاه پیشرو داشته باشد. برعکس، دوران سختی برای صنعت IT بود. تولیدکنندگان تایوانی نمی توانستند به بازار جهانی دسترسی پیدا کنند. به همین دلیل بود که بنیانگذاران ایسوس تصمیم گرفتند کاملاً بر بازار کشور خود تمرکز کنند.

تاریخچه

در ابتدای کار اما با مشکلات خاصی همراه بود. اینتل که پردازنده‌ها را تامین می‌کرد، ترجیح داد با شرکت‌های معتبرتر کار کند و شرکت‌های تایوانی تنها شش ماه پس از اینکه شرکت‌هایی مانند IBM تمام نمونه‌های مهندسی لازم را داشتند، می‌توانستند این پردازنده را تهیه کنند. طبق برخی نقل قول ها، ایسوس موفق شد یک مادربرد اولیه با استفاده از Intel 486 ایجاد کند، اما در واقع آنها به پردازنده دسترسی نداشتند. با این وجود، این شرکت مشکل را حل کرد، زیرا معلوم شد که مادربرد توسعه یافته توسط آن ها قادر است بدون نیاز به تغییرات بیشتر به درستی کار کند. سرانجام در پی عقد قرارداد با اینتل، توانستند مانند رقبا به موقع به سخت افزار های مورد نیاز دسترسی پیدا کنند اما راه درازی تا موفقیت در پیش داشتند.

درآمدهای شرکت به تدریج رشد کرد و به همین دلیل دامنه فعالیت ها نیز گسترش یافت. بعد از مادربردها، کارت های ویدئویی ظاهر می شوند و درایوهای نوری داده وارد خط تولید می شود. در سال 1994، جانی شی رئیس ASUS شد. دامنه محصولات همچنان در حال گسترش بود. نه تنها خط تولید، بلکه تعداد ارتباطات نیز بیشتر می شد. هیولت پاکارد (HP)، یک شرکت بزرگ، در حال تبدیل شدن به شریک ایسوس است – شرکتی افسانه ای که زمانی نتوانست از نبوغ مهندسی استیو جابز استفاده درست کند.

معرفی برند ایسوس
بنیان گذاران ایسوس

اولین لپ تاپ

اولین لپ‌تاپِ ایسوس در سال 2000 معرفی شد. این رویداد تاریخی بود، زیرا گواه روشنی از موفقیت در آینده بود. ضمنا، ایسوس یکی از اولین شرکت هایی است که ترجیح می دهد فناوری های خود را در کشورهای دیگر معرفی کند. در حال حاضر ایسوس لپ تاپ، مادربرد و همچنین لوازم جانبی تولید می کند و با شرکت هایی مانند Sony، Alienware، HP و Compaq همکاری می کند.

در پاییز 2005، ایسوس اولین شتاب دهنده فیزیکی PhysX خود را تولید کرد. در زمستان همان سال، با عرضه TLW32001 وارد بازار تلویزیون های LCD شد. در ابتدای سال بعد، ایسوس همچنین از همکاری آینده خود با لامبورگینی برای توسعه سری VX خبر داد. به طور کلی، سال 2005 بسیار پرباری بود. در بهار سال 2006، این شرکت به عنوان یکی از تولید کنندگان اولین مدل های اوریگامی مایکروسافت (به همراه Founder Technology و سامسونگ) تایید شد. چند ماه بعد در همان سال، ایسوس یک سرمایه گذاری مشترک با شرکت تایوانی Gigabyte Technology انجام داد که مادربردها و سایر تجهیزات کامپیوتری را تولید می کرد.

در ژوئن 2007، ایسوس از راه اندازی نت بوک Eee PC خبر داد. در پاییز همان سال، با اعلام انتشار درایو نوری ترکیبی BC-1205PT (BD-ROM / DVD-Writer) از فناوری Blu-ray پشتیبانی کرد. ویژگی آن این بود که می توانست به طور همزمان DVD رایت کند و همچنین Blu-ray را بخواند. متعاقباً، این شرکت چندین لپ تاپ مبتنی بر بلوری تولید کرد.

سال 2008 با یک تجدید ساختار بزرگ آغاز شد. این شرکت به سه بخش مستقل تقسیم شد: نام تجاری ASUS که بر روی کامپیوترهای و الکترونیک تمرکز دارد. شرکت پگاترون با تمرکز بر تولید مادربردها و قطعات آنها و همچنین شرکت Unihan Corporation که قطعات را برای سایر شرکت ها تولید می کرد. سال 2008 از جهتی دیگر نیز مهم بود زیرا این شرکت اولین کارت صدای خود را با نام Xonar DX منتشر کرد.

معرفی برند ایسوس
مقر اصلی ایسوس در آمریکا

سال 2010 با معرفی گوشی هوشمند همراه بود که نتیجه همکاری مشترک ایسوس و گارمین بود. طی دو سال بعد، این شرکت ها شش دستگاه تلفن همراه هوشمند دیگر را عرضه کردند. دسامبر 2010 با این واقعیت به یاد ماند که این شرکت  باریک ترین لپ تاپ جهان، ASUS U36 را معرفی کرد. لپ تاپ مجهز به پردازنده اینتل با ولتاژ استاندارد بود و ضخامت آن تنها 19 میلی متر بود.

تا سال 2013، به دلیل فروش کمتر، ایسوس به طور رسمی تولید سری نت‌بوک رایانه شخصی Eee خود را متوقف کرد. علایق مصرف کنندگان دائماً در حال تغییر بود و اکنون آنها به طور فزاینده ای اولترابوک ها و تبلت ها را ترجیح می دادند. در این سال، ایسوس به پنجمین تولیدکننده بزرگ کامپیوترهای شخصی در جهان تبدیل شد.

محصولات ایسوس

در این بخش با محصولات متنوع ایسوس در بازار جهان و ایران آشنا می شویم.

لپ تاپ

می توان گفت ایسوس برای هر بودجه و کاربردی خانواده ای از لپ تاپ ها را عرضه کرده است. در ادامه با انواع این لپ تاپ ها آشنا می شویم.

سری X

آیا به دنبال یک لپ تاپ برای استفاده روزمره هستید و نمی خواهید هزینه زیادی بپردازید؟ می توانید نگاهی به سری X ایسوس بیاندازید. از لپ تاپ های مدل پایه برای مرور اینترنت و پردازش متن تا لپ تاپ های قدرتمند برای ویرایش ویدیو در این دسته قرار می گیرند. البته نباید انتظار پردازشگر قوی یا گرافیک جدا گانه داشته باشید.

سری vivo Book

سری VivoBook سری اصلی لپ‌تاپ‌های این شرکت است که طیف گسترده ای از کاربری ها را پشتیبانی می کند و برای استفاده خانگی، اداری و دانشجویی ارائه می‌شود. این لپ تاپ ها بیشتر بر روی بهره‌وری و استفاده عمومی تمرکز می‌کنند، بنابراین هیچ گزینه گرافیکی خیلی قدرتمندی را در اینجا نخواهید دید. اگرچه ارزش زیادی در مقابل مبلغ پرداختی دارند. سری VivoBook دارای چهار سطح است: VivoBook، VivoBook S، VivoBook Pro و VivoBook Flip.

معرفی برند ایسوس
ASUS Zenbook Flip Pro

سری Zen Book

ZenBook سری اصلی لپ‌تاپ‌های ایسوس است. ایسوس لپ‌تاپ‌های سری ZenBook را به‌عنوان ممتاز، نازک و سبک به بازار عرضه می‌کند. این سری تعادل عالی از قابلیت حملِ آسان، ظرافت و قدرت را فراهم می کند. مدل های ZenBook ایسوس از 13 اینچ تا 15 اینچ متغیر است. ZenBook مدل اولیه است و ZenBook S و ZenBook Pro مدل های لوکس تر با قوی ترین مشخصات هستند. اگر شما وسیله ای می خواهید که هم لپ تاپ باشد و هم تبلت، در این صورت ZenBook Flip انتخاب خوبی برای شماست.

سری ROG و TUF

ROG مخفف جمهوری گیمرها است. TUF مخفف The Ultimate Force است. با لپ تاپ ایسوس ROG یا TUF، شما آماده انجام بازی های مورد علاقه خود هستید. مدل‌های TUF برای اجرای اکثر بازی‌ها مناسب هستند، به شرطی که از نظر گرافیکی خیلی سطح بالا نباشند و همیشه نخواهید با تنظیمات فوق‌العاده بازی کنید. اما اگر تنظیمات خیلی بالا مد نظر شما است یک مدل ROG با حداقل NVIDIA GeForce GTX 1070 انتخاب کنید. با یک ROG، می توانید به راحتی تمام بازی های مورد علاقه خود را با بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی کنید.

معرفی برند ایسوس
لپ تاپ ROG

سخت افزار

اگر نگاهی به بازار یا حتی کامپیوتر خود بکنید با محصولات متنوع ایسوس در بخش سخت افزار رو به رو می شوید. در این بخش لیست بلندِ محصولات ایسوس شامل مادربورد، کارت گرافیک، کارت صدا، مودم و روتر، All in One، مینی پی سی، ایسوس سرور، مانیتور و چندین محصول ریز و درشت دیگر می شود. اگر به دنبال راه اندازی یک سیستم قدرتمندِ گیمینگ یا رندرگیری هستید می توانید نگاهی به محصولات قدرتمند ایسوس داشته باشید.

معرفی برند ایسوس
محصولات ایسوس

تلفن های هوشمند و تبلت

پس از قطع همکاری با گارمین، اولین نسل گوشی های هوشمند Asus ZenFone در سال 2014 در لاس وگاس، نوادا معرفی شد. نسل دوم اسمارت فون های زنفون ایسوس در سال 2015 عرضه شد. Asus ZenFone 2 به عنوان تلفن همراه پرچمدار ایسوس به بازار عرضه شد. این گوشی موبایل دارای 4 گیگابایت رم، دو درگاه میکرو سیم کارت و باتری غیر قابل تعویض 3000 میلی آمپر ساعتی بود. ایسوس هشتمین نسل تلفن های خود را با عنوان zenfone به بازار عرضه کرده است. ایسوس از سال 2018 گوشی های مخصوص بازی را تحت عنوان ROG معرفی کرد. این گوشی ها را می توان یک هیولای بازی در نظر گرفت.

آخرین محصول از این سری با عنوان ROG Phone 6 series راهی بازار شد. فناوری هایی که ایسوس در معرفی این گوشی هوشمند معرفی کرده است بسیار به روز و فوق العاده هستند و اگر مشتاقانه منتظر خرید یک تلفن هوشمند مخصوص بازی هستید، این بهترین انتخاب شما خواهد بود. البته برچسب قیمتی پرچمدار های ایسوس نسبت به رقبا تا حد قابل توجهی بالاتر است، اما با بررسی قابلیت ها و فناوری های به کار رفته و کیفیت ساخت بسیار بالای ایسوس می توان این فاصله قیمتی را توجیه کرد.

معرفی برند ایسوس
ASUS ROG phone 6 pro

محصولات اندرویدی و ویندوزی ایسوس در بخش تبلت ها هم حضور گسترده ای در بازار ایران دارند. دو نسل از Nexus 7 که برای Google و با نام تجاری Google ساخته شده است، برای عرضه در جولای 2012 معرفی شد. در 24 ژوئیه 2013، ایسوس جانشین Google Nexus 7 را معرفی کرد. ایسوس همچنین با مایکروسافت در توسعه تبلت های قابل تبدیل با سیستم عامل ویندوز 8 همکاری داشته است. در سال 2013، ایسوس یک رایانه تبلت مبتنی بر اندروید را معرفی کرد که وقتی به صفحه کلید متصل شود، تبدیل به یک دستگاه ویندوز 8 می شود که آن را Transformer Book Trio نامید. صفحه کلید را می توان به یک مانیتور شخص ثالث متصل کرد و تجربه ای شبیه به دسکتاپ ایجاد کرد.

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *