0

اینترک intrack.ir؛ پلتفرم جامع اتوماسیون بازاریابی

پلتفرم تبلیغاتی و مارکتینگ اینترک intrack.ir

اینترک ابزاری دقیق، کاربردی و مولتی چنل است که فعالیت‌های شما در حوزه ایمیل مارکتینگ، اس‌ام اس مارکتینگ و پوش‌مارکتینگ را هوشمند می‌کند. با اینترک، در هر مقیاسی می‌توانید مشتریان را دسته‌بندی کنید و برایشان پیام‌شخصی‌سازی شده ارسال کنید. ابزارهای پیشرفته اینترک کنار شماست تا ارتباط شما با مشتری، دقیق و درست‌تر از همیشه باشد.

شناسنامه سایت اینترک

ناماینترک، intrack.ir
آدرس سایتintrack.ir
آدرس شرکتتهران، خیابان گاندی جنوبی، نبش خیابان بیست و یکم، پلاک ۲۸
ایمیل[email protected]
تلفن تماس
لینکدینintrack-ir
اینستاگرامintrack.ir

اینترک چیست و چگونه کار می‌کند؟

پلتفرم اتوماسیون بازاریابی اینترک با بهره‌گیری از تحلیل داده به کسب‌وکارها ابزاری برای تعامل با مشتری ارائه می‌دهد. این پلتفرم یک پنل در اختیار مدیران بازاریابی و صاحبان کسب‌وکارهای مختلف می‌دهد تا فرآیندهای بازاریابی کسب‌وکارشان را کنترل کنند. ساختار اینترک به کسانی که با پنل کار می‌کنند این امکان را می‌دهد که پیام‌های ارسالی را به‌صورت هوشمند زمان‌بندی کنند و مخاطب آن را نیز به شکلی سیستماتیک دسته‌بندی کنند. در اینترک شما می‌توانید پیام شخصی‌سازی شده برای مشتریان بفرستید و نتایج آن‌را آنالیز کنید.

برای مثال شما می‌توانید در بخش SMS از پنل اینترک کمپینی بسازید که به‌طور اتوماتیک برای هر کسی که در سایت ثبت‌نام می‌کند، سه ساعت بعد از ثبت‌نام، پیام خوشامدگویی ارسال کنید. 

«هر کسی در سایت ثبت‌نام می‌کند» یعنی انتخاب هوشمند مخاطب پیام. نام دیگر این کار بخش‌بندی (Segmentation) است. 

«سه ساعت بعد از ثبت‌نام» یعنی زمان‌بندی هوشمند ارسال پیام. 

برای درک بهتر روند کاری inTrack بهتر است قبل از هر چیزی این مفاهیم اساسی را بشناسید:

کاربر (User)

هر کسی که وارد سایت شما می‌شود یا از اپلیکیشن شما استفاده می‌کند، کاربر محسوب می‌شود. اینترک پس از اتصال SDK شروع به جمع‌آوری داده‌های کاربران و ساخت پروفایل‌های کاربری می‌کند تا در ادامه از این پروفایل‌ها برای اجرای کمپین‌های مختلف استفاده کند. در اینترک دو نوع کاربر داریم:

کاربر ناشناس (Unknown User): زمانی که کاربری وارد وب‌سایت می‌شود و هنوز ثبت‌نام نکرده است، اینترک او را به‌عنوان کاربر ناشناس تشخیص و یک شناسه بی‌نام (Anonymous ID) به او اختصاص می‌دهد. این شناسه و پروفایل ناشناس برای ثبت رفتار کاربر قبل از ثبت‌نام مهم است. 

کاربر آشنا (Known User): بازدیدکننده سایت با کامل کردن ثبت‌نام، به کاربر تبدیل می‌شود و یک شناسه کاربری (User ID) به او اختصاص می‌یابد. این شناسه در ادامه برای بازیابی اطلاعات کاربر در کمپین‌ها یا مسیر سفر مشتری کاربرد خواهد داشت. پروفایلی که inTrack برای کاربر شما می‌سازد شامل یک‌سری ویژگی (Attributes) است که به شناختن عادات و رفتارهای مشتری کمک می‌کنند. این ویژگی‌ها دو نوع است:

  • ویژگی سیستمی (System Attributes): یک سری ویژگی‌ها به‌طور خودکار توسط اینترک شناسایی و دنبال می‌شوند. ویژگی‌هایی مثل نام، سن و شماره تلفن. 
  • ویژگی دلخواه (Custom Attributes): کسب‌وکارها می‌توانند متناسب با شرایط و نیازهای کسب‌وکارشان ویژگی‌هایی را برای سیستم تعریف کنند. برای مثال ممکن است حجم خرید مشتریان برای یک کسب‌وکار مهم باشد. تعریف ویژگی برای سیستم توسط تیم فنی کسب‌وکار مورد نظر انجام می‌شود. 

رویداد (Event)

کاربران می‌توانند رویداد‌های مختلفی را در سایت یا اپلیکیشن شما رقم بزنند. رویداد‌هایی مثل اضافه کردن سبد خرید یا اضافه کردن کامنت. رویداد یا Event در اینترک دو نوع دارد:

رویداد سیستمی (System Events): این‌ها رویداد‌هایی هستند که سیستم به‌طور پیش‌فرض آن‌ها را دنبال می‌کند. فهرستی از این رویداد‌ها در لینک زیر قابل مشاهده است:

http://docs.intrack.ir/system-events

رویداد دلخواه (Custom Events): این‌ها رویداد‌هایی هستند که کسب‌وکار مورد نظر با توجه به نیازها و اولویت‌های خود از طریق تیم فنی برای سیستم تعریف می‌کند. برای مثال ممکن است یک کسب‌وکار بخواهد کامنت گذاشتن کاربران را زیر نظر بگیرد. 

یک رویداد، درست مثل کاربر، با یک سری ویژگی تعریف می‌شود. زیرا اهمیت دارد که آن رویداد با چه شرایطی اتفاق افتاده است. برای مثال اینکه کاربر با چه سیستم‌عاملی، در چه زمانی و از چه لوکیشنی رویداد را به انجام رسانده است برای کسب‌وکارها مهم است. ویژگی رویداد نیز خود دو نوع است:

ویژگی‌های سیستمی (Event System Attributes): ویژگی‌هایی مثل زمان و تاریخ انجام شدن رویداد به‌طور خودکار توسط سیستم ثبت می‌شوند.

ویژگی‌های دلخواه رویداد (Event Custom Attributes): هر کسب‌وکار می‌تواند یک سری ویژگی دلخواه برای رویدادها تعریف کند.

سگمنتیشن یا دسته‌بندی اطلاعات مشتریان در اینترک

یکی از پایه‌ای‌ترین مفاهیم اینترک را می‌توان بخش‌بندی (Segmentation) دانست. قبل از بخش‌بندی، شما اطلاعات تمام مشتریان خود را در قالب پروفایل‌های کاربری در اختیار دارید. اما برای اجرای هوشمند استراتژی‌های بازاریابی نیاز است این پروفایل‌ها در گروه‌های معناداری قرار بگیرند. 

گروه معنادار چیست؟

یک کسب‌وکار دیجیتال (E-commerce) را در نظر بگیرید که لوازم دیجیتال را در وب‌سایت خود به فروش می‌رساند. در میان مشتریان این کسب‌وکار، «مشتریانی که به تازگی لپ‌تاپ خریده‌اند» یک گروه معنادار به‌حساب می‌آید. زیرا این افراد نیازهای مشترکی مثل ماوس، کیبورد یا کول‌پد دارند. ارائه تخفیف‌های اختصاصی روی همین نیازهای مشترک به این دسته از افراد احساس خوبی را منتقل می‌کند. آن‌ها پس از دریافت پیام احساس می‌کنند که فروشگاهی که از آن خرید کرده‌اند به نیازهایشان توجه ویژه‌ای دارد و در نتیجه انگیزه بازگشت به سایت و خرید دوباره را پیدا خواهند کرد. 

در اینترک دو نوع سگمنت وجود دارد:

۱. سگمنت لحظه‌ای (Live Segment): این سگمنت مدام در حال Refresh شدن و تغییر اندازه است. برای مثال اگر از بخش Live Segment در پنل اینترک سگمنتی بسازید که افراد با حجم خرید بیشتر از ۱۰ میلیون را شامل شود، هر زمان مجموع خرید کسی از ۱۰ میلیون تومان گذر کرد، پروفایل او به این سگمنت منتقل می‌شود. یکی از کاربردهای مهم سگمنت لایو همین مشخص کردن مشتریان وفادار به صورت خودکار است. چرا که با ساخت یک سگمنت لایو با این مشخصات، مشتریان با گذر کردن از حد خاصی از خرید یا زمان عضویت به سگمنت مورد نظر منتقل شده و پیام‌های مختص مشتریان وفادار را دریافت خواهند کرد.

۲. سگمنت استاتیک (Static Segment): این سگمنت اعضای خود را در لحظه ایجاد انتخاب کرده و پس از آن به‌طور خودکار به‌روز نمی‌شود. برای مثال فرض کنید شرکتی بخواهد یک لیست ۱۰۰ نفره از مشتریان VIP مشخص کند. در اینترک می‌توانید با آپلود لیستی از شناسه کاربری، ایمیل‌ها یا شماره تلفن‌های کاربران مورد نظر، پروفایلشان را به یک سگمنت مشخص منتقل کنید. 

فرآیند ارسال پیام در اینترک

همانطور که می‌دانید اینترک فراتر از یک پلتفرم خودکارسازی ارسال پیام است. در اینترک کسب‌وکارها می‌توانند سیستم را برای ارسال پیام به صورت هوشمند برنامه‌ریزی کنند. این فرآیند با انتخاب کمپین و تعیین نام آغاز می‌شود. سپس نوع کمپین مشخص می‌شود. کمپین‌ها در اینترک چهار نوع دارند:

۱. کمپین یک‌باره (One-Time): این نوع کمپین فقط یک بار در یک تاریخ و زمان مشخص پیام ارسال می‌کند. برای مثال می‌توان تعیین کرد که در شب یلدا برای کاربران یک پیام تبریک یا کد تخفیف یلدایی ارسال شود. 

۲. کمپین بازگشتی (Recurring): این نوع کمپین به‌طور تکرار شونده در پایان دوره‌های زمانی مشخص شده پیام ارسال می‌کند. برای مثال در پایان هر سال، هر یک ماه یا هر سه هفته. از این نوع کمپین می‌توان برای مواردی مثل یادآوری پایان اشتراک کاربر استفاده کرد. 

۳. کمپین قابل فعال‌سازی (Triggered): این نوع کمپین در انتظار انجام شدن یک رویداد مشخص توسط کاربر می‌ماند و به کاربرانی که در بازه زمانی تعیین شده آن رویداد را انجام دهند، پیام ارسال می‌کند. یک مثال ساده این است که هر کسی ثبت‌نام را تکمیل کرد، پیامکی با محتوای تخفیف خرید اول برای او ارسال شود. 

۴. کمپین تراکنشی (Transactional): این کمپین صرفا جنبه اطلاع‌رسانی دارد برای مثال پیامک یا نوتیفیکیشنی که موفقیت‌آمیز بودن خرید را به اطلاع کاربر می‌رساند. 

پس از تعیین نوع کمپین سراغ تعیین نوع محتوا می‌رویم. پیام‌ها در اینترک از لحاظ نوع محتوا دو نوع هستند. پیام‌های تبلیغاتی (Promotional) که با هدف جذب کاربر و ترغیب او به خرید بیشتر ارسال می‌شوند و پیام‌های تراکنشی (Transactional) که هدف اطلاع‌رسانی دارند. تفاوت این دو نوع پیام در این است که پیام‌های تراکنشی قابلیت این را دارند که برای همه مخاطبین ارسال شوند اما پیام‌های تبلیغاتی را می‌توان از طریق سرویس‌دهنده‌های موبایل غیرفعال کرد. 

با انتخاب نوع کمپین، یکی از دسته‌هایی که در قسمت سگمنتیشن ساخته شده‌اند را انتخاب و زمان ارسال پیام می‌شود. پلتفرم اینترک با ارائه امکانات کنترلی به کسب‌وکارها کمک می‌کند از ایجاد حس مزاحمت در کاربران جلوگیری کنند و به این منظور سه ابزار کنترلی در قسمت تعیین زمان کمپین اینترک وجود دارد:

  • محدودیت تعداد پیام (Frequency Capping): محدودیت ارسال پیام یا FC به کسب‌وکارها این امکان را می‌دهد که برای هر کانال ارتباطی محدودیت تعداد پیام تعیین کنند. برای تعیین این محدودیت‌ها از بخش تنظیمات می‌توان استفاده کرد. در زمان ساختن کمپین می‌توانید تعیین کنید که آیا این کمپین از قوانین تعیین شده در تنظیمات پیروی می‌کند یا خیر. 
  • محدودیت ساعات ارسال (Do not disturb): این قابلیت که به‌طور مخفف DND نامیده می‌شود به این معنا است که کسب‌وکارها می‌توانند ارسال پیام در یک سری ساعات را محدود کنند. تعیین این ساعت‌ها نیز از قسمت تنظیمات ممکن است. 
  • صف ارسال (Queueing): اگر کمپین از قوانین محدودیت تعداد و ساعات ارسال پیروی کند، سیستم جلوی ارسال بعضی از پیام‌ها را به دلیل گذشتن از این محدودیت‌ها خواهد گرفت. از این بخش می‌توان تعیین کرد که: گزینه اول) پیام‌ها در صورت ارسال نشدن هرگز دوباره ارسال نشوند. گزینه دوم) پیام‌ها در صورت ارسال نشدن وارد صف شده و برای مدتی در صف می‌مانند.

نوشتن متن پیام

بسته به کمپین انتخاب شده اعم از پیامکی یا ایمیل یا پوش، نوع پیام می‌تواند متفاوت باشد.  به عنوان مثال در کمپین پوش نوتیفیکشن می‌توانید از محتوای تصویری استفاده کنید و در کمپین‌های پیامکی بهتر است پیام کوتاه و دارای لینک باشد. همچنین کمپین‌های ایمیلی را می‌توانید در اینترک به وسیله قالب‌های از پیش ساخته شده اجرا کنید یا خودتان یک قالب جدید برای ایمیل‌هایتان بسازید. 

تست کمپین

یکی دیگر از مزایای کار با پنل اینترک در مقایسه با سرویس‌های مشابه در ایران، امکان تست کمپین‌ها قبل از اجرای آن‌ها است. علاوه بر این در اینترک می‌توانید چند نسخه پیام برای یک کمپین بسازید و نتایج ارسال آن‌ها را با هم مقایسه کنید. 

A/B Testing

یک کسب‌وکار می‌تواند با روش‌ها و لحن‌های مختلفی با مشتریان ارتباط بگیرد. برای تشخیص اینکه کدام لحن برای نوشتن پیام‌ها و جذب مشتری مناسب‌تر است گاهی می‌توان عملکرد رقبا را مطالعه کرد؛ اما گاهی اطلاعات کافی در دسترس نیست و در نتیجه تنها راه پیدا کردن جواب درست، آزمون و خطا خواهد بود. پلتفرم اینترک امکان این آزمون و خطا را فراهم کرده است.

تست کمپین با استفاده از سگمنت‌های آزمایشی

در ادیتور سگمنت اینترک تحت عنوان حالت تست (Test Mode) قرار دارد که امکان انتخاب یک سگمنت برای کمپین را تستی را فراهم می‌کند. در این مرحله می‌توانید یکی از سگمنت‌های ایجاد شده در حالت Test Mode را انتخاب کرده اثربخشی و پیام خود را قبل از اجرای نهایی روی حاضران این سگمنت بررسی کنید. 

مرور تنظیمات کمپین و اجرای آن

در مرحله تست کمپین می‌توانید با انتخاب گزینه Preview & Launch به صفحه نهایی برسید. در این صفحه تمام تنظیمات تعیین شده برای کمپین به‌صورت خلاصه به‌نمایش درمی‌آید تا سازنده کمپین از تطابق تنظیمات با خواسته‌هایش اطمینان حاصل کند. 

خدمات اینترک

با inTrack می‌توانید با استفاده از مسیرهای متنوع و همه جانبه، ارتباطی صمیمی و کارآمد با مشتریان خود داشته باشید.

پیامک

یکی از کانال‌های ارتباطی شما و مشتری‌هایتان، پیامک است. در inTrack می‌توانید یک پیامک بنویسید، آن را زمان‌بندی کنید و برای دسته‌ مشخصی از مخاطبان خود بفرستید. پیامک شما می‌تواند پیام تبلیغاتی مثل معرفی محصول جدید یا اطلاع‌رسانی مثل پیامک تراکنش، خرید و زمان‌بندی ارسال باشد.

به‌عنوان مثال فرض کنید کاربر شما سبد خرید خود را با تعدادی محصول پر کرده اما قبل از نهایی کردن خرید، آن را رها می‌کند. این نیمه‌کاره گذاشتن خرید ممکن است به‌دلیل قطع شدن اینترنت یا گران بودن محصول باشد. با inTrack می‌توانید در قالب یک پیامک این خرید نیمه‌کاره را به کاربر یادآوری کنید و برای این‌که انگیزه بیشتری به او بدهید، یک کد تخفیف هم در پیامک خودتان بگذارید.

ایمیل مارکتینگ

ابزار بعدی شما در اینترک، ایمیل مارکتینگ است. برای این‌کار ما نمونه‌های آماده ایمیل (Template) را در اختیارتان می‌گذاریم و علاوه بر آن، شما می‌توانید نمونه ایمیلی که مد نظرتان را با گرافیکی که خودتان می‌پسندید، آپلود یا طراحی کنید. 

به‌عنوان مثال فرض کنید مشتری از یک دسته‌بندی محصول (مثلا لوازم خانگی) خرید کرده و می‌خواهید محصولات دیگر آن دسته‌بندی را به او معرفی کنید. در چنین شرایطی به یک ایمیل گرافیکی مثل نمونه زیر نیاز خواهید داشت. با ادیتور گرافیکی inTrack می‌توانید ظاهر ایمیل را مثل شکل زیر یا هر شکلی که مد نظر خودتان است طراحی کنید.

پوش نوتیفیکیشن اپ

پلتفرم  inTrack به شما این امکان را می‌دهد که علاوه‌بر شخصی‌سازی محتوا و زمان‌بندی پوش‌نوتیفیکیشن‌ها، با اضافه کردن تصاویر، پیام‌های جذاب‌تری برای کاربران خود ارسال کنید. ارسال پوش‌نوتیفیکیشن با محتوای درست در زمان درست می‌تواند اثربخشی بالایی داشته باشد و انگیزه بازگشت کاربر به اپلیکیشن را فراهم کند. 

به‌عنوان مثال فرض کنید آخرین بازدید یک کاربر بیشتر از سه هفته پیش است؛ اگر با توجه به خریدهای قبلی او، محصولات مورد علاقه‌اش را شناسایی کرده و نوتیفیکیشنی برای تخفیف روی یکی از این محصولات به او نشان بدهیم، این کاربر انگیزه لازم برای ورود دوباره به اپلیکیشن و بازدید از محصولات را پیدا می‌کند.

پوش نوتیفیکیشن وب

پوش‌نوتیفیکیشن وب یکی از بهترین راه‌ها برای افزایش نرخ بازگشت کاربران به وبسایت شما است؛ اما در حال حاضر بسیاری از کسب‌وکارها این قابلیت را بدون هدف خاصی مورد استفاده قرار داده و برای تمام کاربران یک پیام را ارسال می‌کنند. با inTrack می‌توانید طراحی گرافیکی نوتیفیکیشن را در کنار شخصی‌سازی متن آن داشته باشید.

برای مثال فرض کنید برند شما می‌خواهد موجود شدن یک محصول جدید روی سایت را به اطلاع علاقه‌مندان آن محصول برساند. برای این کار کافی است کسانی که از دسته‌بندی مربوطه بازدید کرده‌اند را مخاطب پیام قرار دهیم. با انجام این فعالیت می‌توانید مخاطبان را حتی زمانی که خارج از سایت شما در حال وب‌گردی هستند، به سایت برگردانید.

کاستوم چنل

بعضی اوقات برندها برای انجام فعالیت‌های بازاریابی از چند پلتفرم به‌صورت همزمان استفاده می‌کنند. با کاستوم چنل می‌توانید داده‌های جمع‌آوری شده توسط inTrack را به پلتفرم‌های دیگر ارسال کنید. 

برای مثال فرض کنید برند شما قصد دارد از یک سرویس ارائه پرسشنامه برای نظرخواهی از مشتریان استفاده کند؛ برای این کار کافی است داده‌های کاربران مورد نظر را از طریق قابلیت Custom Channel در پنل inTrack به پنل مقصد ارسال کنید.

سگمنتیشن چیست؟ 

یکی از مهم‌ترین اقدامات شما در اتوماسیون بازاریابی، بخش‌بندی مشتریان است. بخش‌بندی مشتریان یا سگمنتیشن به این معنا است که آن‌ها را براساس ویژگی‌های شخصی (سن، جنیست و…) و رفتاری (آخرین خرید، سابقه جستجو و…) به دسته‌های معنادار تقسیم کنید. چرا این کار اهمیت دارد؟ به این دلیل که با بخش‌بندی مشتریان، می‌توان نیازهای هر بخش را دقیق‌تر پیدا کرد و با توجه به نیازهای آن‌ها برای آن‌ها پیام شخصی‌سازی‌شده ارسال کرد. سگمنتیشن درست می‌تواند نتایج کمپین‌ها را به صورت چشمگیری ارتقا دهد. در این مطلب با بخش‌بندی یا سگمنتیشن بیشتر آشنا شوید.

بخش‌بندی مشتریان چگونه به درک نیازهای آنان کمک می‌کند؟

یک پلتفرم فروش کتاب الکترونیکی را در نظر بگیرید. می‌توان گفت دسته‌های زیر در مشتریان این فروشگاه وجود دارند:

  • جوانان ۲۰ تا ۳۰ سال محصل 
  • پژوهشگران و اساتید دانشگاه
  • مخاطبان عام
  • کودکان و نوجوانان

برای مثال جوانان ۲۰ تا ۳۰ سالی که مشغول به تحصیل‌اند کتاب‌های عمومی و تخصصی را در کنار هم نیاز دارند. در حالی که پژوهشگران و اساتید دانشگاه علاقه کمتری به کتاب‌های عمومی داشته و روی کتاب‌های تخصصی تمرکز دارند. از طرفی دیگر قیمت برای جوانان اهمیت بیشتری دارد. همانطور که می‌بینید وجود ویژگی‌های مشترک بین افراد حاضر در یک دسته به‌معنای وجود ویژگی‌های مشترک بین آن‌ها است. 

بخش‌بندی تعداد زیادی مشتری و تقسیم آن‌ها به دسته‌هایی معنادار برابر است با تقسیم یک مسئله بزرگ به چندین مسئله کوچک و متوسط و حل کردن آن‌ها برای حل مسئله اصلی. حل مسائل کوچک مصرف منابع کمتری را می‌طلبد و این یعنی تیم بازاریابی می‌تواند با کاهش حجم کاری، همان مقدار نتیجه را بگیرد. 

علاوه بر این توجه به نیازهای مشتری و تطابق پیام‌ها و کمپین‌ها با این نیازها، باعث انتقال حس مثبت به او می‌شود و انگیزه او برای وفاداری به کسب‌وکار را افزایش می‌دهد. هر چه دسته‌بندی‌های خود را جزئی‌تر کنید میزان تطابق پیام با نیازهای مشتری بیشتر خواهد شد. به این کار خرده‌بخش‌بندی (micro-segmentation) گفته می‌شود. 

مزایای بخش‌بندی مشتریان

در این بخش به شما نشان می‌دهیم که چگونه بخش‌بندی مشتریان به شما برای ترغیب آن‌ها برای تکرار خرید و افزایش ارزش چرخه عمر مشتری (CLV) کمک می‌کند. 

۱. درک انگیزه‌های مشتریان

وجود اشتراک میان افراد از نظر ویژگی‌های مختلف شخصی و رفتاری معمولا بیانگر شباهت در نیازهای آنان است. برای مثال «مشتریان بین ۲۰ تا ۳۰ سال که کفش ورزشی را در وبسایت یا اپلیکیشن جستجو کرده‌اند» یک Segment یا دسته معنادار است. این سگمنت شامل جوانان ورزشکار است که بدون شک نیازها و انگیزه‌های مشترکی با یکدیگر دارند. 

۲. جلب تعامل و مشارکت مشتریان با پیام‌های معنادار و مرتبط

زمانی که نیازها و انگیزه‌های مشتری به خوبی درک شود، امکان ارسال پیام‌های شخصی‌سازی شده فراهم خواهد شد. پیام‌هایی مثل ارائه تخفیف روی محصولات مورد علاقه مشتری یا معرفی محصولات مرتبط و مکمل، به مشتری احساس خوبی منتقل می‌کند و درصد مشارکت و تعامل (engagement rate) مشتریان را بالا می‌برد. 

۳. شناخت عمیق‌تر کانال‌ها و منابع درآمدی

دسته‌بندی مشتریان این امکان را به شما می‌دهد که نتایج کمپین‌های خود را روی دسته‌های خاص بررسی کنید. به این معنی که کد تخفیف را کدام دسته بیشتر استفاده کرده‌اند و کدام دسته از پیشنهاد خرید استقبال می‌کنند. همچنین این امکان را دارید که بررسی کنید هر کدام از سگمنت‌های شما، با کدام کانال، بیشتر ارتباط می‌گیرند. مثلا نتیجه کمپین پیامکی را روی سگمنت A و نتیجه کمپین ایمیلی را روی همان سگمنت می‌توانید به درستی تحلیل و آنالیز کنید.

۴. حمایت از مشتریان وفادار

با بخش‌بندی می‌توان مشتریان را از نظر وفاداری و تکرار خرید به دسته‌های مختلفی تقسیم کرد. در اینترک می‌توانید مشتریان را بر حسب زمان آخرین خرید (Recency) و دفعات خرید (Frequency) به دسته‌های مختلفی از جمله مشتریان وفادار، مشتریان ثابت، مشتریان یک‌باره و… تقسیم کرده و با هر دسته متناسب با نیازهایشان برخورد کنید. برای مثال مشتریان یک باره ممکن است پس از یک تجربه بد در خرید تصمیم به ترک سایت یا اپلیکیشن گرفته باشند. با شناسایی این افراد و اختصاص تخفیف‌های شخصی‌سازی شده به آن‌ها، می‌توان شانس بازگشت را افزایش داد. 

چگونه بخش‌بندی کنیم؟

قبل از هر چیزی بهتر است هدف خود از بخش‌بندی را مشخص کنید. آیا هدف شما رساندن مشتریان به ثبت نام در سایت یا خبرنامه است یا می‌خواهید او را برای انجام خرید مجاب کنید. پس انتخاب هدف می‌توان راه رسیدن به آن را از طریق ساخت سگمنت‌های کوچک آغاز کرد. برای مثال اگر هدف شما رساندن مشتریان به ثبت نام در سایت باشد، می‌توانید مشتریان را بر اساس محصولاتی که اخیرا بازدید کرده‌اند بخش‌بندی کنید و به هر دسته در ازای ثبت نام، تخفیف روی دسته محصولات مورد علاقه‌شان را پیشنهاد دهید. در ادامه سعی کنید تداخل سگمنت‌ها با یکدیگر را تا حد ممکن از بین ببرید. برای این کار باید شروط سگمنتیشن را طوری تعیین کنید که به گروهی خاص و معنادار از مشتریان شما اشاره کند. 

سگمنتیشن در اینترک چگونه است؟

همانطور که گفتیم مشتریان در نتیجه بخش‌بندی بر اساس یک یا چند ویژگی، به چند سگمنت تقسیم می‌شوند. سگمنت‌ها در واقع مخاطبان پیام‌های شما هستند و به شما کمک می‌کنند پیام‌های خود را هدفمند کنید. برای مثال دانشجویان یا افراد میانسال علاقه‌مند به کتاب‌های کلاسیک در یک فروشگاه الکترونیکی کتاب. در اینترک می‌توانید دو نوع سگمنت داشته باشید: سگمنت‌های لایو و سگمنت‌های استاتیک. 

سگمنت لحظه‌ای (Live Segment)

در این بخش از پنل inTrack می‌توانید با توجه به ویژگی‌های رفتاری (Behavioral) و دیگر ویژگی‌های مشتریان (System and custom attributes) سگمنت بسازید. هر سگمنت از یک سری شرط تشکیل می‌شود. برای مثال «مشتریانی که با موبایل اندرویدی وارد اپلیکیشن شده‌اند و محل زندگی آن‌ها تهران است». زمانی که شما یک سگمنت لایو با چنین شرطی می‌سازید، اینترک داده‌های سایت شما را زیر نظر می‌گیرد و هر زمان شرایط یکی از کاربران با شرایط تعیین شده برابر شد، پروفایل او  وارد این سگمنت می‌شود. 

ساخت سگمنت لحظه‌ای:

قدم اول: انتخاب گزینه Live Segment از پنل سمت چپ و کلیک روی علامت + در بالای صفحه برای ساخت سگمنت جدید. با کلیک روی + پروسه ایجاد سگمنت جدید از طریق ادیتور سگمنت اینترک شروع خواهد شد. در ادامه لازم است ویژگی‌های مورد نیازتان را برای ساخت سگمنت به اینترک معرفی کنید. به عنوان مثال کسانی که کتگوری خرید آن‌ها لپ‌تاپ بوده است را اضافه می‌کنیم.

قدم دوم: برای رسیدن به شرایط تعیین شده در مثال (خریداران لپ‌تاپ در یک ماه اخیر) نیاز به ترکیب چند شرط داریم. با کلیک روی دکمه And Filter می‌توانیم شرط موجود را از لحاظ منطقی با شرط دیگری ترکیب کنیم. از این صفحه و بخش Behavioral، «خرید موفقیت‌آمیز» (Item-Successfully Purchased) را انتخاب می‌کنیم. 

قدم سوم: حالا نوبت به مقداردهی فیلدهای مربوط به رویداد مورد نظر می‌رسد. در این سناریو زمان اتفاق افتادن رویداد برای ما مهم است. در همین راستا پس از انتخاب رویداد مورد نظر (خرید موفقیت‌آمیز) روی مستطیل پایین آن کلیک کرده و Time را انتخاب می‌کنیم. حالا اگر روی Save کلیک کنیم سگمنتی خواهیم داشت که خریداران لپ‌تاپ در تاریخ مورد نظر را پیدا کرده و به‌عنوان مخاطب پیام‌ها قرار می‌دهد. 

سناریوی اضافی: کسانی که لپ‌تاپ خریده‌اند «یا» کسانی که موبایل خریده‌اند. And و Or در پنل اینترک درست مثل And و Or در منطق عمل می‌کند. 

  • کسانی که موبایل خریده‌اند «و» کسانی که لپ‌تاپ خریده‌اند: کسانی که هم لپ‌تاپ و هم موبایل خریده‌اند.
  • کسانی که موبایل خریده‌اند «یا» کسانی که لپ‌تاپ خریده‌اند: تمام کسانی که لپ‌تاپ یا موبایل خریده‌اند.

زمانی که یک بخش یا سگمنت ساخته شد، می‌توان از آن برای ارسال پیام استفاده کرد. برای مثال می‌توان تعیین کرد هر کسی در یک ماه اخیر لپ‌تاپ خریداری کرده است، یک پیامک با محتوای کد تخفیف کیف لپ‌تاپ دریافت کند. 

گاهی نیز می‌توان در زمان ساخت سگمنت گزینه Test-Mode را فعال کرد تا سگمنت مورد نظر برای تست کردن کمپین‌ها مورد استفاده قرار بگیرد. 

سگمنت استاتیک (Static Segment)

ممکن است شما فروشگاهی فیزیکی باشید که اطلاعات مشتریان خود را به صورت دستی ثبت می‌کند یا داده‌های مربوطه را از یک شرکت تحقیقات بازار به دست آورده باشید. این یعنی داده‌های شما ایستا یا Static است و قابلیت به‌روز شدن نخواهد داشت. با ورود به بخش Static Segment در پنل اینترک می‌توانید داده‌های خود را به صورت فایل CSV وارد کرده و از آن‌ها برای ارسال پیام یا ساخت جرنی استفاده کنید. 

نوع دیگری از سگمنت استاتیک وجود دارد که مراحل ساخت آن مانند سگمنت لایو است؛ با این تفاوت که این سگمنت به یک بازه زمانی به گذشته تعلق دارد. برای مثال مشتریانی که در پاییز ۹۸ خرید با مبلغ بیشتر از یک میلیون تومان انجام داده‌اند. 

ساخت سگمنت استاتیک

برای ساخت سگمنت استاتیک کافی است از نوار سمت چپ Static Segment را انتخاب کنید. در صفحه‌ای که پیش شما ظاهر می‌شود یک لیست از سگمنت‌های پیشین وجود دارد. با کلیک روی علامت + دو گزینه پیش روی شما ظاهر خواهد شد. هر کدام از این گزینه‌ها یک راه برای ساخت سگمنت استاتیک به حساب می‌آید. 

راه اول: استفاده از جدول اطلاعات مشتریان مورد نظر

اگر روی گزینه مشخص شده در تصویر بالا کلیک کنید پنجره دیگری باز خواهد شد که در آن می‌توانید با آپلود فایل CSV از اطلاعات مشتریان مورد نظر سگمنت بسازید.

همانطور که در شکل بالا می‌بینید، فایل CSV آپلود شده باید شامل یکی از ستون‌های گفته شده باشد. برای مثال اگر Email Address را انتخاب کنید، فایل CSV باید شامل ستونی باشد که ایمیل کاربران مورد نظر در آن قرار گرفته است. بدیهی است که این ایمیل‌ها باید در دیتابیس inTrack وجود داشته باشند تا سیستم آن‌ها را تشخیص داده و اطلاعات کاربران گفته شده را وارد سگمنت کند. 

راه دوم: استفاده از ادیتور پنل

همانطور که برای سگمنت لایو مشاهده کردید، پنل اینترک یک ادیتور برای ساخت سگمنت دارد که در آن می‌توانید با استفاده از ویژگی‌ها و رفتار کاربران سگمنت‌ بسازید.

با کلیک روی این گزینه صفحه‌ای مشابه شکل زیر برای شما به نمایش درمی‌آید. در این صفحه می‌توانید شروط مد نظر خود را برای ساخت سگمنت انتخاب کنید. در این مثال کاربرانی که تاریخ ساخت پروفایل آن‌ها بین یک تا ۳۰ مهر است به سگمنت اضافه شده است. 

تفاوت سگمنت استاتیک با لایو در این است که تعداد افراد حاضر در سگمنت استاتیک در زمان ایجاد آن مشخص شده و ثابت می‌ماند. 

برای درک بهتر اینترک درخواست دمو بدهید تا همکاران ما با توجه به کسب و کار شما، بهترین استفاده از اینترک را به شما آموزش بدهند.

قابلیت طراحی سفر مشتری در اینترک

یکی از ویژگی‌های مهم اینترک، طراحی سفر مشتری است. طراحی سفر مشتری (Journey Designer) قابلیتی مدرن است که به بازاریابان کمک می‌کند که مسیر حرکت مشتری را تعیین کنند. این قابلیت می‌تواند دیجیتال مارکتینگ یک مجموعه را متحول کند و هزینه‌های اضافی را به شدت کاهش دهد. در واقع با استفاده از این قابلیت می‌توانید واکنش‌های خود نسبت به فعالیت‌های انجام شده توسط مشتری را برنامه‌ریزی کنید. برای مثال با طراح سفر مشتری می‌توان حالتی را طراحی کرد که مشتری بلافاصله پس از انجام خرید اول، پیامکی با محتوای خوشامدگویی دریافت کند و اگر روی لینک کلیک کرد، پیامک دیگری ارسال شود و اگر کلیک نکرد، یک ایمیل برای او فرستاده شود. این شما هستید که تصمیم می‌گیرید هر کدام از رفتارهای مشتری، چه واکنشی روی اینترک داشته باشد. در ادامه با این قابلیت بیشتر آشنا خواهید شد. 

سفر مشتری (Customer Journey) چیست؟

کاربر برای تعامل با یک برند خاص و رسیدن به اهداف مورد نظرش، از گام‌های مختلفی عبور می‌کند. این هدف ممکن است سفارش یک کالا، دریافت گواهینامه یک دوره یا حتی گرفتن مشاوره بازاریابی باشد. کاربر با یک هدف وارد سایت یا اپلیکیشن می‌شود و سفر خود را با کلیک روی لینک‌ها و تعامل با پلتفرم آغاز می‌کند. سفر مشتری شامل همین ایستگاه‌هایی است که کاربر برای تعامل با برند و رسیدن به هدف مورد انتظار خود، از آن‌ها عبور می‌کند. 

چرا مدیریت سفر مشتری اهمیت دارد؟

مشتری ممکن است در مسیر سفر خود با موانعی روبرو شود که تعامل با برند شما را قطع کند. با دنبال کردن گام‌های او می‌توان خیلی سریع به وجود این موانع پی برد و برای رفع آن‌ها اقدام کرد. از طرف دیگر با قرار دادن خود در جایگاه مشتری می‌توانیم نیازهای او را بهتر شناخته و تجربه مشتری را بهبود ببخشیم. با مدیریت سفر مشتری، می‌توان موانع را از سر راه او برداشت. مثلا اگر مشتری شما در فروشگاه آنلاین یک خرید نیمه‌تمام گذاشت، می‌توانید با یک پیام دقیق و درست او را به سبد خرید برگردانید.

ساده‌ترین راهکار مدیریت سفر مشتری

برای مدیریت سفر مشتری تنها کافی است مسیر تعامل یک مشتری فرضی را – بر اساس رفتار پیشین مشتریان – در نظر بگیریم و گام‌های این سفر را مشخص کنیم. برای مثال:

  1. مشتری وارد سایت می‌شود.
  2. بخش «محصولات تخفیفی» صفحه اصلی توجه او را جلب می‌کند.
  3. وارد صفحه محصول می‌شود.
  4. روی دکمه «افزودن به سبد خرید» کلیک می‌کند.
  5. وارد صفحه ثبت نام سریع می‌شود.
  6. به سبد خرید رفته و پرداخت نهایی را انتخاب می‌کند.
  7. به صفحه پرداخت منتقل می‌شود.

در چنین سناریویی، مشتری ممکن است پس از اضافه کردن محصول به سبد، خرید خود را ادامه ندهد. با اینترک می‌توان تعیین کرد در صورت نیمه‌کاره ماندن خرید توسط کاربر، یک پیام خودکار با محتوای یادآوری خرید برای او ارسال شود. علاوه بر این می‌توان با توجه به علاقه کاربر به محصولات تخفیفی، پیشنهاد تخفیفات بیشتری را در قالب پیامک یا ایمیل برای او ارسال کرد.

ساخت Journey در اینترک

برای ورود به به بخش طراح سفر مشتری، کافی است پس از وارد شدن به پنل inTrack، از منوی سمت چپ گزینه Journeys را انتخاب کرده و سپس در قسمت بالایی صفحه، روی علامت + کلیک کنید. در ادامه صفحه جدیدی برای شما به نمایش درمی‌آید که با استفاده از امکانات موجود در آن می‌توانید حالت‌های مختلف سفر مشتری را طراحی کنید. 

مرحله اول: طراحی سفر

در این مرحله سناریوی مورد نظر برای سفر مشتری پیاده‌سازی می‌شود. با استفاده از نوار ابزاری که در سمت چپ قرار دارد، می‌توانید سناریوی مورد نظر خود را طراحی کنید. این نوار چهار بخش دارد:

۱. فعال‌سازها (Trigger): در این بخش شما مشخص می‌کنید که کدام رفتار مشتری شما، نیاز به واکنش است. تعیین فعال‌سازها اولین قدم شروع طراحی سفر مشتری به حساب می‌آید که شامل موارد زیر است: 

  • به انجام رسیدن یک ایونت (Occurrence of event): با استفاده از این گزینه می‌توانید به انجام رسیدن یک فعالیت از سمت مشتری (برای مثال انجام خرید) را به‌عنوان فعال‌ساز سفر مشتری تعیین کنید. برای این کار کافی است این گزینه را به سمت صفحه سفید Drag and Drop کرده و سپس برای تعیین فعالیت مورد نظرتان، روی آن کلیک کنیدو 
  • ورود به یک سگمنت یا خروج از آن توسط مشتری (Enter/Exit/Is in Segment): با استفاده از این گزینه می‌توانید وارد شدن مشتری به یک سگمنت، خروج مشتری از یک سگمنت یا حضور داشتن مشتری در یک سگمنت را به‌عنوان فعال‌ساز سفر مشتری در نظر بگیرید. برای این کار کافی است این گزینه را به سمت صفحه سفید Drag and Drop کرده و سپس برای تعیین شرایط روی آن کلیک کنید. 
  • برای گروه خاصی از مشتریان (For Specific Users): با استفاده از این گزینه می‌توانید یک لیست به‌خصوص از مشتریان را به‌صورت CSV آپلود کرده و برنامه‌ریزی سفر مشتری را برای آن‌ها انجام دهید. برای این کار کافی است این گزینه را به سمت صفحه سفید Drag and Drop کرده و برای آپلود فایل مورد نظر روی آن کلیک کنید. 

۲. فعالیت‌ها (Actions): بخش فعالیت‌ها برای این ساخته شده که شما به راحتی انتخاب کنید که از کدام طریق با مخاطب ارتباط بگیرید. با استفاده از گزینه‌های این بخش می‌توانید یک فعالیت تعاملی (مثل ارسال پیامک یا ایمیل) را به انجام برسانید. 

  • ارسال ایمیل (Send Email): با انتخاب این گزینه می‌توانید در صورت رخ دادن شرایط تعیین شده، ایمیلی را به‌صورت خودکار برای مخاطب ارسال کنید. پس از Drag and Drop کردن این گزینه روی صفحه سفید و کلیک روی آن، ادامه کار درست مثل ساخت کمپین ایمیلی انجام خواهد شد. 
  • ارسال پیامک (Send SMS): با انتخاب این گزینه می‌توانید در صورت رخ دادن شرایط تعیین شده، پیامکی را به‌صورت خودکار برای مخاطب ارسال کنید. پس از Drag and Drop کردن این گزینه روی صفحه سفید و کلیک روی آن، ادامه کار درست مثل ساخت کمپین پیامکی انجام خواهد شد.
  • ارسال پوش‌نوتیفیکیشن موبایلی (Send Push): با انتخاب این گزینه می‌توانید در صورت رخ دادن شرایط تعیین شده، پوش‌نوتیفیکیشنی را به‌صورت خودکار برای تلفن همراه مخاطب ارسال کنید. پس از Drag and Drop کردن این گزینه روی صفحه سفید و کلیک روی آن، ادامه کار درست مثل ساخت کمپین پوش‌نوتیفیکیشن برای موبایل انجام خواهد شد.
  • ارسال پوش‌نوتیفیکیشن وب (Send Web Push): با انتخاب این گزینه می‌توانید در صورت رخ دادن شرایط تعیین شده، پوش‌نوتیفیکیشنی را به‌صورت خودکار برای مرورگر مخاطب ارسال کنید. پس از Drag and Drop کردن این گزینه روی صفحه سفید و کلیک روی آن، ادامه کار درست مثل ساخت کمپین پوش‌نوتیفیکیشن وب انجام خواهد شد.
  • فراخوانی API (Call API): با انتخاب این گزینه می‌توانید در صورت رخ دادن شرایط تعیین شده، یک API را به‌صورت خودکار فراخوانی کنید.

۳. شرایط (Conditions): با استفاده از گزینه‌های این بخش می‌توانید در سناریوی خود گزاره‌های شرطی تعریف کنید. برای مثال «اگر مخاطب از راه ایمیل قابل دسترسی بود برای او یک ایمیل خوشامدگویی ارسال کن». 

  • وجود مخاطب در یک سگمنت (Is in Segment): این گزینه زمانی کاربرد دارد که بخواهید برای یک گروه مشخص از مشتریانتان (برای مثال جوانان بین ۲۰ تا ۳۰ سال) یک پیام به‌خصوص بفرستید. 
  • انجام یا عدم انجام یک فعالیت توسط کاربر (Has done event): با این گزینه می‌توانید انجام شدن یک یا چند فعالیت توسط مشتری را به‌عنوان شرط ارسال پیام تعیین کنید. برای مثال «کاربرانی که تا کنون خرید کرده و به خرید خود امتیاز داده‌اند».
  • وجود یک ویژگی در کاربر (Check User Attributes): با این گزینه می‌توانید کاربرانی که دارای یک یا چند ویژگی خاص هستند را به‌عنوان مخاطب پیام تعیین کنید؛ برای مثال «کاربران ۲۵ ساله ساکن تهران».
  • آیا کاربر در دسترس است؟ (Is User Reachable): با این گزینه می‌توانید در دسترس بودن کاربر از طریق یک کانال ارتباطی (پیامک، ایمیل یا پوش‌نوتیفیکیشن موبایل و وب) را به‌عنوان شرط ارسال پیام قرار دهید. 
  • کنترل جریان (Flow Control): گزینه‌های این بخش همانطور که از اسم آن پیدا است، برای کنترل جریان سفر مشتری کاربرد دارند.
    • وقفه تا یک زمان مشخص (Wait for some time): با این گزینه می‌توانید پیام‌های ارسالی خود را زمان‌بندی کنید. برای مثال «ده دقیقه بعد از انجام خرید توسط کاربر، برای او پیامک ارسال کن».
    • وقفه تا یک بازه زمانی مشخص  (Wait for time slot): با این گزینه می‌توانید زمان‌بندی پیام‌های خود را به شکلی پیشرفته‌تر انجام داده و برای آن بازه زمانی تعریف کنید. همچنین می‌توانید این بازه زمانی را با توجه به روزهای هفته تغییر دهید. برای مثال «در طول هفته بین ۸ صبح تا ۸ شب پیام ارسال کن و در آخر هفته بین ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب».
    • وقفه تا زمان انجام شدن یک فعالیت (Wait for event): با این گزینه می‌توانید مدت‌زمان وقفه را تا انجام شدن فعالیت تعیین شده توسط مشتری تنظیم کنید.
    • وقفه تا تاریخ مشخص (Wait for date): همانطور که از نام آن پیدا است، این گزینه زمان وقفه را تا یک تاریخ (برای مثال ۲۵ آوریل ۲۰۲۵) تنظیم خواهد کرد. 
    • پایان سفر (End Journey): با این گزینه می‌توانید سناریوی سفر مشتری خود را به نقطه پایان برسانید. هر سفر از یک فعال‌ساز (Trigger) آغاز شده و به یک پایان سفر (End Journey) ختم می‌شود. 

مرحله دوم: تعیین مخاطبین (Segment)

پس از طراحی مراحل و سناریوی سفر مشتری، نوبت به انتخاب مخاطبین آن می‌رسد. پس از طراحی سناریوی مورد نظرتان، اگر از سمت راست بالای صفحه Next را انتخاب کنید، صفحه‌ای روبروی شما ظاهر می‌شود که در آن یک لیست (Drop-down) تحت عنوان Segment قرار دارد. این لیست به‌طور پیش‌فرض گزینه All Users انتخاب شده است و این یعنی اگر بدون تغییر دادن آن به مرحله بعد بروید، سفر طراحی شده برای تمام مشتریان اجرا خواهد شد. اما اگر گروه (سگمنت) خاصی از مشتریان را در نظر دارید، کافی است روی این لیست کلیک کرده و از میان گزینه‌های ظاهر شده، گروه مورد نظر را انتخاب کنید. آموزش ساخت انواع سگمنت در اینترک.

مرحله سوم: دنبال کردن نتایج (Conversion Tracking)

پس از تعیین مخاطبین و کلیک روی دکمه Next به صفحه دنبال کردن نتایج منتقل خواهید شد. در این صفحه می‌توانید نتیجه هر کدام از پیام‌های ارسال شده را تا زمانی مشخص پس از ارسال آن دنبال کنید. این زمان توسط خود شما تعیین می‌شود. در بالای صفحه دنبال کردن نتایج یک Toggle وجود دارد که در صورت انتخاب آن، گزینه‌های جدیدی برای شما به نمایش درمی‌آیند. از لیست فعالیت‌ها (Events) می‌توانید یک فعالیت را انتخاب کرده و ببینید آیا مشتری پس از ارسال پیام آن فعالیت را انجام می‌دهد یا خیر. 

مرحله چهارم: تعیین محدودیت برای ارسال (Frequency Capping and DND)

در این قسمت می‌توانید پیروی کردن یا نکردن پیام‌های ارسالی از FC و DND را مشخص کنید. در این قسمت همچنین می‌توانید مشخص کنید پیام‌های ارسال نشده تا چه زمانی در صف ارسال قرار بگیرند.

مرحله پنجم: پیش‌نمایش و تایید نهایی (Preview)

در آخرین مرحله شکل سناریوی طراحی شده و تنظیمات آن برای شما قابل نمایش خواهند بود. با مشاهده همه جزئیات سناریو می‌توانید از تطابق آن با نقشه ذهنی‌تان اطمینان حاصل کنید و در نهایت با کلیک روی دکمه Publish در سمت راست بالای صفحه، آن را به اجرا برسانید. علاوه‌ بر این می‌توانید با کلیک روی Save Draft که در کنار Publish قرار دارد، سناریوی طراحی شده را به‌صورت پیش‌نویس ذخیره کنید. 

مزایای اینترک برای کسب و کارها

افزایش نرخ بازگشت

حفظ مشتریان فعلی برای تضمین رشد کسب‌وکارهای امروزی بسیار ضروری و مهم است. اتوماسیون بازاریابی اینترک به شما کمک می‌کند مشتریان خود را با ارسال پیام‌های شخصی‌سازی شده به مشتریان وفادار تبدیل کنید و با کاهش نرخ ریزش (Churn Rate)، نرخ بازگشت (Retention Rate) را به صورت چشمگیری افزایش دهید.

صرفه‌جویی در وقت و هزینه

کسب‌وکارهای امروزی با رقابت سنگینی روبرو هستند و معمولا منابع محدودی دارند. پلتفرم اتوماسیون بازاریابی اینترک با خودکارسازی کارهای پرتکرار مثل ارسال ایمیل و هدفمند کردن فعالیت‌های بازاریابی با کمک تحلیل داده، به شما کمک می‌کند کار بیشتری را در زمان کمتری انجام بدهید و زمان خود را به ایده‌پردازی برای استراتژی‌های خلاقانه اختصاص دهید. صرف وقت کمتر، بازدهی بیشتر.

افزایش فروش

آمار نشان می‌دهد بازدهی فروش با اتوماسیون بازاریابی تا ۱۴ درصد افزایش پیدا می‌کند. اینترک با هدفمند کردن پیام‌های تبلیغاتی برند شما، شانس تبدیل مشتری بالقوه به خریدار و شانس تبدیل خریدار به مشتری وفادار را افزایش می‌دهد؛ این یعنی بهینه‌سازی فعالیت‌های بازاریابی و کاهش هزینه‌ها که در نهایت به افزایش ROI (بازگشت سرمایه) منجر خواهد شد.

افزایش ارزش چرخه عمر مشتری

در اکوسیستم امروزی کسب‌وکارها، جذب مشتری جدید بسیار سخت‌تر و پرهزینه‌تر از حفظ مشتری فعلی است. اینترک به شما این امکان را می‌دهد که با مشتریان خود، هرتعداد که باشند، ارتباطی معنادار و دوستانه داشته باشید. برایشان پیام‌های شخصی‌سازی شده ارسال کنید و به آن ها این حس را بدهید که در کنارشان هستید. به این ترتیب شما ارزش چرخه عمر مشتری‌های خود را به صورت چشمگیری افزایش می‌دهید.

جلوگیری از Spamming

اینترک به شما امکان می‌دهد که برای پیام‌هایتان محدودیت تعیین کنید تا تصویر منفی‌ای در ذهن مخاطبان ایجاد نشود. همچنین این پلتفرم با قابلیت Do not disturb از ارسال پیام در ساعات غیرمعمول (مثل نیمه شب) جلوگیری می‌کند.

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *