0

دانلود آلبوم باغ پر برگی از جلال ذوالفنون

آلبوم باغ پر برگی از جلال ذوالفنون

آلبوم باغ پر برگی اثری است از جلال ذوالفنون که به صورت رسمی در اردیبهشت ۱۳۹۱ منتشر و در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار گرفت.

به گزارش خوبو، آلبوم موسیقی باغ پر برگی اثری است با تار نوازی استاد جلال ذوالفنون که مجموعه تصنیف‌های قدیمی را شامل می‌شود. این آلبوم در سبک کلاسیک ایرانی ساخته شده است. قیمت این آلبوم، ۲۶,۰۰۰ تومان است.

آلبوم باغ پر برگی از جلال ذوالفنون

آهنگ های آلبوم باغ پر برگی

باغ پر برگی نام اثری است که توسط جلال ذوالفنون منتشر شده است. این آلبوم که شامل ۲۱ عدد قطعه موسیقی است در سبک سنتی و کلاسیک ایرانی منتشر شده است. نیما ضرغامی به عنوان نوازنده تنبک و حمید اجاقی به عنوان نوازنده دف در این آلبوم همکاری دارند. این آلبوم توسط مرکز موسیقی حوزه هنری منتشر و عرضه شده است.

#نام آهنگمدت زمان
۱موالیان۰۳:۱۸
۲تصنیف موالیان۰۲:۵۸
۳برگ خزان۰۲:۳۳
۴مرغ شب۰۳:۰۳
۵مازندرانی۰۲:۲۴
۶شوردشتی۰۲:۱۸
۷شهرآشوب، همایون۰۲:۵۷
۸گل پامچال۰۳:۰۸
۹رنگ شلخو۰۲:۱۹
۱۰شهرآشوب۰۳:۰۲
۱۱به من نخند۰۳:۵۰
۱۲ماهور صغیر۰۱:۲۸
۱۳می زده شب۰۲:۴۳
۱۴بند باز۰۶:۴۹
۱۵درآمد سه گاه و چهارمضراب۰۵:۰۶
۱۶آزاده ام۰۲:۴۹
۱۷گل اومد بهار اومد۰۲:۵۱
۱۸دل ای دل۰۲:۳۰
۱۹شمع و پروانه۰۲:۳۲
۲۰دیوانه منم۰۳:۴۵
آلبوم باغ پر برگی از جلال ذوالفنون
آلبوم باغ پر برگی از جلال ذوالفنون
آلبوم باغ پر برگی از جلال ذوالفنون

بیوگرافی جلال ذوالفنون

جلال ذوالفنون متولد ۱۶ اسفند ۱۳۱۶ در شهر آباده و درگذشته ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ در شهر کرج، موسیقی‌دان، ردیف‌دان و نوازنده برجسته سه‌تار اهل ایران بود. در کودکی به همراه خانواده‌اش به تهران آمد و فراگیری موسیقی را در ده سالگی در خانواده ای اهل موسیقی آغاز کرد.

برای ادامه تحصیل به هنرستان موسیقی ملی رفت و در آنجا با سازهای دیگر چون تار و ویلن آشنا شد. ویلن را نزد برادرش محمود ذوالفنون آموخت. در هنرستان از رهنمودهای موسی معروفی در زمینه تکنیک سه‌تار برخوردار شد. هم‌زمان با تأسیس رشته موسیقی در دانشکده هنرهای زیبا، به آنجا راه یافت. آشنایی با شخصیت‌های موسیقی ملی ایران از جمله نورعلی برومند و داریوش صفوت، شناخت تازه‌ای از موسیقی اصیل ایران و امکانات وسیع سه‌تار برای وی به ارمغان آورد و از سال ۱۳۴۶ فعالیت خود را روی سه‌تار متمرکز کرد.

او از روش‌های اساتیدی چون ابوالحسن صبا، ارسلان درگاهی و همچنین راهنمایی‌های احمد عبادی بهره یافت. پس از پایان دانشکده در همان‌جا و در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی ایران به تدریس سه‌تار پرداخت. در این سال‌ها از راهنمایی یوسف فروتن و سعید هرمزی که از نوازندگان قدیمی سه‌تار بودند برخوردار گردید.

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *