0

دانلود آلبوم سرو آزاد از پرویز مشکاتیان

آلبوم سرو آزاد از پرویز مشکاتیان

آلبوم سرو آزاد اثری است از پرویز مشکاتیان که به صورت رسمی در فروردین ۱۳۸۶ منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار گرفت.

به گزارش خوبو، آلبوم موسیقی سرو آزاد اثری از پرویز مشکاتیان است. این آلبوم شامل ۱۱ عدد قطعه موسیقی در سبک کلاسیک ایرانی را می‌توانیم گوش کنیم. قطعه اول این آلبوم با شعری از هوشنگ ابتهاج و آواز پرویز مشکاتیان است. سایر قطعات بی‌کلام هستند. قیمت این آلبوم، ۲۵,۰۰۰ تومان است.

آهنگ های آلبوم سرو آزاد

سرو آزاد نام اثری است که توسط پرویز مشکاتیان منتشر شده است. این آلبوم شامل ۱۱ عدد قطعه موسیقی است که در سبک سنتی و کلاسیک ایرانی منتشر شده است. این آلبوم توسط شرکت فرهنگی هنری چهارباغ بانگ منتشر و عرضه شده است.

#نام آهنگمدت زمان
۱تصنیف سرو آزاد۰۸:۴۰
۲ضربی دشتی۰۷:۵۱
۳عشاق، فرود به دشتی۰۴:۰۵
۴دوبیتی و دو ضربی دشتی۰۳:۴۵
۵مقدمه بیات ترک۰۵:۲۲
۶چهار مضراب بیات ترک۰۳:۴۰
۷درآمد همایون۰۳:۰۹
۸مقدمه همایون۰۵:۴۶
۹چهار مضراب همایون۰۴:۲۶
۱۰بیداد، راجه، عشاق، فرود، لیلی و مجنون۰۹:۳۹
۱۱چهار مضراب همایون۰۳:۳۷
آلبوم سرو آزاد از پرویز مشکاتیان

بیوگرافی پرویز مشکاتیان

پرویز مشکاتیان (متولد ۲۴ اردیبهشت ۱۳۳۴ در شهر نیشابور – متوفی ۳۰ شهریور ۱۳۸۸ در شهر تهران) آهنگساز، موسیقی‌دان، استاد دانشگاه، پژوهشگر و نوازنده سنتور اهل ایران بود. او به نواختن سه‌تار نیز آشنایی داشت.

او مقدمات موسیقی را از شش سالگی نزد پدرش، حسن مشکاتیان، که استاد سنتورنوازی و آشنا با ویولن و سه‌تار بود، آموخت. وی آموختن موسیقی را در طول تحصیل در زادگاهش، نیشابور پی گرفت و تا پایان دوره متوسطه همچنان در پیشگاه پدر به فراگیری و تمرین مشغول بود. او در سال ۱۳۵۳ وارد دانشکده هنرهای زیبا در دانشگاه تهران شد و به آموختن ردیف میرزا عبدالله نزد نورعلی برومند و ردیف موسیقی سنتی نزد داریوش صفوت پرداخت.

وی هم‌زمان با آموزش ردیف، مبانی موسیقی ایرانی را نزد اساتیدی چون محمدتقی مسعودیه، مهدی برکشلی، عبدالله دوامی، سعید هرمزی و یوسف فروتن فرا گرفت. او نوازندگی سنتور را در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی به صورت بسیار جدی ادامه داد و توانست در نوازندگی این ساز به مهارت ویژه و چشمگیری دست پیدا کند و همچنین توانست کارهای بزرگ فراوانی را در زمینهٔ آهنگسازی و نوازندگی سنتور به ویژه در زمینهٔ ساخت قطعات همنوازی (ارکسترال)، تصنیف و نیز تکنوازی انجام دهد.

بیشتر بخوانید

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *