0

معرفی ارز دیجیتال بُسُن پروتکل (Boson Protocol)

ارز دیجیتال بُسُن پروتکل

بُسُن پروتکل (Boson Protocol)، یک پلتفرم غیرمتمرکز است که هدف آن تغییر در نحوه خرید و فروش کالاها و خدمات می‌باشد. این پلتفرم با استفاده از NFT های رمزگذاری شده با نظریه بازی‌ها، با هدف از بین بردن واسطه‌هایی که تجارت الکترونیکی را به یک فرآیند پیچیده و گران قیمت تبدیل می‌کنند، باعث تغییر شکل تجارت الکترونیکی شده است.

توجه: صرافی کوینکس در ایران فیلتر شده است. توصیه می‌کنیم از صرافی معتبر نوبیتکس یا آبان تتر استفاده کنید.

بنیانگذاران ارز دیجیتال بُسُن پروتکل (Boson Protocol)

پلتفرم بُسُن پروتکل (Boson Protocol) در مارس 2019 توسط جاستین بانون، کارآفرین و مشاور استراتژی، و گرگ بوروسا، مهندس نرم افزار و تکنسین بلاکچین بسیار باتجربه، تأسیس شد.

از آوریل 2021، بُسُن پروتکل (Boson Protocol) هنوز در مراحل اولیه نقشه راه خود است و قرار است بازار کامل آن و اکوسیستم dCommerce در سال 2022 راه اندازی شود.

چشم انداز ارز دیجیتال بُسُن پروتکل (Boson Protocol)

چشم انداز بُسُن پروتکل (Boson Protocol) این است که با کمک مالی و تسریع در توسعه مجموعه‌ای از برنامه‌های کاربردی برای ایجاد اختلال (disrupt)، تجزیه (unbundle) و دموکراتیزه شدن تجارت، بتواند یک اکوسیستم تجاری غیرمتمرکز را فعال کند.

آنچه مورد نیاز است روشی برای اجرای بی اعتمادی معاملات تجاری با حداقل واسطه‌های انسانی یا داوران است. فناوری اصلی بُسُن پروتکل (Boson Protocol) با نشانه گذاری محصولات و خدمات دنیای واقعی و داده‌های تجارت در یک بازار دیجیتال لیکویید، ساخته شده بر اساس DeFi، بسترهای تجارت الکترونیکی را منقطع می‌کند.

نحوه عملکرد ارز دیجیتال بُسُن پروتکل (Boson Protocol)

بُسُن پروتکل (Boson Protocol) زیرساخت معاملات تجاری و انتقال داده‌های DeFi را فراهم می‌کند. این امر از طریق استفاده از ضامن‌های توکنیزه صرافی‌ها که به عنوان توکن‌های تعهد شناخته می‌شوند، محقق می‌شود.

این NFT ها نوعی تئوری بازی را به کار می‌گیرند که به هر دو طرف معامله انگیزه می‌دهد تا نقش‌های مربوط به خود را انجام دهند. این فرایند به طور غیر قابل اعتماد (trustless) توسط قراردادهای هوشمند انجام می‌شود و یک بنیاد مالی جدید را فراهم می‌کند که می‌تواند به عنوان یک عنصر سازنده در سایر پروتکل‌های DeFi استفاده شود. همچنین شامل یک سیستم داوری است که برای حل اختلافات بین خریداران و فروشندگان مورد استفاده قرار می‌گیرد تا تعیین کند که در صورت بروز خطا، کدام یک از طرفین (در صورت وجود) مجازات می‌شود.

معرفی توکن BOSON

BOSON توکن بومی اکوسیستم بُسُن پروتکل (Boson Protocol) است. این توکن می‌تواند استیک شود و برای هماهنگی معاملات، کارمزد را کم می‌کند و همچنین برای حاکمیت شبکه نیز استفاده می‌شود. این امر به هولدرهای این توکن در اینکه اپراتورهای پروتکل چگونه کار بکنند و سرمایه چگونه از dCommece DAO استفاده شود، حق رای می‌دهد.

این توکن‌ها به شکلی ارزش گذاری می‌شوند که هزینه “حداقل استخراج” حاصل از پردازش هر معامله حاصل می‌شود. آن‌ها همچنین از هزینه‌ای که اشخاص ثالث هنگام خرید داده از بازار داده Web3 بُسُن پروتکل (Boson Protocol) پرداخت می‌کنند، بهره مند می‌شوند.

چه چیزی ارز دیجیتال بُسُن پروتکل (Boson Protocol) را منحصر به فرد کرده است؟

هدف بُسُن پروتکل (Boson Protocol) ایجاد فضای رو به رشد مالی غیرمتمرکز (DeFi) و پلی بین تجارت در دنیای واقعی و داده‌های ارائه شده توسط کاربر است. این شامل چندین ویژگی منحصر به فرد است که به آن کمک می‌کند تا این خلا را پر کند. برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • dCommerce DAO
  • Web3 Data Marketplace
  • توکن‌های اشیا

کیف پول‌های مناسب برای نگهداری ارز دیجیتال بُسُن پروتکل (Boson Protocol)

قیمت ارز دیجیتال بُسُن پروتکل (Boson Protocol)

قیمت بُسُن پروتکل (Boson Protocol) در زمان نگارش این مقاله 1.85 دلار آمریکا با حجم معاملات 24 ساعته 11،236،510 دلار آمریکا است. بُسُن پروتکل (Boson Protocol) در 24 ساعت گذشته 9.46 درصد افزایش یافته است و در حال حاضر در رتبه 456 در سایت کوین مارکت کپ قرار دارد. مقدار عرضه در گردش آن 38،836،589 سکه BOSON و حداکثر عرضه 200،000،000 سکه BOSON است.

صرافی‌های مناسب برای خرید ارز دیجیتال بُسُن پروتکل (Boson Protocol)

در حال حاضر فعال ترین صرافی که در آن Boson Protocol معامله می‌شود، صرافی کوکوین KuCoin با سهم %35.52 از حجم معاملات روزانه است. سایر صرافی‌ها عبارتند از:

نظرات کاربران

  • مسئولیت دیدگاه با نویسنده‌ی آن است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *